pozostaje opcja przyszły weekend :) potem tylko święta i sylwester :)
może 20-tego??
Printable View
pozostaje opcja przyszły weekend :) potem tylko święta i sylwester :)
może 20-tego??
W Bielsku się fajne spoty robi.
Jestem za opcją niedziela, w sobotę nie dam rady ;)
ja powinnam być :) ostatnio alfa jest jakaś kapryśna ale postaram się ją przekonać :P
napiszcie tylko co do szczegółów - co gdzie i jak :)
Aniucha ,ale na taki wyjazd to kasy trzeba,jak dla Ciebie to ok 300-400 zł(50-paliwo,reszta mandaty :P:P )a ostatnio nie mialas.Na spotkaniu swiatecznym w Orzeszu Cie nie było :/
Adamsie, Ty lepiej pisz czy Ty będziesz na tym spocie :)
a jak wiesz każdy ma okresy hossy i bessy :P mandatów na ten rok mam dość :P dostałam już dwa więc chyba starczy :P nie mówie ile razy mi się udało i mili panowie policjanci puścicil mnie wolno :) jednak tym razem nie starczyło im honoru by pogodzić się z przegraną jak wyprzedziłam ich nieoznakowany radiowóz :P
To może jakiś nowy temacik by się założyło. Tylko kto się podejmie organizacji?
Oczywiście jak będzie konkretn i fajny termin to 100% jestem :) teraz 3-4 tygodnie wolnego od uczelni ;)
20stego ktoś pisał Niedziela, to mam CAŁY DZIEŃ WOLNY więc napewno mi pasuje jak coś i się pisze ;)
jestem jestem :) Wieki mnie nie było ale się pojawiam jak zawsze w najodpowiedniejszym momencie :) W niedziele się spotykamy? :)
Toldi liczmy na Ciebie w kwestii organizacyjnej :] jak widzisz kilku chętnych by było więc 20-ty byłby ok :)
a tam "liczymy" na Ciebie :P spontan zrobimy :) może pizza?? :) w tym samym dniu jest spot z VW: może zrobimy razem integracyjny?? :) btw: nie lubię walki pomiędzy miłośnikami różnych marek...
dajcie cynka moze uda nam sie wpaść na chwilę bo mam mecz po południu więc nam pasuje raczej blisko południa.
Kle kle Boćku :) Ty lepiej pisz czy będziesz :)
ja też sugeruje wcześniejszą porę tj. ok 13-może... chyba chcecie zobaczyć Gosię, Tomka i GTA? prawda?? :D
po spocie zostaliśmy we trójkę z PiterRem i Izane :) pan odradzał nam zakup BMW więc były konfrontracje z VW, Audi i BMW :) wyszło na nasze :]
szkoda... to mam taki pomysł: 13 spotykamy się pod tesco :) tam możemy się poślizgać i potem jakaś pizza :D co Wy na to?? :):):)
Jestem i Ja!! ;) W sumie z tą pizza to dobry pomysł:D a ślizgawka jeszcze lepszy przed wczoraj o 2 w nocy tam latałem :D
ja bym sie poslizgac zalapal ale pozniej niewiem jak z czasem bd stal. gdzie jest tesco w bielu??;-p jedzie ktos przez pszczyne??
Tesco jest na ulicy Warszawskiej 180 koło Fiata i Metalplastu. :D
czyli jak jedziesz od pszczyny to na pierwszych światłach w BB w lewo i jesteś na tesco :D może dzisiaj wieczorem przyjedziesz? też zbieram ekipe :)
coś nas mało...
No właśnie cośik mało:( w nocy -20 w dzień nie wiele cieplej, a alfaholicy to leniwce wolą się grzać w domku :D
Chyba nici z dzisiejszego spociku...
dokładnie... :( szkoda oby wyszło po nowym roku...
Po nowym roczku musi wyjść!! ... :D A taką miałem ochote na pizze buuu:(
parking tesco.. zle wspominam, 3 dni temu skrzywiłem alufelge 17" :|
Oj jak w taką pogodę się na alu 17" jeździ to potem są efekty... Dobrze, że tylko skrzywiona, powinno dać się uleczyć... :)
Poprawka, wyrwałem praktycznie cale kolo wraz z 3 wahaczami;P dodam potem foto heh:)
Ajjj... Sportwagon długi jest więc nie trudno zaliczyćkrawężnik:D Ałłaa.. musiało boleć... nieziemsko bym się wkurzył... :(
http://images36.fotosik.pl/127/07ee380bc6b44c6em.jpg własnie tak hehe. Wymyślimy coś po nowym roku:)
Wiwix dlaczego nie ma Cie na liscie obecnosci z Bielska-Bialej? :nhl_checking:
A gdzie ona jest:p
jeste panowie jakis spocik w tym tyg?
Miejsce spotkania:
Makro Al. gen. Władysława Andersa 545 ( http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=&...ukaj&cId=&sId= )
Data i godzina:
3.02.2010 20:00
Lista osób chętnych:
1. Patryyyk
2. Jagiel / -BamBosZek-
3. Rafał
4. Wiwix
5. Toldi
6.
Lista osób chętnych:
1. Patryyyk
2. Jagiel ( na 50% )
3. Darek-1989, ale około 20:20 bo o 20 kończę trening
4.
Postaram sie być!
Wiwix :)
a nie chcecie przyjechać pod tesco na Warszawskiej? Tam gdzie było ostatnie spotkanie? Można się fajnie poślizgać wieczorami :) byłbym o 21