nie nie ma to zwykla navi z odtwarzaczem multimedialnym (zdjecia filmy muzka) ale uzywam tylko nawigacji
nie nie ma to zwykla navi z odtwarzaczem multimedialnym (zdjecia filmy muzka) ale uzywam tylko nawigacji
Przykro mi ale w Twoim temacie (tutorialu) są fotki PO montażu a nie w trakcie. Nie ma tam fotek np nawiewu z elementami które usunąłeś. Opis jest a fotek brak. Sorry nie jestem kobietą - tekst do mnie średnio przemawia - za to obrazy bardzo. Jak napisałem tutorial bez fotek to taki...
Jakby to powiedział mój szef - ktoś tu z kogoś robi barana...
Fakt - u Ciebie są fotki mocowania nawigacji
Moim zdaniem naistotniejszych fotek - czyli usuwanych elementów - brak. A fotka powiększonego otworu i "siadnięcia" okleiny kokpitu jak najbardziej by sie przydała.
Owszem masz troche racji ale czy oby sie nie czepiasz kolego? W trakcie roboty nie mialem mozliwosci zrobienia zdjec. Postanowilem utworzyc taki temat gdyz wielu twierdzi ze sie nie da ze nie bedzie dzialal nawiew itd... jesli Ci nie pomoglem sorry moze ktos inny skozysta i czegos jednak z tekstu sie dowie. Tak czy inaczej szanuje ludzi i oczekuje tego samego i z nikogo barana robic nie zamierzalem!
Zawsze lepiej napisać (nawet bez fotek) niż nic nie napisać. To fakt. I fakt trochę się czepiam. To że się da to wiadomo już od jakiegoś czasu - mnie bardzo interesuje jak duża jest ingerencja w deskę lub nawiew - a tego nigdzie nie ma.
Tak napiszę - do "tylko chwalenia się" to jest facebook itp, a na forum podaje się szczegóły techniczne (w końcu to forum). To tak jak ja bym napisał że założyłem sobie zaciski brembo z użyciem adaptera. Nie chciałbyś rysunku lub fotki adaptera z wymiarami? Bo że się da to wiadomo od dawna.
Natomiast nie pisz że wystarczy poszukać, bo fotek z wykonywania tej przeróbki nie zamieściłeś (ani w tym temacie ani w tutorialu) - i w tym sensie robisz ze mnie barana - u Ciebie są fotki już po wszystkim - jak wygląda kapliczka w aucie to mniej więcej wiadomo bo mam taką na desce.
r-sokol mój temat w zrób to sam wzbogacilem o dodatkowe fotki mam nadzieje ze teraz jest bardziej czytelny:)