:shock: :roll: :gitara: <haha> <piwo> <skacze2> <?????> <oczy2> <zasady> NO No. <hello>
Printable View
:shock: :roll: :gitara: <haha> <piwo> <skacze2> <?????> <oczy2> <zasady> NO No. <hello>
KAKA, czy to znaczy ze tez sie z nami wybierasz? :mrgreen:
Jesli tak to daj mi znac to wysle Ci dane do przelewu na zaliczke
No i niestety musze zrezygnować. Po długich pertraktacjach mam możliwość wykorystania tylko 1 (JEDNEGO) dnia wolnego na przełomie roku a jako że ze Szczecina niestety daleko w góry to i nasz (mój i Ewy) wyjazd staje się bezsensowny... Przepraszam za problem ale w sumie dobrze że tak wcześnie sie to wyjaśniło. Pozdrawiam
mam pytanko bo w brennej jest 600 zl za sylwestra ale nie wiem czy od osoby czy od pary a to jest dosc duza roznica... i druga sprawa to taka czy jest ostateczna decyzja gdzie jedziemy?? pozdro
czy jeszcze są miejsca
Niestety od osoby. :(Cytat:
Napisał House
witajcie.sory za brak odpowiedzi lecz musiałem wyjechać a dostepu do neta nie było a w dodatku w domu tez coś net nawalił. dzis po pracy ide zaczerpnąc informacji i zaraz dam znać co i jak z tą salą.pozdrawiam
To 600 zl to jak pisze S-jahu od osoby i wiele taniej nie dostaniemy w opcji all inclusive a mozliwosci przy takiej licznej grupie są ograniczone.
tomek166, miejsca jeszcze są bo jeszcze nie zapadla decyzja wiec jak cos to pisz ile chcesz miejsc
tomaszmagiera, czasu mamy malo wiec jesli do wieczora nie dasz znac czy u Ciebie to wypali to chyba zaklepiemy to w Brennej
Ktos przeciw?
Aktualny spis sylwestroholikow:
1. DDEvil + Natalia
2. Adasco + Ilona
3. mariusz + Mirka
4. Fred + Kate
5. Superjahu007 + Agata + wesoła gomadka
6. fr33 + Narzeczona
7. House + Partnerka
8. Daniel166 + Asiunia + Alfa
9. Ferrari - 1 + rodzinka
10. Majkel + Ala
11. tomaszmagiera + Szacowna Małżonka
12. Dario_83 + Erna
13. AR33 + Lidka
Szkoda bardzo bo mnie i mojej Pani na to w tej chwili nie stac.... dla mnie to moglyby byc warunki jak na zlocie za mniejsze pieniadze :wink: wiec rezygnuje. A wam wszystkim zycze dobrej zabawy... pozdrawiam
Czyli w sumie co za 600 mamy - i gdzie, bo juz sie pogubilem....Cytat:
Napisał Fred