Cudo!!!
Fantastycznie to wygląda
Printable View
Cudo!!!
Fantastycznie to wygląda
Lepsze fotki porobimy na forzaitalia to podeślę
moze jutro uda mi sie obejrzec na zywca bo wyjazd na forze jeszcze pod znakiem zapytania, w kazdym razie podsufitka juz zmiazdzyła mi sutki
No, nie tylko podsufitka, ale całość drze suty... ale dlaczego tak pogniotłeś kopułki mid'ów :confused:?
za dużo szwów na drzwiach, desce; te głośniki paskudnie wyglądają na słupkach...
Witas, bardzo ladnie to razem wyglada :)
Czy drzwi Ci sie bez problemu zamykaja - pytam gdyz mam wrazenie ze w Alfie tapicerka drzwi jest bardzo blisko deski po zamknieciu?
Widze ze zrobiles tez listwy progowe w skorze - miesza sie bez problemu i nie zawadzaja przy zamykaniu drzwi?
wszystko zamyka sie jak trzeba, dzis obejrzałem na żywca, pomacałem i twierdze ze efekt na zywca jest super (ale kilka minusów w wykonaniu tez sie znajdzie, tyle że nie można mieć wszystkiego;) podsufitka miażdzy nadal, porownalismy z masseratti i tam była słabsza
Na zdjęciach wygląda zacnieXD a ta podsufitka to jakaś bajka jest:) piękna robota i wyjątkowość gwarantowana;] za jakiś czas pewnie znowu z czymś wypalisz;p obłęd... Gratulacje i pozdrawiam:)
Ile kosztuje taka przyjemność? W przyszłym roku chcę zrobić kompleksowo tapicerkę w moim Cupie, a jak widzę zrobione masz kawał dobrej roboty prze tapicera.