zrobimy tak, zaczniesz się pojawiać na zlotach to będziemy głosować, bo ostatnio to nie wiem co Ty odstawiasz :>
Printable View
zrobimy tak, zaczniesz się pojawiać na zlotach to będziemy głosować, bo ostatnio to nie wiem co Ty odstawiasz :>
odstawiam brak pracy i kasy :P
no to to pierwsze jest nawet na korzysc, a w to drugi nie uwierze bo kombinator taki jak Ty nie moze miec tak zle ;P
no jednak...cos mi kombinowanie ostatnio nie wychodzi i lipa...powaznie :) zasilek mam i wszystko idzie na alfe :P
Hehe ty masz zasiłek a mi już się skończył xD i nie wydawałem na Alfę xD
Pozdrowienia dla Kierownika czerwonej AR145 QV - Bella stała na parkingu pod salonem Opla w Krasnem (AutoStyl) (na przeciwko CH Auchan).
Nie byłem jedynie pewny czy to prawdziwe QV, czy koniczynka tylko doklejona do wersji 1.6TS? ;-)
Pozdrawiam,
Pozdrowienia dla kierownika (-czki) białej Julki stojącej dziś w Rzeszowie na ul. Zbyszewskiego;) Stałem obok swoją bellą, ramek w niej nie było więc pokusiłem się o włożenie wizytówki za wycieraczkę:P Ciekawe czy dotrwa do rana i czy właściciel pojawi się na forum;D
Pozdrowienia dla kierowników/kierowniczek dwóch 146, jednej ciemnej mijanej ok. 8:00 na Reymonta (klubowe ramki, kini? :)), a drugiej srebrno-złotej zaparkowanej przy Piłsudskiego obok wydziału komunikacji przed 8
Pozdro dla bordowej belli 146(Krzyśko) widzianej dzisiaj w Leżajsku koło klasztoru a poźniej na watkemie,jechałem pomarańczowym Seicentem więc nie wiem czy zauważyłeś że łapke uniosłem?
Wiesz co nie zauważyłem, bo jechałem z młodym alfistą i musiałem patrzeć na drogę :D
PS a koło Watkemu to czasem nie trąbiłeś na mnie?? :D
Pozdrowienia dla Sabiny widzianej na zakupach w Krośnie :)
ooo....na piechote czy w alfie? bo ja jestem tak niesamowicie slepa, ze nic nie widze tylko jade i ide przed siebie :)
aaaa no to fajowo, jak bede tam to wpadne w odwiedziny :)
pozdrowionka :)
pozdrowienia dla 147 RZ....91C stojącej dzisiaj koło auto-resu.
Pozdro dla kierownika ciemnej 156 RZ**** widzianej wczoraj pod Auchan w RZ koło 18
Cześć, dziś w drodze do pracy na DK4 minąłem w Kraczkowej nieopodal zjazdu na Palikówkę piękną czerwoną AR BRERA na przemyskich numerach RPxxxxx. Podczas wyprzedzania mrugnąłem awaryjnymi, ale niestety bez odzewu. Brera jechała spokojnie, a ja się śpieszyłem do pracy, więc nie miałem czasu dokładnie się Belli przyjrzeć. Zauważyłem jedynie w lusterku wstecznym przepalone lewe światło mijania.
Następnie przed rondem na Pobitnie dojechałem i w rezultacie minąłem czerwoną AR156 ze sporym skszydłem na klapie bagażnika i Łańcuckich blachach RLA xxUG - niestety Bella zostawiała 4 ślady... :(
..a później po zjeździe z ronda minąłem srebrną AR156 RZE xxxx, która zjechała na przystanek.
W sumie miło się dzień zaczął :)
Pozdrawiam,
Pelcu-rowniez pozdrawiam:),widzialem cie kilka razy na miescie i w mrowli-ta srebrna sw pod sklepem to moja.
A nie kojarze auta, w mrowli jestem rzadko, jak wioze ojca bmw do mechanika :) Pozdrawiam
A ja pozdrawiam srebrną 147mke stojącą przy langiewicza, srebrną(?) 147mke stojącą przy bohaterów ( chyba 30?) oraz mijaną dzisiaj 166tke po faceliftingu, chyba na wyzwolenia :) dziennie mijam conajmniej 5 alf na ramkach i ciężko spamietać :D
147 przy bohaterów 30 to pewnie ja;) również pozdrawiam:)
Mogłeś podejść i pomóc nosić bo akurat przeprowadzke robilem:D
Widziałem sam samochód , bez ciebie :D a Ty mogłes mi pomóc pizze nieść, bo byłem w pracy !:)
Pozdro dla granatowej 147 RST widzianej wczoraj koło 15 w Leżajsku na Mickiewicza, to ktoś z forum? Bo nie zauważyłem rameczek (końcówki rejestracji też, było 2 cyfry i 2 litery ale się już nie dopatrzyłem jakie).
pozdrowionka dla czerwonej 155 jadacej przez rymanow z rej RK :)
Pozdrowienia dla właściciela czerwonej 156TS na numerach RZE PK56, NA KLUBOWYCH RAMKACH, których ja sie jeszcze nie dorobiłem;/ , widzianej na obwodnicy Rzeszowa. :)
Czyja 147 z pomarańczowa naklejką na klapie po lewej stronie , którą widziałem dziś jak jechałem do ałszmana ;D?
Moja:D Stoję codziennie na lwowskiej bo tam pracuje;)
To znów Cie dziś gdzieś mijałem ;) nie pamiętam gdzie, bo jeżdze po mieście 12 h dziennie w weekendy ;D