Nie wiem gdzie :D chodzą ale ja swoje wywiozlem na złom nawet za 50zł nikt nie chciał :)
Printable View
Mogłeś ogłoszenie dać tutaj ja swoje kupiłem komplet 4 szt za 120zł.Nie rozumiem innych którzy kupują po 300-400zł :|
Ja mowilem akurat o nowych ;) czasami ponad stówka za jedną. Moich pewnie tez by nikt nie chciał bo mialy purchle i nie wyglądaly zbyt dobrze, ale wypiaskowalem, wymalowalem i jak nowe :D
Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka
ja 4 15stki kupilem alusy, to 2 sa idealne, jedna ma lekka ryske a jedna jest delikatnie podrapana :p Troche duzo odwaznikow, ale to i tak tylko felgi na jeden sezon po zimie bede sprzedawal, bo beda 17stki na lato wiec te 16stki beda na zime :P
co z wizytówkami czosnek?tylko gadasz a nic nie załatwiasz:P jedynie pakujesz w jakieś szare , brzydkie i nie warte grzechu 147:/
ty bo nastepnym razem mi pojdzie drazek i wjade w czerwone cos kolo przystanku :P haha :D No nie wiem jestescie chetni potem dolozyc sie i rozdzielic ulotki? to zalatwie.
Dowiedz się może ile by chcieli za 100 szt. :)
Pisalem juz... 100szt a 300szt a w cenie roznica cos kolo 70zl.
No to w takim razie jak będzię jeszcze pare osób chętnych a nie tylko dwie to mogę się dołożyć.
moze być niech strace ale 100szt styka na samym poczatku a co do wjechania to sie mozemy spyknąć potrzebuje konkretnego dzwona by oddać na złom i kupić drugą musisz mi wyjechać z lewej np. albo w dupala zasadzić;)
ja wole nie, ledwo kupilem... :D ty swoja to wez w lampe cofajac przy*eb i powiedz ze nagle lampa biegla na ciebie. :D:D
ale nie mam AC to nic mi nie da;/
muahahaha ale lewus:D
ja tez nie mam ;x ..... XD
Nowe buty założone :D:D ale twardo, i glosno... :P
Chyba na długi łiiikend też będę musiał zmienić bo już coś pogoda zaczyna się psuć ;)
ja teraz pelen szpan bo przy +10stopniach przy malej predkosci juz jest pisk opon xDDDD haha:D ale auto wyglada smieszne :p
Jak auto twarde?Jakieś bajki , teraz wygodniejszy powinien być :P
DLa mnie bardziej twarde:D chuczy buczy wszystkie odglosy natury slysze :D haha
kiedy jakis spocik? ktos cos organizuje lenie? czy alfy na kanalach?
Dodano po 13 minutes:
Niemiec:D Mialbys moze gdzies tam mozliwosc zobaczenia za sprezynami do mnie z wersji TI ? Szukam nowych, mam numery czesci jak cos ;d
No ja jestem chętny i czekam na jakiś spot, może koledzy w ten wtorek coś zorganizujemy, akurat chyba każdy ma wolne, co wy na to? A jak nie to proponujcie jakieś terminy ;)
Chcesz nowe to idz u nas do fiata;)
bylem, 3000zl xD haha a tak powaznie to masz tam jakas hurtownie czy cus? zeby zobaczyc?;x
Czosnek daj spokój z zawiasem bo i tak twoja szara paskuda lepiej wyglądać już nie będzie ;)
Jak w końcu uda się zrobić znów jakiś spocik to przyjadę i będziesz miał znów okazję zobaczyć jak wygląda ładny alfik :P
Powiedz mi lepiej czy nie ma w leroyu jakiejś nagrzewnicy do garażu w promocji bo by się mię przydała.
