Może nie ten dział. Pozdrowienia dla kolegi z 156 na rej WR, czerwona bella, przedni zderzak cadamuro. Widziany w Kielcach wczoraj ok. godziny 23. Jechałem...Renault Clio :) czyżby była świeżo malowana, czy polerka?? Pozdrawiam :)
Printable View
Może nie ten dział. Pozdrowienia dla kolegi z 156 na rej WR, czerwona bella, przedni zderzak cadamuro. Widziany w Kielcach wczoraj ok. godziny 23. Jechałem...Renault Clio :) czyżby była świeżo malowana, czy polerka?? Pozdrawiam :)
WR i widziany w Kielcach też mi wygląda na nie ten dział ;)
Na blachach WN, to chyba Yonash :) http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...rrrrra_v6.html
Pozdrawiam Kolegę w granatowej 147 na ramkach skręcającego do Skalara, nie ogarnąłem ale głową zdążyłem kiwnąć.
Pozdrowienia dla kolegi ze 147 na blachach ZBI widzianego dzisiaj koło 18 na placu Cyryla. Za późno się ogarnąłem żeby odmachać ;)
Pozdrowienia dla kolegi z ciemnej 156 widzianej wczoraj na ul. Jana Pawła II. Czerwone skóry robią różnicę :)
Pozdrawiam Kolegę z ciemnej 156 SW na PZ... przedwczoraj się troszkę pościgaliśmy i jechałeś za mną aż do Gułtów! :)
P.S. Rychu kojarzysz Kolegę?
Pozdrawiam kolege ze srebrnej 156fl SW widzianego dzis przed 8:00 na Hlondzie
Pozdrowionka dla Alfistki z AR 147, PJAFL**, godzinka 11.00 Dino, Jarocin :P
Nie , musze odebrać tą czarną co czasem stoi na stacji :)
Pozdrawiam srebrną 159 sedan PKL widzianą przy Wioslarskiej obok ronda Rataje. Przechodzem pasami przed kolegą. :)
Pozdrawiam kolegę ze 147, który pozdrowił mnie dziś w Poznaniu na Roboczej ;)
Pozdrawiam Rosję, widzianego wczoraj na Trakcie w drodze do ronda:-) Gdzie jest zestaw sluchawkowy:-P
Pozdrawiam kierownika czarnej 159 SW, na ramkach widzianego dzisiaj w salonie Mazdy w Poznaniu;-)
Jak wrażenia po jeździe Trójka?;-)
Pozdrawiam Tomaza widzianego dziś przed 17 kolo osiedla Marysienki (nie pamiętam jaka to ulica:-)
Machałem z czarnej A3:-)
Widzianego, widzianego :-) Ja wtedy przymierzałem się do Mazdy 6, tej czarnej w kombi;-)
I również wrażenia, mega ale to mega pozytywne. O ilości miejsca nawet nie wspominam;-)
Jak tam był motor?
Chciałem podejść pogadać, ale Pan sprzedawca nie dał mi odejść;-)
Faktycznie jest ładne:-) mnie mile zaskoczyła ilość miejsca w środku, przestronność kabiny, no i spalanie:-) Prowadzi się również zaskakująco dobrze...
O właśnie, prowadzenie trójki też jest ok!
I nie ma tendencji do podskakiwania/rzucania dupskiem na poprzecznych łączeniach asfaltu w łuku jak Giulietta. Jest takie miejsce na wiadukcie w Antoniku, gdzie to można sprawdzić. Giulietta tam podskakuje, trójka przeleciała ten łuk dzisiaj bez żadnego problemu.
Wsiadłem potem do 159 i jednak siła wspomagania i czucie steru jest lepsze w AR :)
Przyznasz jednak, że czuć różnice tych kilku lat pomiędzy naszymi autami a nowymi furkami.
Testowałem ostatnio Puga 508 i powiem Tobie, że chyba zmienię zdanie o francuskiej motoryzacji:-)
508 też jeździłem, fajne auto, ale szare plastiki mnie zniechęcają :(
Różnicę wieku oczywiście widać i czuć, nie ma co ukrywać...
Jakby wsadzić 10 tysiaków w dopieszczenie naszych AR, wymianę wszystkich zużytych elementów, nie byłoby tak źle ;)
A jaka wersja jezdzileś? Bo ja miałem plastiki w piano pomalowane i złego wrażenia nie robiły. Ogólnie przyjemne auto.
10k zł mówisz...hmm...ponieważ ja juz więcej nie chce inwestować dlatego szukam czegoś nowego:-)
A zainwestowanej juz trochę więcej już 10k zł i...powiedziałem pass:-)
3 w wersji SkyENERGY, piano plastiki ok. Z dodatków były xenony i coś jeszcze, o czym już zapomniałem :D
Co do inwestycji w 159 się nie wypowiadam, bo żona może czytać forum ;)
Hahaha dobre;-) Pozdrawiamy małżonkę;-)
To jak się następnym razem będziesz wybierał, daj znać. Pojedziemy Jeepem SRT;-)
Pozdrowionka dla kolegi Czarka <?> :P klubowa Alfa 147- Żerków---> rynek---> godzinka ok. 17.00 oraz pozostałych Alfin i ich właścicieli, których dzisiaj mogłam zobaczyć na trasie: Jarocin-Poznań-Żerków-Jarocin <troszkę Was było :P >
Pozdro Siwulec ;)
Pozdrowienia z granatowej beemki dla kolegi widzianego dzisiaj w Gnieznie, sliczna Bella ;)
PS. czy mi sie wydawalo, czy tobie rowniez zona robila wyklad na temat pedalu gazu? :P
Cześć.
Dzięki i również pozdrawiam.
Co do wykładu to był ale raczej na temat czy chce do końca uszkodzić rurę dolotu - niestety od wczoraj jest delikatnie pęknięta i strasznie auto dymi przy przyspieszaniu - normalnie Ikarus, no ale rodzinka chciała nad jezioro to co zrobić :)
Poza tym BMW też śliczne - nawet troszkę choruje na takie :), szczególnie brakuje mi napędu na tył.
pozdro
krzyzie
Pozdrowienia dla właściciela/ki czarnej, oramkowanej 147 na balchach CT zaparkowanej na Osiedlu Batorego;-)
Widziana srebrna 147 o rejestracji PKA w Dąbkach koło Darłowa, nawet kierującemu przeszedłem specjalnie przez nosem przez pasy, pomachałem smyczką ale niestety nie odmachane :(:( Przyjemnego i gorącego urlopu życzę na moim terenie:) Chociaż przyzna się ktoś kto to ?
Pozdrowienia dla dżentelmena ze srebrnej 147 jtd wyprzedzonej na autostradzie gdzieś przy luboniu chyba, dzisiaj jakoś przed 21. Mignąłem awaryjnymi, odmigane awaryjnymi i długimi ;P
Pozdrowienia dla kolegi jadącego oramkowaną 147 TS Kraszewskiego(kręcący w Zeylanda) przed 17. Już miałem Cie strąbić... :D W lewo kręcimy od osi jezdni a nie od prawej strony!
Ramka jednak mnie wyjątkowo uspokaja ostatnio...
Pozdrowienia dla 156FL, która ustawiła się koło mnie na parkingu przy jeziorze w Kamieńcu pod Wągrowcem. Akurat zostawiłem moją czerwoną 147 w Poznaniu i podjechałem srebrną 156 SW ;)