Myślę, że dramatu nie ma. Byłem dzisiaj u Witka, wstępne ustalenia są takie:
dla naszej piątki cena 1200 brutto od auta, termin realizacji to na dzisiaj połowa marca, strojenie trwa średnio 3 godziny, Witek odradza wycinanie DPF ze względu na homologację itd itp, poza tym na dobrym programie dpf
i 200 KM ogarnie ( ale jak ktoś się uprze to nasz klient nasz pan-to samo tyczy się EGR-u).
Jak będziemy na 100% zdecydowani to e-mail do Witka z listą aut z podaniem roczników i rodzajów silników dla ustalenia czy wszystkie da się dłubnąć ze względu na zabezpieczenie antytuningowe.
Najlepiej żeby przed strojeniem autka nie miały problemów z silnikami itd, będzie można wtedy skupić się wyłącznie na modzeniu (ja taki "przedmodowy" przegląd w najbliższym czasie planuję w PABLOGARAGE).
Jeśli macie jakieś pytania czy pomysły to zbierzmy to przez ten weekend - wyśle się wtedy meila do Witka albo znowu będę mógł się z nim spotkać w poniedziałek, żeby wszystko dograć ku ogólnemu zadowoleniu.
Niestety nie miałem wiele czasu na dłuższe pogadanie z Witkiem, gdyż przyjechał 10 min przed zamnknięciem, a wiecie jak się gada w piątek wieczór przed weekendem, kiedy jeszcze auta są na rolkach :-)