ja cos zakombinuje z tą zamianą sterowania klimą. Mam akurat caly panel z ICS-a z anglika do zniszczenia wiec cosik spróbuje:)
Printable View
ja cos zakombinuje z tą zamianą sterowania klimą. Mam akurat caly panel z ICS-a z anglika do zniszczenia wiec cosik spróbuje:)
Ciekawy jestem co z tego wyjdzie, tylko nie zapomnij się pochwalić.. :D
Zeby wszystko bylo jasne, to nie zdjecie z mojego samochodu, co za tym idzie moj pomysl. Nawet nie mam jeszcze 166, ale to juz kwestia czasu. Dlatego na rozwoj sytuacji z mojej strony, trzeba poczekac. Po prostu jesli moge to problemy lubie rozwiazywac jak najwczesniej, a zamontowanie dodatkowego radia pod wzgledem estetycznym i uzytkowym w tym modelu, wlasnie jest problem.
Wlascicielem samochodu jest czlonek Czeskiego forum AR, wiec to go nalezy dopingowac do dalszych przerobek.
http://alfisti.cz/index.php?link=cuore-karty-maximus
Zreszta zobaczcie co on ma w bagazniku. Odrazu widac ze zamontowanie radia to nie jedyna przerobka jaka dokonal:)
ja chyba wrzucę radio do schowka pasażera a panel wyciągnę na... no właśnie i tu mam dylemat najlepiej żeby był blisko...ale rozważam też schowek centralny.
już nawet wygrzebałem większość sprzętu z poprzedniego auta... jak to zepnę będzie malinka :)
Hey,
instalując dodatkowe radio mamy mozliwosc wyprowadzenia sygnału ICS'a do AUX radia dodatkowego ? Pomysl w ten sposób: słuchając radia, cd ze zmieniarki, radia moznaby poprzez AUX w dodatkowym radiu w pelni obslugiwac ICS'a. Chcąc słuchać lepszej jakosci CD lub MP3, USB i co tam nam Bozia dała bezposrednio na zewnetrznym radiu.