co wy tak o tych beemkach????
Printable View
co wy tak o tych beemkach????
a ja nie wiem jak byl temat to powiedzialem co mysle :D :D
Chyba cie robi OT... :mrgreen:
Hehe, no na pewno takie przypadki sa nagminne, ale ja caly czas powtarzam, ze coraz wiecej takich gangsta-lysoli widze w Alfach, z drugiej strony latwo jest odroznic normalnych uzytkownikow BMW od tych wszystkich co bardziej zakompleksionych lysolkow :wink: . Wiem, ze wiekszosc ludzi postrzega te auta i ich wlascicieli negatywnie, to byl zreszta moj koronny argument, dlaczego nawet nie myslalem o kupnie BMW - jak zaszaleje bmw to pewnie 90% ludzi dookola zmiesza mnie z blotem, ze niby dres i najlepiej by bylo sie od nich jak najszybciej oddalic. Inna sprawa, ze My, Alfisci 8) wiekszoscia nie jestesmy, swiat motoryzacyjny postrzegamy nieco glebiej i tez nieznosimy stereotypow, wiec czemu mielibysmy promowac taka postawe na forum.Cytat:
Napisał Tuti
PS. To chyba trzeba by przeniesc na jakies inne forum :wink:
Tuti
U mnie bylo tak samo jak ktos proponowal mi Beje :) Ale skonczmy juz gadanie o bejach bo rzeczywiscie to moze smiesznie wygladac :lol:
A co do lysych w Alfach to tez golilem sie na lyso, ale dlatego bo tak mi do twarzy, bo lysi jak juz gdzies wspomnialem to nie tylko gangsterzy ale tez np politycy :D Ale karku nie mam wiec nie mam darmowego wjazdu na dyskiteki :D
jasna holera zmieniacie upodobania a miało być o v8 do mojej niuni - może w klubie bmw coś wiedzą o moim silniczku???
Rafał wątpię = Bmw i Ferrari. Może coś znajdziesz tutaj www.italiaspeed.com
dzieki dzieki
[ Dodano: 2006-05-28, 22:26 ]
no i wyrwałem MAM V 8 32V kase wybuliłem jak cholera przez miesiąc bede jeżdził autobusem ale warto - jak pomyśle że bedzie w alfce to aż serducho kołacze - mam fizia no trudo inni lubią braz a ja dzwiek 200 kucy w 8 stajniach hihi Pozdrowionka!!!
:shock: Gratuluje to zrób jakieś fotki silnika :shock: :shock: w jakim jest stanie? masz wszystko? znaczy cały osprzęt silnika? pompe paliwową itpitp??
na razie tylko silnik i skrzynia a osprzet jedzie z itali- pdobno cała lancia bez silnika ale z komputerem i osprzetem bedzie ok 10 czerwca
pytanie czy odpali ale i tak trza go najpierw rozebrac i na nowo złożyć to potrwa , ale jestem dobrej mysli i gram w totka - pozdrowionka!!
WOW :shock: :shock: :shock:
Rafał dasz rade z przekładką do zlotu?? Jak tak to jestem pierwszy w kolejce do przejażdzki chociaż na miejscu pasażera........