[PITUS] To spotykamy się pod tesco w bielsku?Bedzie jeszcze ktoś z naszych okolic?
Printable View
[PITUS] To spotykamy się pod tesco w bielsku?Bedzie jeszcze ktoś z naszych okolic?
Razem z Krzyśkiem866 zdecydowaliśmy że dojedziemy do ekipy do Żor, tylko gdzie się w końcu spotykamy i o której :?:
kto z zapisanych nie dostał maila proszę o kontakt na PW
i Ci których nie ma na liście a jednak się pojawia też prosze o kontakt
Cytat:
Napisał patryk_wey
Spotykamy sie na parkingu sklepu dywyta na ulicy rybnickiej na mapce punkt B o godzinie 11:15 a z tamtad pojedziemy wszyscy razem na pszczyneCytat:
Napisał szelma40
Ferrari trudno ten parking nie zauwazyc zwlaszcza ze go rozbudowali :) a w razie czego to sie po reszte podjedzie
No Hej, ja prawdopodobnie też się pojawię.
No to proszę mnie też dopisać do listy :D ifo. dla dojeżdżających DK1 od strony Katowic i Bielska,nie ma dojazdu do ul.Bielskiej jest rozebrany wiadukt i trzeba przejechać przez miasto.Weżcie poprawkę na czas przejazdu przez centrum miasta.
http://www.biznes.pless.pl/wiecej.ph...pokaz&id=14620
no to i ja mam zamiar sie pojawic :) z flagą ALFAHOLIKÓW oczywiscie :)
PS: OCZYWISCIE KRAWAT OBOWIAZKOWY ::) :gitara: :gitara:
czyli parking przy ulicy ŻORSKIEJ .tam gdzie spotykalismy sie na zlot w BIELSKU tak ??
jakis konkretny link do lokalizacii parkingu gdzie sie zmiesci masa ALF :)
Dokładnie tak.Cytat:
Napisał rufiki
No ba ze tam rufik w dodatku zaraz za tym parkingiem zrobione nastepny tyle ze wiekszy wiec nie bedzie problemow z pomieszczeniem tylu alfinek :mrgreen: