Sobota to na wieczór, choć w dzień od godziny 14 będę wolny, ale muszę czekać na info do Aśki aby ją odebrać.
Printable View
Sobota to na wieczór, choć w dzień od godziny 14 będę wolny, ale muszę czekać na info do Aśki aby ją odebrać.
jak coś to ja dzisiaj tylko będę mógł miedzy 18 a 20:30
Ktoś na miejscu na jakiegoś spota dzisiaj/jutro w Koszalinie ?
kto nie pamięta to w niedziele 11.05 spotykamy się w Szczecinku. Jak jest ktoś jeszcze chętny to uderzać to pojedziemy z Koszalina na kilka aut.
Możemy się spotkać w Szczecinku i razem pojedziemy na lotnisko. Tylko trzeba ustalić miejscówkę - może Statoil?
Teraz koło statoila jest Mc'
Ja będe jechać. A jak jedziemy Tobiasz ? Gdzie się spotykamy ?
Jak wygląda taki spot? Niedziela o której?
Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka
To nie spot a zlot, 1200 luda, samochody po 1500 koni i te sprawy ;D
http://www.forum.alfaholicy.org/zlot...05_2014_a.html
A słuchajcie a jak już grill ma być to węgiel, kubeczki talerzyki widelczyki itp. to jak robimy ? każdy coś przywiezie ? Czy jak ?
No ja wezmę grilla i brykiet też chyba mam, co do jedzenia to każdy sam sobie organizuje co ? Będzie najłatwiej niż jakieś zrzutki itd
Każdy sam sobie ogarnie jakieś naczynia, kawałek mięsiwa i coś do popicia :)
Ja dzisiaj wieczorem już zaczynam przyprawiać karkówkę :eating:
zrób więcej :v
dla niezorientowanych w temacie którym coś obiło sięo uszy w ty matku odnośnie niedzieli
http://www.forum.alfaholicy.org/zlot...ml#post1412342
wszystkie sprawy związane ze zlotem zamieszczajcie tam bo się burdello robi :d PANIE ADMINIE :lol:
Jest ktos chetny na spocik dzisiaj w Koszalinie? Bede ja wave i saybot jak ktos chetny dzwonic 721554705 bo z netem ciezko
Wymazane sadzą z wydechu twojego JTDka
Ile było osób ponad plan? :P
Oczywiście pozdro dla obecnych :top:
tak dużo, że ja nie zliczyłem:D pozdro dla tych z ponad planu
Jutro witam do Koszalina na weeked, w celach rekreacyjnych i w odwiedziny do Baccary :D Coś ogarniamy ? Jakieś spotkanie, pizza, piwo ?
no można, tylko mi pasuje dopiero w sobotę wieczorem
ja się podpasuje, pytanie jak Mateusz i może Benek ?
Ja tam w weekend nie dam rady, więc odpadam.
A zobaczę jak się ogarnę, bo jadę do Słupska do Charlotty w sobotę i wieczorem nie wiem czy nie pryskam z Koszalina i będę w poniedziałek ale za to jutro mogę się na piwko :)
A Tobiasz, kto Ci dzisiaj buchnął furę? Bo rowerem chciałem się podłożyć a patrzę, że ktoś inny prowadził ? Pewnie tato ?
Ta ojcu pożyczam póki jego w serwisie:) zlitowałem się i na czas kiedy siedzę w robocie to on śmiga. W ogóle dzisiaj w robocie musiałem wybyć na chwilę i tak sobie jadę służbówką i tak patrzę, z naprzeciwka Brera i do tego ZK, mówie sobie o kurde 3 Brera w Koszalinie, ale jak przeczytałem do końca rej. skumałem że to moja:D
ależ Kochanie Koszalin nie równa się szoping:D właśnie tak się zastanawiam co ta rukola, fasola i sukienka robi w bagażniku...:D
to Ty mi powiedz z kim jeździłaś:D chłopaki patrzcie co za Panowie siedzą na miejscach pasażera podczas wojaży Moni:)
BTW: nie ma jak to dobry offtop.
My się w związki nie mieszamy :) ale solidarność męska musi być :)
jakiś spot dzisiaj?
ja mogę ewentualnie jutro ale będę wiedział dopiero wieczorem
ello ziomki :))) jestem wlasnie na wczasach w mielnie ktos z okolic jest ze tak powiem czasowy i ma ochote sie poznac ? ja parkuje niedaleko diabelskiego mlyna :)
Wczoraj byliśmy w Mielnie. Ogólnie w mielnie to raczej alfistów nie ma, tyle co na wakacje jak ty. Jeśli chcesz to w następną sobote robimy grilla w Koszalinie. Zapraszamy :>
smutno Wam? a może spocik?:)
środa 22.10.2014 o godz 21:00 Atrium - parking podziemny:) na razie będą 3 osoby.
A co do Szczecina.... hmm co tu dużo gadać, Szczecin jak to Szczecin.
melduję, że będę :)
Ja również :-)
ZMIANA - środa 22.10.2014 o godz 20:30 Atrium - parking podziemny
Wziąłem się za montaż Parrota i nie wyrobiłem się. Doszło przedłużanie głupich kabelków i rozładowany aku:/
Dajcie znać ile osób było.