-
To wspaniale, że odkopałeś temat sprzed roku, aby napisać w nim, że :
jak dla mnie bardzo fajna gadżet
Myślę, że Twój post jest wisienką torcie w tym temacie w którym ostatnia aktywność była 14-08-2012.
Mam prośbę w imieniu swoim (i pewnie większości forumowiczów), nie odkopuj starych tematów, jeżeli nie masz w nich nic do dodania merytorycznego, jakiegoś pytania, czy istotnej uwagi, bo forum zrobi się totalnym śmietniskiem...
Pozdrawiam
-
a ja nie widze w tym nic złego. Użytowników na forum jest coraz więcej i mimo że temat jest z 2012 roku i tu już go czytałes to nie znaczy że ktos kto kupił auto miesiąc temu przewertował intruskcje obsługi od deski do deski i wie o takiej funkcji. Dowie się bo ktos inny poszukał i temat znowu wskoczył na 1 stronę. Chcesz czytaj - nie chcesz nie czytaj.
-
ekhmmmm... dzieki temu odkopaniu dowiedzialem sie czegos nowego o swojej belli ;) wczesniej nie widzialem tego tematu ;)
-
Ja również jestem wdzięczny bo dowiedziałem się czegoś nowego (chociaż bella dopiero w drodze). Nie trafiłbym na ten temat gdyby nie został podbity.
-
Panowie, ale .... Wystarczy przeczytać instrukcję obsługi, którą każdy (moim zdaniem), powinien choć raz od deski do deski "przelecieć", a nie musielibyście się dowiadywać takich "nowości" przez przypadek z forum !
Niech Was to zdopinguje do lektury, bo cholera wie ile jeszcze ciekawostek kryje Wasze auto, a o których się być może nigdy nie dowiecie ;]
Pozdrawiam
-
Tez mnie czasem wkurza jak ludzie zakładają nowe tematy bez czytania forum i bez uzywania funkcji szukaj. Ale mar0s czepianie sie ze ktos dopisuje komentarz do istniejącego juz watku to moim skromnym zdaniem przesada. Jak widzisz pare osób tylko przez to że Adoil napisał "nic nie wkładający komentarz" może odkryć nową funkcję i jakby nie patrzec komentarz ten stał się pomocny. Takze moze warto posypac głowę popiołem i posłuchac głosu innych nie narzekając.
-
wg mnie ataki zwlaszcza na nowych użytkowników powodują wzrost niechęci do tegp forum. nie chcesz czytac - wyłącz subskrypcję. btw sam się o tym "bajerze" dowiedziałem z tego tematu, ale nie stosuje.
-
Moim zdaniem największym problemem tego forum jest niekontrolowana odgórnie i indywidualnie tendencja do odchodzenia od tematu pierwotnego...
Moderatorzy to olewają, a potem jest temat np. o piórach wycieraczek, ma 10 stron, z czego 7 to już pogadanka o trasie z Grójca do Białegostoku. To jest koszmar.
Dlatego, aby temat o night panel'u nie zamienił się w dyskurs nt. nowych użytkowników przez kolejne strony, ja kończę temat ze swojej strony, przyznając jednocześnie rację koledze Evo666, czego dałem pokaz "dziękując mu" za wpis.
Pozdrawiam