Ewentualnie olać calego grilla i zrobić ognisko hehe jedno ognisko na 50-100 osób :) przeciez w ojcowie jest duzo miejsc gdzie mozna ognisko zapalić :)
Kto jest za a kto przeciw ? :)
Printable View
Ewentualnie olać calego grilla i zrobić ognisko hehe jedno ognisko na 50-100 osób :) przeciez w ojcowie jest duzo miejsc gdzie mozna ognisko zapalić :)
Kto jest za a kto przeciw ? :)
Ognicho też może być, tylko przy odrobinie wilgoci bedziemy musieli rozpalić je benzynką z naszych piękności =)
Ale kiełbaski z ogniska.. mmm miodzio
JAK NAJBARDZIEJ ZA OGNISKIEM !
Hehehe widze ze mamy tutaj smakosza kiełbaski z ogniska :) :) oczywiscie ja rowniez jestem za ogniskiem mniej roboty itp:)
to Wam troche klina zabiję:
czy na terenie Parku ( lasy ) można bezkarnie rozpalać ognisko ?
na poprzednich spotach było kilkadziesiąt osób i były dwa lub trzy małe grille ( zakupione na szybko w real - chyba 19zł/szt. była składka ) i jakos dało radę
dla chcącego nic trudnego :mrgreen:
bawcie sie dobrze i fotki proszę juz po
Oby tylko pogoda dopisała :) Ma być jak w Italii :)
Adamodg teraz to juz sam nie wiem gdy ostatnio bylem w ojcowie to widzialem ze były ślady po ogniskach
Wiec mysle ze jednak mozna je robić wkoncu nikt nie mowi o rozpalaniu ogniska w środku lasu. A tak wogole to adamodg bedziesz na spocie czy nie?
no niestety praca
a urlop juz zamówiony na następny weekend
:cry:
oficjalnie ogniska palić tam nie wolno. Na poprzednich spotach były 3 grill'e - w tym 2 alfaholikowe(składkowe). Nie pamiętam tylko kto je zabrał. Mniemam więc, ze przynajmniej jeden sie pojawi:)
Wracając do kwestii ogniska - prawdopodobnie całe 'zgrupowanie' będzie na parkingu, a tam już definitywnie ogniska rozpalić nam nie będzie wolno:P
Zresztą, pod multikinem na pewno ktoś zabłyśnie jakimś pomysłem na ogień, więc nie ma się co martwić na zapas...
No moze i racja z tym ogniskiem :) wtakim razie pozostanie nam liczyć ze jednak ktos zabierze grilla ze sobą a jesli nie to cos sie wymyśli na miejscu :)
Obserwuję Wasze ustalenia na temat spotu i żal serce ściska, ale kurcze nie dam rady się pojawić... Byłem na poprzednich spotach w Ojcowie i zdecydowanie polecam. Fajna impreza, fajne towarzystwo, a przejazd kawalkadą Alf przez Skałkę, to kwintesencja naszego zamiłowania do marki.
A propos przejazdu, jeśli mogę Wam coś doradzić, nie jedźcie drogą na Olkusz, lecz przez Skałkę, zdecydowanie większe wrażenia, a miny przechodniów: bezcenne.
Tak więc bawcie się dobrze, a na następny spot stanę na głowie by przybyć :)
Pozdrawiam.
- Rafał