-
a i BESTIA odpalila :) :) dziala super dzwiek bez tlumikow teraz tylko skladac jak dojde lub cos wymysle z ta pompa . i tu teraz do micha; poduszke konkretnie mi chodzilo a jak mocowana jest pompa wspomagania bez sprezarki bo mi jakos nie pasuje a zacisk od strony pasazera i ile za to wszystko bys chcial a jak bym sie postaral i wiedzial jak ta pompe zamocowac to jak bym mogl to wpadlbym do ciebie w sobote i zobaczyl co tam masz jeszcze michu musze tu bo masz juz poczte pelna i nie moge wyslac
-
Nagraj dźwięk i przegazówkę bez układu wydechowego i wrzuć - zawsze chciałem usłyszeć ten dźwięk:D
-
sasiedzi moga tego nie wytrzymac :) a nagrac nagram bo bede jechal do tlumikarza bo musze jeszcze zlacza elastyczne powymieniac takze bedzie sie dzialo :):) i musze sie nauczyc wrzucac filmiki
-
No to się cieszę że V6 działa i ma się dobrze.Porób trochę zdjęć jak będziesz miał chwilkę.Dużo zachodu by wiązkę do ECU przełożyć?
-
Możesz wrzucić na youtube'a i dać linki.
-
3 załącznik(i)
powiem szczerze ze wiazka v6 jest mniejsza ( mniej kabli , lrzejsza :) ) niz 8v . i czy duzo zachodu ? nie , bardziej sie obawialem niz to warte ale ciesze sie ze odpalil ( mialem lekkiego dola dzis niechcial odpalic bo zamienilem przewody paliwowe zasilanie na powrocie ) a ty nie robiles swapa
-
Na błędach człowiek się uczy.Nie nie ja swapa nie robiłem.Jest tyle zdjęć na necie.Mam nadzieję że wzorowałeś się na nich podłączając paliwo:)
I upchał dziada hehe
-
nie wlasne , proby bledy . Kazdy z moich znajomych niewiezyl ze ten silnik bedzie pasowal mowili ze zaduzy niewejdzie a tu psikus :)
-
Wejść to on wchodzi tylko weź później coś przy nim zrób :D:D. Ja w weekend będę w domu możemy się spotkać. Skrzynkę wyczyściłem możesz pisać numer tel. też Ci wysłałem.
-
alfapier, zrób manuala z fotkami jak wsadzić V6 w miejsce R4.
A jak z mocowaniami całego układu napędowego, dużo spawania??