-
Darku z racji, że wiele pozytywów widzę na temat Twojej roboty przy alfach to i ja myślę się wybrać do Tarczyna:) Wycenisz mi ile by mnie wyniosły amortyzatory tył wraz z wymianą ?? Strasznie się już tłuką. To na pierwszy rzut a następnie wiele innych rzeczy miedzy innymi maglownica(delikatny wyciek), mechanizm wybieraka (ciężko chodzi) no i jak z poprawkami lakierniczymi cenowo. Proszę o odp na priv. Dzięki z góry
-
Najlepiej by bylo jakbys podjechal z tymi poprawkami , trzeba to widzec aby wycenic . Pozdrawiam
-
Promocja na rozrzady JTD do konca roku rorzady w naszych dieslach -robocizna 200 zl , dodatkowo rabat 30% na czesci
SKF DAYCO GATES CONTINENTAL
-
Promocja na zawieszenia do 156 -30proc . Dodatkowo nadmienie , ze posiadam 156 z 1998 r. Na czesci zainteresowanych zapraszam do kontaktu
-
9 załącznik(i)
166 2.4 20V 2006r.
-
Witaj,
Czy zajmujesz sie tez starszymi Alfami?
Konkretnie mam Spidera 2000 Veloce z 1977r. i parę rzeczy do porobienia.
1. Dyfer - wyje przy odpuszczaniu gazu
2. Wymiana mechanicznej pompy paliwa przy bloku silnika na taka sama mechaniczną lub na zamiennik elektryczny (Pompa obecnie jest Pierburg)
3. Skrzynia - ma już swoje lata i zużycie. Działa i da się jeździć ale chaczy 2.
4. Zawieszenie przód - jest sztywne ale niektóre gumy są stare i z prawej strony trzeszczą.
5. Zawieszenie tył - wymieniłem na nowe większość elementów + sprężyny ale samochód dalej pływa i jest gumowaty. Sprawdzenie co dolega i naprawa.
6. Uszczelnienie wydechu lub sprawdzenie - w środku czuć spaliny jak jedzie się z zamkniętym dachem a wydech nie jest skorodowany tylko był rozkręcany i po złożeniu coś jest nie tak.
Jeżeli zajmujesz się też takimi Alfami to proszę napisz czy powyższe rzeczy da radę załatwić.
Pozdrawiam
Marcin
-
-
4 załącznik(i)
Klarapower
-
Witam.
Serwis Lancii Kappy Coupe również wchodzi w grę?
Mam problem, ponieważ Lancia znaczy swój teren....
-
Oczywscie , milo bedzie goscic tak zacne auto :)