;( wieczorem z Wrocka bym nie leciał.
Printable View
To zdecydujcie się na coś, bo nie wiem czy planować sobie coś w sobotę :P
U mnie jednak piątek odpadł - będę w pracy niestety :( ale sobota ok;)
ja bym proponował w niedzielę się spotkać jakoś popołudniu, 16 / 18:) spocik jako taki miły delikatny akcent na koniec tygodnia:) pasuje Wam?
Bez pizzy? :(
no waśnie ZZZ:D pizza w Starym Młynie niedzielnym popołudniem smakuje najlepiej:) ale to już bez przymusu dlatego proponuję by najpierw się spotkać gdzieś w plenerze, trochę postać / pogadać a potem pojechać na pizzę kto będzie chciał :)
niedziela brzmi dobrze... ;) bo i w pracy nie jestem i AR'ke zrobie ;)
To jestem za, ale proponowałbym wcześniej czyli 16. Żeby jasno było na dworze jeszcze i cieplej.
no to co - 16 nad Zalewem ..można podejść kawałek nad zalew dla atrakcji, postoimy godzinkę i pojedziemy na pizzę, kto będzie chciał:)
dopisujcie się
1. flatbeet
2. ersi
3. Rain
4. ystian
5. w4t3r
6. wojtasw007
7. matber1
Ja będe
1. flatbeet
2. ersi
3. Rain
4. ystian
5. w4t3r na 99% :)
1. flatbeet
2. ersi
3. Rain
4. ystian
5. w4t3r na 99% :)
6. wojtasw007 Jeśli wyrobię się na godzinę 16, podejrzewam, że jeśli opóźnilibyście spotkanie o 30 min byłbym na 100%.
Dobrze zrozumiałem, że spotkanie odbywa się w Świdnicy? Bo zgłupialem delikatnie i widzę, że miasto nie zostało podane?
tak tak Świdnica:) no my zapewne tam trochę postoimy, może nawet z godzinkę, więc jak kolega spóźni się 30 min to i tak nas tam zastanie :)
W takim razie będę na pewno, przy okazji poproszę Was jako "starych" Alfiarzy o przeglądnięcie mojej Belli i udzielenie kilku rad :) Do zobaczenia w niedziele, a jak się trafi to na drodze.
no to ja też....ehh co ja sie z wami mam :p
I pogoda nam dopisuje :D
weź Piotrek kogoś z Wrocka jeszcze ze sobą tooo... będzie spora szansa na równo 10 aut:D
Za 45 minut wyjeżdżam do Świdnicy...plan jest taki:
Godzina 15:30 - podpisanie umowy (praca-zdjęcia)
Godzina 16:00 - podróż nad zalew
Mogę się spóźnić jednak zrobię wszystko aby być punktualnie.
Może to nie wypada, ale jak mniej więcej będzie wyglądała średnia wiekowa? Bo zastrzegam sobie, że wciąż jestem młody i piękny :D
każdy tu jest piękny i młody hehe:D a średnia wieku na moje oko to 27 lat:)
zalew??.... no dobra bo myslalem ze pod media park ;)
huh, coś czuję, że będę najmłodszy :P
kurcze szkoda że dopiero dzisiaj się wbiłem na to forum bo też bym przyleciał do Świdnicy z chęcią. Może następnym razem się załapie
Widzę w avatarze, że kolega na DKL-kach, nie mijaliśmy się może wczoraj w Nowej Rudzie? Przy ul. Piłsudskiego?
bardzo możliwe bo między 14 a 15 leciałem do skarbówki
I taka właśnie była godzina :) Pozdrawiam serdecznie w takim razie, może widziałeś Srebrna 156, machałem.
kurcze coś mi świta ale bardziej zwracałem uwagę żeby się w dziurę nie wpakować bo o ile koja że to mijaliśmy się za biedronką jadąc w stronę Wałbrzycha
Możliwe, mijałem dwie czarne 156 :P Ale dobra, koniec tego spamu bo jeszcze nas stąd pogonią ;)
ok pozdr
nieeee u nas nie gonią za takie rzeczy:D u nas się bardziej obrażają jak ludzie nie przyjeżdżają na zloty:P hehe
Nie no ja będę na każdym obowiązkowo :P Początki zawsze są trudne, ale będzie dobrze. I obowiązkowo wezmę sprzęt ze sobą.
flatbeet nie mogę przypomnieć sobie skąd Cię kojarzę, a na pewno skądś Cię znam...
na następny zlocik też się pisze jak tylko będę miał wolne w tym dniu
uuu.. no ja w sumie od 1.5 roku jestem w z powrotem w Świdnicy, wcześniej 5 lat na studiach w Poznaniu ale tam się chyba raczej nie poznaliśmy:P
a może z telewizji regionalnej mnie znasz?:D pod koniec grudnia coś tam w świdnickim teatrze odbierałem i podobno puszczali to potem w świdnickiej TV:P
no i musiał sie pochwalic....nie było innej opcji...
ehhh te gwiazdy ze szklanego ekranu...
Ty też Mati będziesz niedługo gwiazdą bo Paulina pisze o nas tu lokalnych Alfaholikach artykuł w Tygodniku Świdnickim:P
bazuje głównie na tym co mówiliśmy dla tej lokalnej telewizji na zlocie i chce wykorzystać jakieś Twoje zdjęcia, chyba coś z tego co robiliśmy w Jelonce:) pewnie się będzie jeszcze z Tobą kontaktować.
No nie kojarzę za cholere skąd...ale może kiedyś mi się przypomni :P
Ej, ja też chce być sławny :D
daleka droga jeszcze przed Tobą....ale wszystko stoi otworem :)
A gdzie są fotki? Pare było zrobionych.
Piotr przemówił....doceńmy to.....serio :P