sa, jesli mowisz o elektrycznej? to w tej chwili jest calkiem fajna za cos kolo 70zl w zwyz w zaleznosci od mocy :D jutro mam na rano, a od srody na po poludniowki jak cos:D
p.s przyjdz przyjdz
doradca klienta wszystko sprzeda:D
e tam jutro - za pół godz. będę w zgolu to obczaję co tam macie
ja mam dzisiaj wolne :P
Tak a propo nie lepiej ci jest zamówić xenonki przerobione z forum zamiast w zawias pakować a potem co chwile zmieniać wahacze:>Mają fajne koledzy nawet BI
zadnych xenonkow daja gorsze swiatla i rażą innych kierowcow :rolleyes: poza tym xenony to siara :D A kto powiedzial ze bede zawieszenie wymienial, to auto bedzie stalo w garazu moze co?! :P
No dzisiaj laczki zmienione na zimowe, teraz można podziwiać moje piękne czarne.. stalówki xDD ;)
mi cos bije ktoras opona :/ wnerwiony jestem bo mam z 2010roku 2x continental, i z 2010 roku 2x brigstone. Jeden sezon byly jezdzone, 2013rok. I jak jade to normalne ze huczy, ale ktoras opona daje taki dzwiek ze auto jedzie niby prosto nic nie rzuca nic nie sciaga, ale jak jade do 80km/h to jest bicie az w podlodze czuc :/ 2masa odpada bo rozebralem znowu i jest cala. Nic tam nie ma ... wiec nie wiem co jest, opony wyważone dwa razy, wszysko ok. ;x a oponki idealne moze do nowych brakuje im z 0.5 mm...
DObra do rzeczy, napiszcie mi w temacie kto na 100% bedzie rzucac haszysz na wizytowki . Bo musze wiedziec. Zamowie ilosc ktora najbardziej sie bedzie oplacalo, ale nie wiecej niz 200szt... bedzie na zapas :P Pisac pod tematem i ilosc jaką byście preferowali przygarnac, ja to zlicze, zaokragle do setek i podam dokladna kwote co do zlotowki dla kazdego na pw :p
WZÓR XDD
czosnek1802 - 10000szt...
Ja napisze na koniec ile chce bo ja wyrównam do ladniej cyfry :D
Tylko nie wyrównuj za bardzo swego portfela 100szt zobacz po ile mają po co nam więcej na początek?
Składka nie bedzie duża.Mogę dzięga dorzucić:)
Ja sie nie pytam ile mam zamowic xD tylko ile TY osobiscie chcesz :D ja np chce minimum 50szt dla siebie., Oczywiscie pozniej calosciowo ilosc ulotek z calosci bedzie liczona w % i kwota dzielona nie np na 4, tylko w zaleznosci. Powiedzmy ty wezmiesz 10% ulotek z calosci to placisz tylko 10% calej kwoty... Napisz ILE CHCESZ ULOTEK W SZTUKACH! XD czy to takie trudne:D haha:blink::rolleyes:
Nie bede nic wyrownywal, prosze bardzo:D
Ja chce 50szt.
W jakim celu mi jak ja jestem 90% życia w DE ? Sądziłem że ty kupisz jakąś wiekszą partię my zrzute pocisniemy i tyle i bedziesz roznosił po Zgolu w przerwie w Leroyu
Tigre przekonuje cie, albo bierzesz albo zezłomujemy ci alfe :D:D
Jeśli chcemy zareklamować forum wśród innych zwykłych użytkowników alf to i tak nie powinniśmy przesadzać z ilością tych wizytówek bo większość z nich i tak zapewne trafi do śmietnika. Na początek to dobrze by było jak by każdy miał po 20 albo jak już to 30 max, więcej wydaje mi się że nie trzeba. Tak więc jak by zamówić 100-120 szt i porozdzielać je na kilka osób to w zupełności by stykło. Po tym jak by był jakikolwiek odzew to można by spróbować jeszcze raz a jak nie to walić to, na siłę nikogo tutaj nie sprowadzimy a wyrzucać tak kasę w błoto to też nie bardzo ;) ;)
O to właśnie mi chodzi każdy fan alfa romeo trafi tu sam bez problemu , a pozostali użytkownicy albo trafią również szukając rozwiązania problemów z autem albo nie są tym zainteresowani bo po prostu auto jest dla nich zwykłym wozidłem.Poza tym nie ilość , a jakość użytkowników tworzy dobre forum.Przerabiałem ten temat na innych forach i zawsze ze wzrostem użytkowników spadała jakość forum i coraz trudniej było znaleźć np. odpowiedź na nurtujący problem.
idzcie do diabla, sry do mechanika ;d uj nie robota z wami :D
Ja jebie knoblauch zamiast gadać, już dawno byś stówke sztuk kupił i porozdawał nam.Napisz ile kosztuje 100 sztuk i ci przeleje swoją dole.Po temacie :P.Najlepiej jakbyś sam "porozrzucał" masz sporo czasu:P