Trzeba mieć zawsze jakieś wyjście awaryjne. Ważne jest dobre miejsce. Grila i coś do niego każdy sobie weźmie. Jednak najważniejsze będzie spotkać się i poplotkować. :tee:
Printable View
Trzeba mieć zawsze jakieś wyjście awaryjne. Ważne jest dobre miejsce. Grila i coś do niego każdy sobie weźmie. Jednak najważniejsze będzie spotkać się i poplotkować. :tee:
...na upartego rozłożymy się pod jakimś marketem na parkingu :D
A na dzika idzie wjechac bez problemu czy jakies góry i doliny że lepiej terenowcem ? :D
To może od razu ustalmy że jedziemy na dziką Ochlę? :) Można wjechać na parking przy samym jeziorze i tam się rozbić albo na drugą stronę ulicy i tam jest duży parking asfaltowy
Idzie tam ognisko rozpalić
Przejeżdżałem dziś koło basenu na Ochli i sprawy mają się tak;
Na dzikiej Ochli jest szlaban przy wjeździe i miejsca na zaparkowanie naszych Alfiątek brak. Teren za szlabanem ma właściciela i raczej ot tak, nie zrobimy tam spotkania.Jeśli jutro będzie tam ktoś to zapytam co i jak,niestety we wtorek rano jadę do pracy i wracam w sobotę więc jeśli nic nie załatwię jutro to kicha,ale...
Opcja druga,na basenie(tzn na kąpielisku) w Ochli są super warunki,duży parking i świetne miejsce na ognisko,z ławkami i stołami. Byłem tam dzisiaj ,ale było zamknięte-może ze względu na pogodę? Jest tablica informacyjna ,a na niej godziny otwarcia 10:00 do 20:00 i numer telefonu 695075617 Jutro tam zadzwonię i dam znać co mi powiedzą.
OK czekamy za wiadomościami - pozytywnymi ma się rozumieć:marchmellow:
A jak nie Ochla to gdzie?