Jak idą negocjacje? Czy coś już wiadomo?!
Printable View
Jak idą negocjacje? Czy coś już wiadomo?!
A jak by dac link z grafika na glowna strone? - wtedy wiecej osob to znajdzie. Druga sprawa to moze na konkurencyjne forum dac tez ogloszenie? Im wiecej tym lepiej...
Jeśli chodzi o ceny ode mnie to muszę niestety trochę poczekać na odpowiedź producentów, będę wiedział dopiero w połowie przyszłego tygodnia.
A ja jestem za negocjacjami z Audiostradą, nie za importowaniem Xcarlinka.
Ile to jeszcze ma trwać? przyjdzie jeden xcarlink i ktoś go przetestuje i jak działa to za miesiąc przyjdzie reszta? czy przyjdzie cała masa i jak nie będą działać to będziemy się bujać? Ile na tym oszczędzimy, 20zł? A ile dostaliśmy od panów z audiostrady - miły kontakt, gotowość do współpracy, udostępnienie zmieniarki do testów (a nie podłączenie i stwierdzenie że działa). Im też się coś należy za to. W każdym razie ja mam takie staroświeckie podejście.
żuwik, popieram Cię. Zbierajmy chętnych na kupno z Audiostrady i negocjujmy cenę, komu nie pasuje nie musi się zapisywać.
Ja też jestem za audiostrada podeszli do sprawy profesjonalnie i dlatego należy im się ta transakcja:) Ja na 100% jestem chętny i mam nadzieję że w miarę szybko wyjaśni się kwestia ceny i ilości chętnych..
jeżeli nie weźmiemy się porządnie za sprawę to będzie ona przeciągana aż do zimy, a ja chciałbym urządzonko najpóźniej do 20 czerwca.
No to dalej, niech główny negocjator działa...Lista jest...więc lecimy z tematem...
Najważniejsze jest dogadanie ceny dla tych osób które jeszcze się wahają.. według mnie to nie powinno być zbyt dużego problemu zejść do 300zł przy tak dużym zamówieniu.. bo z tego co pamiętam to wstępna lista była na około 15-16 osób..
no to w już trzeba zacząć rozmowy z audiostradą, dodatkowo trzeba ustalić sposób zamówienia tzn. czy u nich zamawiamy i oni wysyłają, albo jeden bierze hurtem i rozsyła.