Ja cały czas pilotuje Twoją sprawę, wiesz sam, wielki podziw i szacun..... powodzenia...
Printable View
Ja cały czas pilotuje Twoją sprawę, wiesz sam, wielki podziw i szacun..... powodzenia...
ja tez sledze i podziwiam
ale dalej nie wiem co to za nuta leciala na filmie:p
Gratuluję! Kończ ją jak najszybciej ;)
kurde, mam chwile zwątpienia, niby już silnik jest na miejscu, niby już coś konstruktywnego się dzieje a jednak, jak zaczynam myśleć ile jest roboty przede mną, to się załamuję.. Ale dopnę swego... A na razie trzymajcie kciuki-mam jutro egzamin na prawko :P Za bardzo szalałem i zabrali mi za punkty :/
i jak zdales?:D
"Nie warto wierzyć w przesądy, lecz co zrobić, gdy są poparte rzetelnymi badaniami i statystyką? W Warszawie na przykład, nie warto przystępować do egzaminu na prawo jazdy między godziną 10 a 13, za to w Dąbrowie Górniczej - między 7 a 10. Okazuje się bowiem, że właśnie w tym czasie najwięcej osób tego sprawdzianu we wspomnianych miastach nie zdaje.
Robiąc "prawko" w stolicy, szczególnie uważaj na skrzyżowaniach, które są tam miejscem o najwyższym odsetku oblewających. " /http://motoryzacja.interia.pl/prawo_...prawko,1393048
znajomy zdawał ponownie za pkt i ciezko było 2 razy oblali za 3 sie "zdało"(wiece jak to czytać ;) ) łatwo zdac w nowym sączu duzo ludzi z k-ce tam sie pzrenosi a nio i na termin czekasz tydzień góra 2 a nie 2 -3 mc jak w katowicach sory za OT Starscream zdawaj prawko i kończ projekt bo jak nei to przyjade po silnik z ta zaległa flaszką :D
teraz niezbyt przyjemna niespodzianka, po zdjęciu mat wygłuszających, które nawiasem mówiąc były całkowicie mokre, okazało się, że podłoga, w miejscu mocowania fotela kierowcy była totalnie zardzewiała.. :evil: Ale wszystko wyczyściłem, odtłuściłem i pomalowałem farbą wiążącą rdzę.. Oby był już tam spokój-a tak to wyglądało:
http://img692.imageshack.us/img692/5396/20564435.th.jpg
Prawko zdałem ;) Czekam tylko na jakiś tam papier z starostwa i odzyskam wreszcie prawko ;) Nie mam ostatnio nawet chwili, żeby się po tyłku podrapać, bo zbliża mi się termin ukończenia a tu jeszcze takie "niespodzianki" jak wyżej :/
No i co tam się dziej z Twoim projektem???? Od dawna czekam na jakieś wiadomości. Napisz co tam.