Ja juz sie calkiem pogubilem. Czyli o 12 zbiorka na tej stacji benzynowej i jedziemy pozniej na miejscowke zlotu tak ?
Printable View
Ja juz sie calkiem pogubilem. Czyli o 12 zbiorka na tej stacji benzynowej i jedziemy pozniej na miejscowke zlotu tak ?
Tak jest:)
Kto wie może i ja zawitam na ten zlot ;)
też mogę przyjechać
Dodano po 5 minutes:
tylko napiszcie wyraźnie gdzie i kiedy, bo się pogubiłam w tych linkach i wiadomosciach
Monia strone wczesniej pytalem tam jest link do google maps gdzie sie spotykamy i link do zlotu ;)
Widze ze was nawet troche z tego wrocka bedzie zgadajcie sie gdzies na bielanach i razem mozecie przyjechac wszyscy:)
Mala aktualizacja,powiedzcie jak o kims zapomnialam :
- edhel
- Steo
- Tallmen x2 + Ewa + Julcia
- Gracek
- flatbeet
- jozofek
- Trin
- psotnick
- marek230482 :confused:
- siroccoxp :confused:
- pabloXXL :confused:
- Teddy84 :confused:
- Czysqinho :confused:
- monika z
- dawid2311 + ola :confused:
- tomaszchwesiuk + malgo+martynka :D
hejka
ja się piszę z żoną malgo i martyna córka prawie 4 lata. wpiszcie. 3 osoby.
nio tylko martynki nie widzę. :-)
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
To napisz u mnie Julcie jeszcze :)
a co to :) heh ja tyż będę z żoną i synem :)
Tez jakbym mial byc to nie sam ;) tak wiec dopisac mozna plus 1. Okresle sie w poniedzialek czy na 100 % bede i napisze ;)
No wlasnie piszcie zkim bo wędzonek i mięsa zabraknie na grill
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Można grillować :)
Dodano po 13 minutes:
Widzę, że większość ludzi się już pogubiła więc spot odbędzie się w Łomnicy gdzie znajduję się łowisko pstrąga "Złota Woda" (www.zlotawoda.com) ogólnie łowisko wygląda tak: https://www.google.pl/maps/@50.67905...2e0!3e11?hl=pl
Miejsce zbiórki to stacja Orlen o godzinie 12 z tyłu stacji jest duży parking :) a poniżej link do zbiórki i trasy do miejsca spotu:
https://www.google.pl/maps/dir/50.76...!3m1!1e3?hl=pl
Aktualna lista:
- edhel
- Steo
- Tallmen x2 + Ewa + Julcia
- Gracek + Krysia
- flatbeet
- jozofek
- Trin
- psotnick
- tomaszchwesiuk + malgo+Martynka :D
- monika z
- marek230482 :confused:
- siroccoxp + 1 :confused:
- pabloXXL :confused:
- Teddy84 :confused:
- Czysqinho :confused:
- dawid2311 + Ola :confused:
Można grillować czyli każdy sam sobie grilla przywozi?
Ja z dziewczyną i synem będę, obiecałem mu że będzie mógł złowić rybkę ;] licze na smaczne jadło w tej smażalni.
Czy mogę pojawić się innym niż AR wyrobem włoskiej motoryzacji?
Jak makaron to tak :P
Miejscówka fajna często tam bywam w lato, rybka bardzo dobra. Też może podjadę z żoną ale to się wyjaśni w tygodniu.
Z tego co pamiętam to grill jest tam ogólnodostępny aczkolwiek dawno tam nie byłem więc nie wiem czy coś się zmieniło w tej kwestii, skoro jest kilka osób które by chciały grillować to mogę przedzwonić i dopytać jeszcze. Tylko po co komu grill skoro mają dobrą rybę ?? :D
W sumie z jednej strony prawda, nie trzeba bedzie tez kupowac swojego jadla ;) ewentualnie trunki :D
Bo za grilla jest za darmoszkę, a i nie każdy chce ości z obiadu wyciągać :P ale może to tylko moje zdanie :)
Próbowałem ugadać wolne z planistą aczkolwiek dalej to niewiadoma jest tak więc prawdopodobieństwo, że będę jakieś 50/50 :/
A u mnie awaria auta:-(
Mam nadzieje że czas pozwoli i się zjawię.
Zapowiada się piękna pogoda więc przyjadę ze swoją drugą połówką . Widzę że lista coraz bogatsza będzie fajny spocik . Prośba mógłby ktoś zabrać kompa i kabelek może pozbędę się wreszcie błędu poduszki .
No muszę Ci powiedzieć Gracek że niezłego zlota organizujesz :) :)
ja wezmę ze sobą flagę klubową ze sklepu z gadżetami klubowymi, do zdjęcia grupowego jak znalazł :D
To będą dwie ostatnim razem we Wro na grilu Marek miał ;)
Ja jeszcze nie wiem czy przyjadę a jak tak to nie wiem czym :sarcastic: 166 rozkręcona i kiera nie zdąży wrócić z obszywki. A bez tego dojazd będzie utrudniony :sarcastic: może wezmę 159 żony jak mi gdzieś nie ucieknie na zakupy albo do teściowej.
Jest jeszcze skrajny przypadek że wezmę puntolota ale to już obciach więc będę bez flag i stanę gdzieś dalej przy rowie :sarcastic:
Nom zapowiada sie calkiem fajnie wszystko :)
Marek nie przesadzaj ostatnio byla alfa megane i stala z nami wiec alfa punto tez bedzie dobrze:)