Ja drymelem wyciąłem
Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka
Printable View
Ja drymelem wyciąłem
A ja kupiłem dolną osłonę na allegro. Jak chcesz - mogę odsprzedać swoją (jakby cięcie źle poszło i chciałbyś wiercić w kolejnej).
Wywierciłem otwornicą, ślicznie to nie wygląda ale ujdzie, zwłaszcza że właściwie nie widać tego elementu (w miejscu wiercebia/cięcia), zasłania go manetka. Może jak znajdę jakąś używke na alledrogo to załorzę orlrginał, na razie :) zostaiwiam jak jest.
Zostało mi osiowanie, niestety kabelek odmówił posłuszeństwa i nie mam czym tego zrobić, trzeba się bedzie przejechać do jakiegoś mechoptyka z kablem.
Asus z Androidem - czasem brak ągonków
Tempomat powinien działać bez osiowania. Ale nie będzie kontrolki i info na wyświetlaczu. Szukaj kogoś z kabelkiem na forum regionalnym
Tak, działa ale jak już załorzyłem to do konca chcę to dopiąć. Będę u Cinka w przyszłym tygodniu, może wtedy.
I jeszcze fotka na koniec:http://www.forum.alfaholicy.org/imag...016/06/370.jpg
Asus z Androidem - czasem brak ągonków
Dźwignia tempomatu w 159 jest ruchoma, czy cały czas jest w jednej pozycji? Właśnie zakupiłem na alledrogo za 50 zł tempomat i będę go instalował w niedostosowanej obudowie kierownicy - zastanawiam się nad podobnym rozwiązaniem jak wyżej z małym usprawnieniem. Chciałbym wycięcie zrobić tak, żeby fragment nad dźwignią pozostał na miejscu, do montażu zrobię tylko nacięcie z jednej strony i odegnę delikatnie plastik.
Dźwignia jest ruchoma. Dostosowujesz prędkość góra/dół jak kierunkowskazem.
Koledzy mam prośbę o pomoc - gdzie finalnie powinien prowadzić przewód z pinu nr 2? Kolega pisze, że to bezpiecznik 35 12v, ale gdzie wpiąć przewód? Musiałem dorobić część wiązki - od nóg pasażera do komputera, mam aktualnie 5 przewodów doprowadzonych do wtyczki komputera i je wpinam, ale nie wiem gdzie wpiąć ten przewód który ma iść na bezpiecznik.
Witam wszystkich.... mam mały problem i prosze o pomoc. Nie posiadałem tempomatu, natomiast instalacja oryginalnie była. Założyłem manetkę, ale nie wiem jak aktywować. Test kontrolki tempomatu wykazuje że wykonanie jest nieudane. Co mam zrobić?
Osiowanie proxy za pomocą kabla elm. Podejrzewam że bez tego będzie działał tyle że nie będzie lampki