Normalnie przez fesa to robisz ? Pytam z ciekawości bo nigdy się nie bawiłem w kasowanie inspekcji. Za to wiem jak zakodować wtryskiwacze :)
Printable View
Normalnie przez fesa to robisz ? Pytam z ciekawości bo nigdy się nie bawiłem w kasowanie inspekcji. Za to wiem jak zakodować wtryskiwacze :)
Panowie, spotykacie się coś w tym tygodniu?:) Do poniedziałku jestem w TST, to wpadłbym z wybranką :)
Ja chętnie. Sobotę mam cały czas wolne a niedziela dopiero po 15.
O i to mi się podoba :D
Hej to może jutro o 16.30 kolo chińczyka?
Będziemy :)
Oki, nie ma problemu, też wpadnę.
też bym wpadł (lubię tamte strony) ale synek mnie nie puści
To zabierz go ze sobą :)
za mały jeszcze (2 tyg.) no i trochę marudzi
sorry chłopaki troche poza tematem
kto z okolicy spawa nierdzewke i zamontował by mi centralny ic?
Możemy się delikatnie spóźnić, ale będziemy na 100% :)
Olej starachowickich majstrow i pisz do misia z forum. Ja mam zamówione u niego rurki pod frontowy ic.
Moje rurki co prawda jeszcze się produkują, ale znając misia będą dość dobrze wykonane i wszystko będzie dość proste do zmontowania. Jaki masz cooler ?
Albert (gizmo1988) zakładał IC centralny w swojej 147.
Tak, sam będę składał, dokładnie z takim samym intercoolerem. Muszę poczekać na rurki i wtedy zobaczę jak to wygląda, czy trzeba będzie coś poprawić czy nie. Miejsca jest całkiem sporo, więc myślę że nie będzie problemów. Z tego co wiem to albert robił to w firmie pod tarnowem, o ile nie pomyliłem go z kimś innym.
Z tego co misio pisał to pod koniec tego tygodnia. Rurki od niego powinny przyjść prawie plug&play więc mam nadzieję, że nie trzeba będzie robić dodatkowych spawów. Pozostaje zamocować sam intercooler, kupić łączniki, opaski i wszystko razem spasować.
Ja też dołączyłem do grona Alfaholików ze Starachowic :)
Ciemna 147 3D TST45 na forumowych ramkach.
Tapnięte z S6 Edge +
Witamy i do zobaczenia na drodze :) Ciekaw jestem czy na forum jest właściciel ar 159 sw na ramkach, która stacjonuje pod galardia.
Witam. Troche zalatany bylem. Kasowanie inspekcji aktualne? Daj mi do Siebie numer, zdzwonimy się .
Witam macie jakieś propozycje zrobienia dolotu?
W tsie to lepiej sobie odpuść bo i tak niewiele Ci to pomoże.
No name jak tam temat z ic?
Stoi w martwym punkcie niestety :) Rurki od misia już od jakiegoś czasu leżą w garażu. Nie mam kiedy poskładać tego w całość, tak samo jak i tabletu zamiast radia. Niedługo się za nią wezmę i wjedzie wszystko łącznie z większym alu :)
Pogoda nam się w końcu ładna zrobiła. Może jakiś spocik jutro (03.04.16)?Znaleźliby się chętni?
Ja chętnie ale mogę dopiero około 16.
16 może być. Galardia czy centrum chińskie? A może jakieś inne propozycje.
Może spróbujmy galardie, jeśli bedzie ciasno to przejedziemy pod chińczyka.
Widze ze musze czesciej tu zagladac. Nastepnym razem podjade na spocik, dzis tylko przejazdem bo zalatany bylem.
Chłopaki o spotach piszcie też na głównej stronie Świętokrzyskich Alfaholików . Bo od was parę aut od nas parę i już będzie ciekawiej . Pozdrawiam
Hej w sobotę planowany jest w Chańczy. Ktoś ma zamiar jechać?