No Stanley, znowu zaszalałeś :)
---------- Post added at 22:43 ---------- Previous post was at 22:42 ----------
to straszne, że taka piękność choruje...:) ale mocno trzymam za nią kciuki, więc musi być lepsza niż nowa!
Printable View
Co do lokalizacji to faktycznie nie jest najbliżej centrum, ale jak już zauważyliśmy jest parę plusów KEN Center, poza tym są tacy którzy mają blisko :-p
Co do Złotych to jest tylko kwestia ceny, bo miejsc parkingowych na 20 alf i więcej o każdej godzinie też spokojnie się znajdzie na poziomie -3 (wjazd od Jana Pawła II jadąc od ONZ-u)...tam zawsze od pon do niedz jest prawie pusto, tym bardziej po 19.
Oczywiście, jeśli ktoś wpadnie na lokalizację, którą uczestnicy naszych spotów uznają za lepszą od KEN Center, to nie ma problemu. Ja jestem otwarta na propozycje, choć nie ukrywam, że ta Leclerkowa lokalizacja mi osobiście bardzo odpowiada:)
Chyba ciezko bedzie znalezc bo zarowno oklice zlotych tarasow jak i jerozolimska i blue city sa w tygodniu mocno zakorkowane
No właśnie się tego obawiam, więc może zostańmy na razie przy Leclerku :) chociaż wiem, że np. Tobie z Żoliborza nie jest to niestety po drodze...
---------- Post added at 23:08 ---------- Previous post was at 23:07 ----------
Ale cóż... jeszcze się taki nie urodził, co by wszystkim dogodził...:)
Szkoda ze sie zgapilem i nie zauwazylem tematu. Btw pracuje w tym budynku wiec w razie czego mam tez mozliwosc otwarcia i zamkniecia garazu :). To kiedy nastepny spocik?
No proszę, to milo! Kolejny spocik zaplanowany jest na najbliższy czwartek:) uczestnicy ostatnio zdecydowali, że spotykamy się co tydzień:) więc nic straconego:))
---------- Post added at 23:32 ---------- Previous post was at 23:30 ----------
Serdecznie zapraszamy! :)
---------- Post added at 23:34 ---------- Previous post was at 23:32 ----------
W razie, gdyby spot był odwołany, to też będzie rzucone na forum więc śledź temat :) Może być zawieszony też od poniedziałku w 'Polsce centralnej' jako 'czwartkowy spot w Warszawie'.
Jola!!! jaki odwołany, chyba nie wierzysz w to co piszesz :-P
dokładnie:)LOL
To już tradycja ;)