czy oni tak zawsze straszą nowego posiadacza Alfy? oddałem auto do nich bo to pierwsze co mi przyszło do głowy jak coś się zaczęło dziać po zakupie dziwnego i właśnie też coś takiego mi powiedzieli.
Printable View
Witam,
możecie mi doradzić miejsce w Wawie, gdzie mógłbym naprawić mocowania chłodnicy i ramy z wiatrakami? Pourywały się najpewniej przy wpadnięciu w potężną dziurę i całość w zasadzie leży dolnym "spoilerze".
Całkiem przyzwoity mechanik rozłożył ręce, prowizorycznie spiął plastikowymi opaskami i polecił rozejrzeć się za warsztatem blacharskim - a przede mną wyjazd na urlop.
Z góry bardzo dziękuję za wszelką pomoc.
a rozrząd w 159tce gdzie najlepiej zrobić? u Twardowskiego (Wawa) chcą 2.300 zł :eek:
Umówiłam się już do lesznowoli na jutro - zdam relacje :) ale sama rozmowa konkretna i sympatyczna, także wrażenie b. dobre.
A ja chyba jako jeden z niewielu musze pochwalić Arkuszową.
Co prawda nadal sa dość drogim warsztatem, jednak przyjeli mój samochód bez problemu w niedzielę po południu z rozwaloną miską olejową.
I co więcej udało im sie ją pospawać na następny dzień za co należą się słowa uznania :)
Co prawda nie wiem jak by to wyglądało gdzieś indziej ale jestem zadowolony z usług...
tak to prawda właściciel z arkuszowej daje namiar na lawete i gościu odbiera od Ciebie auto a potem zawozi je na parking warsztatu, gdzie zostawia auto gotowe do naprawy, to jest dobre!!!
Pablo, wstaw na stronę zdjęcie Warsztatu, bo Ja prawie co weekend tamtędy przejeżdżam jadąc do Siemiatycz i nie mogę go zlokalizować :D