noo dobrze mi tam pasuje kazdy dzien praktycznie tylko po 16:)
Printable View
noo dobrze mi tam pasuje kazdy dzien praktycznie tylko po 16:)
czyli czekamy za resztą niech się wypowiedzą kiedy im pasuje i wtedy się coś uzgodni ;)
no to pozostaje nam czekac na reszte:)oczywiscie 19 marca odpada:)
oczywiście :P
no dobrze to czekamy, ale sie martus rozpisalismy jak nigdy nadrobilismy za reszte ehehehe:)
hahaha :D czekamy z niecierpliwością trzeba było napisać bo tak to nas oleją :P
aaa nooo tak przepraszam no to ten ehehem xD uwaga!!!
czekamy z niecierpliwością na wasze informacje :)
to się trzeba uzbroić w cierpliwość :P
i mam nadzieje że ustalenie terminu pójdzie sprawniej niż ostatnio :)
ehehe tej cierpliwości to trzeba miec za 2 bo wiesz jak to jest tutaj u nas w miescie<Rotfl> zanim plotka dojdzie do reszty to troszke czasu zleci ale mysle ze bedzie wiecej osob niz ostatnio:)
Dobra stereo dawaj temat poruszony na gadulcu :D
nie nie teraz twoja kolej:)
stereo się wstydzi :P więc ja napiszę :D
razem ze stereo wpadliśmy na pomysł żeby zorganizować wspólne ognisko:) takie jakby na otwarcie sezonu :)w jakiś ciepły weekend nad jakimś jeziorkiem czy coś w tym stylu :) co wy na to? byłby ktoś chętny?
ohh martus przy tobie to nie jeden by sie zawstydził :) wiesz sama jak to jest:D
haha :D nie podrywaj :P
Oj tam Oj tam:D :*
i z moim tekstem wyskakuje :P
stereo przywołuje cię do porządku:P to jest forum motoryzacyjne :P
noo jak tu taka piękną historie zapomnieć i to związana z motoryzacja :)
a wracajac do tematu ogniska to trzeba ustalic jakas date zeby wszystkim pasowalo jezeli beda chetni:)
dobra dobra:P
temat ogniska to może się ogarnie na tym spocie co niedługo ma być :)
dobra teraz moze poczekajmy na reszte czy beda chetni to moze na najblizszym nawet zrobimy:)
Informacje z regionu slyszeliscie widzieliscie nowa zdobycz?:D alfa 159 Policyjna kreci sie po Koninie dzis jechalem przez Brzeźno po klamke do belli, a tu gadaja na cb ze alfunia sie krecia a tu co pod barem trzymali mobila:)
ooo :D i teraz dylemat będzie czy im mrugać czy nie:D
Ja tam będę im mrugał:P A co Do spota to u mnie różnie jest, robię po 12h i w różnych dniach, weekendy także, podajcie daty jakie wam odpowiadają a ja powiem kiedy mogę
mówisz tweety na hardcora idziesz? :D
co do terminu to mi pasują soboty i niedziele w kwietniu. 26 marzec odpada mam wyjazd. piątki u mnie niestety odpadają.
A może jeszcze w tym miesiącu się spotkamy tak tylko by pogadać, i się umówimy wtedy na jakiegoś grilla albo coś:)
w tym miesiącu mogłabym 20 i od 27 do 31. w sobotę 26 mam ważny wyjazd a w piątki korki do matury więc nie dam rady.
Ja mam studia weekend w weekend w marcu ale po 18 będę wolny jak coś...
No to moze ten 20:D chociaż nasza 4 bo i tak tutaj wiecej chetnych nie widac:D a moze jednak ktos sie stawi jeszcze:). wczoraj na ferio szalałem z kumplem:) i widzę ze idą 3 osoby do 156:) podjeżdżam na spontanie i otwieram okno oni tez i mowie zapraszam na forum alfaholicy.org :D
ja jak cos to sie też piszę, mi weekendy zazwyczaj pasują, ale bardziej niedziela.
No kolega z Konina, ma tak blisko że musi być;)
---------- Post added at 21:40 ---------- Previous post was at 21:40 ----------
A może w Ślesinie nad jeziorkiem ?
nie przebrnąłem jeszcze przez ten wątek -ale zauważyłem że w Kole jeździ sporo Alf bo raz w tygodniu tam jeżdżę... macie jakiś swój klub czy tu sie tylko organizujecie ?:)
a co powiecie żeby kiedyś zrobić spot w połowie drogi mniej wiecej między Koninem a Bydgoszczą ??:) każdy będzie miał wtedy około godziny z groszem drogi do pokonania :)
nooo trzeba pomyslec :)
hehehe bo ten konin to maly jest:) no to co pasuje wam ten 20 na dobry poczatek zdamy relacje z tweety jak bylo w piotrkowie:) a wlasnie xofer moze jednak pojedziesz z nami jak z niunia wszystko ok?:)
no ale 20 jakiego miesiąca? Ja myślałem aby w Piotrkowie zostać i 20 jak to robi część ludzi:) Ale jeżeli plany się zmienią to "Kain Problem".... A i dziś przyjechała do mnie do pracy bardzo ładna 147 na tristarach 17" Pozdrawiam właściciela( mówił, że tu bywa:) )
ooo to moze i nas odwiedzi:) no teraz tweety to ty chcesz tam na noc zostac?:D
No tak myślałem ale jak coś to się plany zmieni
obserwuję temat i jakby co to podjadę z moim małym synkiem...nie wiem jak mąż bo pracuje na zmiany.Gosia