O kurde, ale kozak, rewelacja :)
Czekałeś długo, ale było warto. Pierwsze skojarzenie - wyścigówka NASCAR.
dzięki za miłe słowo :) a właśnie obiecywałem że jak tylko założę to podjadę do Ciebie się pokazać hehe, w poniedziałek zajadę na chwilę koło 17 bo będę na mieście z kumplem robił obiazdkówę trasą Elmotu żeby wyczaić jakieś dobre miejsce to podjadę się pokazać :) no i zobaczę Twoją Włoszkę już na chodzie :)
Dzięki dzięki :) nooo ciekawe skojarzenie :D może dlatego że w stanach dużo aut wyścigowych ma napisy na oponach białe, w Europie to jest chyba mniej popularne
No mi się osobiście też podobają białe felgi szprychowe przy czerwonym kolorze auta :D
Szukam jakiś 18'' do siebie, żeby je pomalować na biało...obecnie mam 17'' TI i je miałem malować na biało ale wydaje mi się
że kolor biały bardziej do takich szprychowych pasuje...któryś z kolegów sprzedawał kiedyś takie felgi...pozwolę sobie dołączyć zdjęcie :)
Załącznik 53062
Czerwony to jest taki kolor że i czarna felga i biała bardzo ładnie pasuje :) miałbym dylemat co wybrać ale może jednak białą. Załączone zdjęcie super !
dobra robota!! :) szacunek na drodze Paweł :)
@Paweł!! Świetnie, musisz mi na PW wysłać namiary na gościa który Ci malował felgi (zaciski też czy sam?) i na tego co zakładał, sam mam zamiar kupić na lato felge 17" albo nawet 18" + niski profil i przydałby się ktoś kto to założy bez niszczenia felgi.
aaaaaaaaaa no tak mówiłeś że interes tylko do kwietnia. no to spotkamy sie w takim razie na jakimś spociku :) za 2 tygodnie 29go kwietnia planuje zorganizować spota grillowego w okolicy więc będzie okazja :) bo za tydzień to Elmot więc lipa, no chyba że gdzieś sie przy okazji Elmotu zobaczymy