to znaczy że jeździ młoda osoba, resztę samemu sobie dopowiedz .
Printable View
że jeździ młoda osoba to myślisz że nie wiadomo co z autem robi??? rozsądny człowiek nawet młody jak ma dziecko na pokładzie nie wariuje chyba że Ty robisz inaczej.... poza tym auto od młodego niejednokrotnie może być w lepszym stanie niż od dziadeczka który wsiada i jedzie i pamięta aby żeby paliwo wlać... a do mechanika jedzie jak już się coś zepsuje i wtedy mechanik mu mówi że olej trzeba wymienić... takie typy ludzi nadal są..
także to od kogo kupuje auto nie jest na pierwszym planie...
To może ja dopowiem: to znaczy, że auto jest zadbane, nie jeżdżone na półsprzęgle, doinwestowane, prawdopodobnie nie śmierdzi w środku papierosami i było prowadzone z głową. Nie prowadził go człowiek "wychowany" na dużym/małym fiacie i był świadom stopnia skomplikowania współczesnych samochodów, nie wyznając zasady "młotkiem i drutem naprawimy wszystko". Oczywiście to miałeś na myśli, prawda?
nie, tego nie miałem na myśli!!!!!!!!
miałem na myśli moją żonę , kręci silnik pod 4000 obrotów, nie studzi turbiny, nie omija dziur, odpala na mrozie od razu i pedał w podłogę, olej wymienia jak mi się przypomni po 20 tys, itd , plusy, pachnie , nie pali, auto ma 160 tys km a wyglada jak nowe, ma 3 lata ( sprzedam dopiero jak zacznie sie psuć przy 250tys, jakiś handlarz, komis z kreci na pewno licznik do 100tys jak wypada na 4-5 latka)
taka jest brutalna prawda, na pewno nie jeden z was się ze mna zgodzi
co do zakupu używanej alfy z rocznika 2003-2005 w dieslu to przebieg ponizej 250 tys jest prawie nie realny, ale nie przejmuj się tym
alfa 147 rok 2003 1,9jtd 160tyś przebiegu z pełną dokumentacją serwisową !!!!jednak takie istnieją!!!!kolega świeżo kupił!!!!ja mam taka sama ale przebieg 220 tys tez udokumentowany!!!!!!I UWAŻAM ŻE TE SILNIKI ZROBIĄ JESZCZE RAZ TAKI PRZEBIEG!!!!
No nic panowie...zdecydowałem się na tą http://moto.gratka.pl/tresc/alfa-rom...-13216228.html i jutro się umówiłem ;) Także wycieczka 270km w jedną stronę czeka, koło 6:00 wyjazd :P Zdam relację jakoś wieczorem pewnie i może już jako właściciel Belli :beer: :)
Piękny kolor. Tez takiego szukalem. Druga opcja byla czarna z czerwona skóra. Kupilem jednak srebrna z czarna skóra. Trafil się naprawde zadbany egzemplarz z udumentowanym przebiegiem 177 000 km (potwierdzili to w ASO) wiec się nie zastanawialem.
Szkoda tylko, ze w tej czerwieni nie ma skóry.