Artas, posłuchaj wydechów Unicorse i J-Wolf i zrób sobie takie brzmienie - poezja.
Printable View
Artas, posłuchaj wydechów Unicorse i J-Wolf i zrób sobie takie brzmienie - poezja.
Ja mam dźwięk Unicorse'a do V6 i TS 8V na liście w Winampie:D Najlepsze dźwięki jakie może wydawać wydech samochodu:)
Poza tym szkoda że mają takie ceny.
Liczyłem to z rok temu i o ile kompletny wydech do TS'a w kwocie ~6 ooo PLN jest jeszcze akceptowalny to ~11 ooo PLN za wydech do V6 to ciut dużo:D
A gdzie można kupić tłumik końcowy Wolf do V6 ? Ja mam Imasaaf z tyłu i powiem wam że jest naprawdę ok . Tylko u nas nie wiem czy jest dostępny.
Chyba tylko od nich można ściągnąć. Musiał byś się z nimi skontaktować a pewnie angielskiego nie znają:) Pogadaj z kozmozz'em z AlfaClubu, tym od ich democar'a bo on ściągał od nich ASSO do GTA.
A miał ktoś doczynienia z firmą Magnaflow?na zdjęciach ich prodykty wyglądają całkiem dobrze.może ktoś słyszał wydech na tych tłumniorach?
Nie słyszałem o nich nic złego.
Mój brat ma cały wydech od nich ale w Hondzie VTEC i śmieje się z niego pytaniem gdzie wkłada baterie he he. A tak na poważnie są bardzo dobre ich kominy ale do Alfy raczej nie robią.
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...0111110412.jpgOstatnio alfka dostała mieszek na ręczny i na gałkę zmiany biegów:) ,,nie spotykany z wersji formuły,,:D
Witam. Jestem tu nowym uzytkownikiem, wczoraj dopiero zalozylem konto. Mam alfe romeo 155 2,5 v6 moje oczko w głowie. Zdjecia jutro zrobie i dodam zdjecia swojego oczka w głowie