Dzisiaj odmachała mi 156 :) , około 13, jechała "czwórką" z Krakowa w strone Wieliczki . Pozdrawiam
Printable View
Dzisiaj odmachała mi 156 :) , około 13, jechała "czwórką" z Krakowa w strone Wieliczki . Pozdrawiam
Ja staram sie machać zawsze, zależy kto siedzi za kółkiem, czasem aż wstyd machać dziadowi w garniaku co jedzie jakby był władcą na drogach i jego Alfa byłą jedyna i najlepsza..."prezesi". Ale całej reszcie macham zdarzaja się odpowiedzi, więc nie jest najgorzej.
Moja Alfa jest jako jedyna zamieszkała w Krakowie NH która ma tablice KMI... Mamy ja na spółke z kumplem z poza Kraka... ale Alfa mieszka i remontuje sie w KRAKU więc machajcie łapami i mrugajcie do mnie zawsze!
wczoraj jechałem moją Alfą 155 i z naprzeciwka jakiś pan jechał drugą 155-tką jak mu pomachałem to popatrzył się na mnie jak na debila , ale machać będę dalej :)
No w Krakowie coraz lepiej :) dziś pozdrowiłem się z niebieską 145 na Słomianej. Pozdrawiam. Chyba coraz rzadziej widujemy się w serwisie :lol:
A mnie ostatnio odmachał kierownik czerwonej 166 na Edukacji w Tychach (Pozdrawiam) Nawet było widać ,że chciał machnąć pierwszy ale chyba nie do końca był pewny. Machać ,machać - ile wlezie panowie i panie :!: To zaraźlwe :]
Trochę nie o pozdrawianiu się Alfisti ale dziś przydarzyła mi się ciekawa historia :). Robiłem sprawunki na mieście i tak trafiłem też na parking przy stacji Shell na ul. J.Conrada w Krakowie. Wychodzę, ze sklepu, idę do autka i już z oddali widzę jak jakaś Pani chodzi i przygląda się zaparkowanym autom. Podchodzę bliżej i widzę już wyraźnie, że owa miła Pani przygląda się tylko mojej Belli :) Widziałem jak dokładnie ogląda auto więc gdy dotarłem już na miejsce zapytałem "czy się podoba Pani moje auto?" Odpowiedziała, że bardzo, uśmiechała się po czym wsiadła do swojego Opla i odjechała. Poczułem się jakbym miał co najmniej jakieś Lambo albo coś egzotycznego - Nasze Belle wyróżniają się na ulicach :).
Panią z Opla oczywiście pozdrawiam :) .
Pozdrawiam AR 156, dzisiaj pozdrowiliśmy się na księcia Józefa w Krakowie. :)
Jak ktoś zawita w moje skromne okolice, to niech wypatruje grafitowej AR 156 SW 1,9 JTD KCH.... i blondynki za kierownicą to będę ja :twisted:
Koledzy zmieniłem autko już nie śmigam 146 na KMI... teraz pozdrawiam ze 145 srebrnej. Ale dzisiaj to był koszmar, toczyłem się w koreczku na ul. Klasztornej w stronę Rybitw. Mijałem się z dwiema 146 prowadzonymi przez Panie, które pomimo moich starań nie pokazały nawet środkowego palca heh, i jednego Pana w 156 który popatrzył na mnie jak na kretyna, gdy mu pomachałem. ALE I TAK BĘDĘ POZDRAWIAŁ DALEJ!
witam
a ja ostatnio jechalem A4 i jakas/is Pan/i w 147emce czerwonej na KR...mrugnela awaryjnymi jak mnie wyprzedzila :D