To tak jak bija22 pisała :
Godzina - 12.00 - 13.00.
Miejsce - parking w Polańczyku znajdujący się można powiedzieć na końcu głównej /i chyba jedynej/ ulicy uzdrowiska.Wjeżdżając w Polańczyk jedziemy praktycznie na sam dół główną ulicą.
Printable View
To tak jak bija22 pisała :
Godzina - 12.00 - 13.00.
Miejsce - parking w Polańczyku znajdujący się można powiedzieć na końcu głównej /i chyba jedynej/ ulicy uzdrowiska.Wjeżdżając w Polańczyk jedziemy praktycznie na sam dół główną ulicą.
kochani bierzcie sie do picowania belli :mrgreen:
sorki ale dopiero sie doczytałem postów, moja Bella pojechala do Przemyśla a nowa 146 jeszcze nie dopicowana (brak czasu ciągła delegacja), pomysł świetny i na następny spot :gitara: piszę się od razu, udanego przejazdu :DDD , a i pogońcie wszystkie golfy <skacze>
Abrial nic straconego...to pierwszy spot ale nie ostatni...my tu na podkarpaciu namieszamy i to sporo...a to dopiero poczatki...zapraszam na przyszlosc...Galicja rusza na podboj ogolnopolskiego forum...
stalowa wola tez zawita na 99% w liczbie jeszcze niewiadomej pozdro ziomki poziomki
I takie podejście BARDZO misie podoba.Cytat:
Napisał CIAMILL156
1. Sylwik
2. Grzelutek
3.bija22
4.rafal_n5
5.marceltarnow
6.daroo
7. krzyslikejazz
8. kubatron
9. żuczek
10. ENZO
11. galczas
12.wołek
13.Ciamill156
14. Marin
zapraszamy zapraszamy...poziomeczki :mrgreen:
15. pawel
16. przemek
:)
ja jadę dzisiaj z kolegami do Jawora . Jutro sie zobaczymy , ale alfa zostaje niestety w garażu :(
mam nadzieje ze na nastepny zlot bedzie sprawna
to ja już dziewczyne namówiłem więc będziemy+będzie kolega swoją alfą+ inny kolega :D
czyli lista się powiększy (bo oni się tu nie wpisywali na forum). ogłoszenie w nowinach też czytałem więc może kolejni się zjawią :D. to do jutra <hello>