Ale jakbyś ją dobrze spieniężył,sprzedał swoja 159 by stała na podjeździe jak nic:)
Printable View
159 marzenie :) ale kusi mnie też GT.... może za rok za dwa :)
umyłem :)
Może nie Bella a 1.8T zalana pod koreczek,miało być mycie i woskowanko ale pogoda nie dopisała niestety:(
Wczoraj dotarła a dziś wymieniłem konsolę środkową z pseudo drewnianej na szarą. Teraz bardziej pasują do siebie wcześniej wymienione elementy wnętrza.
U mnie nowy ręczny, naprawiony tłumik, i sprawdzone zawieszenie :) teraz już Wszystko oki hehe :) może powoli się wezmę za blacharkę....
Ja u siebie wymieniłem gumy na stabilizatorze (ciężko było) i linki hamulca ręcznego, teraz cieszę się przyjemną jazdą bez stuków i z dobrym ręcznym :)
W czwartek test nowego podnośnika (dzięki Marcin) i wymiana klocków hamulcowych z tyłu. Jakimś dziwnym trafem okładzina odpadła od blachy przy jednym ze starych klocków no i trzeba było wymienić. W zeszłym tygodniu wymienialiśmy z bratem dysze spryskiwaczy na nówki i teraz mamy czyste szyby.
o właśnie potrzebuję jednego spryskiwacza bo coś jeden mi nawala :P gdzie kupiłeś? :)
A tutaj kupiłem : http://allegro.pl/spryskiwacz-sprysk...964127892.html