i kurdę po raz kolejny żadnej foty ( fotek ) na zachętę dla mnie
poślizgane chociaż było ? bo warunki dzisiaj były do tego super ( przynajmniej u mnie - z czego oczywiście skorzystałem mimo FWD :-) )
Printable View
i kurdę po raz kolejny żadnej foty ( fotek ) na zachętę dla mnie
poślizgane chociaż było ? bo warunki dzisiaj były do tego super ( przynajmniej u mnie - z czego oczywiście skorzystałem mimo FWD :-) )
Ja właśnie wróciłem bo troszkę pobłądziłem. Gdzie poźniej pojechaliście ? Ja musiałem sobie odpuścić bo niestety z Krakowa nie jestem i kawałek do domu mam, a w taką pogodę trzeba sobie odpuścić lewy pas.
Dark dzięki za kierownicę ;)
Jutro wrzucę fotki, mam nadzieję, że coś na nich widać.
Pzdr i do wiosny.
no nic dodać nic ująć sami wariaci . ale było super .a ciekawe kto mi na ogonie wisiał?
ej a miała być na spocie jakas "liczabicza" wiecie moze co sie z nia stało ??
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
no właśnie pisała ze bedzie a potem sie nie zjawiła......dziwne.....
A czaicie ta laske co przyjechała zagazowanym gtv ?? Ładny obciach !!
Od ślizgania się w zimie zdecydowanie wolę ciepełko i ciasne zakręty,
np. Ojców.
Co do LPG to tylko do zapalniczek jak dla mnie. :D
Może mi ktoś powiedzieć co to za 155 z V-ką była jakiś czas temu co na fotach jest i czy będzie szansa ją kiedyś obejrzeć?
heheh jak ona to przeczyta...
to jest 155 Łukasza K. - http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._lukasz_k.html
być może jak przeczyta temacik to znowu kiedyś przyjedzie do nas ;)
Jak ja uwielbiam, gdy mi się wiesza komp w czasie wysyłania posta. :DLudzie z astry byli z forum? ;)Dawno mnie nie było na spocie, z przyczyn różnych. Przede wszystkim dlatego, że mam letnie opony i prawie nigdzie się nie ruszam samochodem. ;) W każdym razie, dużo nieznanych mi osób uścisnęło mi dzisiaj dłoń. :DKiedy następny spot? Jeśli na wiosnę, to prawdopodobnie się zjawię. :D
Piękna ta 155 Łukasza, chciałbym mieć kiedyś okazję wymienić kilka zdań kiedyś z nim.
I na następnym spocie mam nadzieje iż będzie sucho, bo letnie w połączeniu z V-ką nie bardzo sobie radzą na mokrej nawierzchni.
No i niby czemu za 3 tyg. skoro ma być co 2 tyg. spocik. :)
kiedyś ją widziałem i muszę przyznać że robi wrażenie :)
Twoja GTV TB też niczego sobie. Czekam na przewiezienie przy bardziej sprzyjających warunkach. I bez tego balona na kole!! ;)
Balonik daje radę, nawet się przyzwyczaiłem i boję się że tęsknił za nim będę. :D
W ciągu tygodnia powinienem uporać się z nim i jeżeli tylko sucho będzie to chętnie zabiorę cię na małą rundę po mieście,
tylko przypomnij się proszę. :)
ja wam powiem że Madzia się na nas wkur...ła ;) i już więcej nie przyjedzie... :(
a co do Łukasza i jego 155 to postaram się go namówić na kolejnego spota :D
nie znam takiej :)Cytat:
Napisał LIGAR
Oooo, a co za jedna??:) Niezły obciach...Cytat:
Napisał LIGAR
Teeeeeeeeeeee trzymam za słowo... specjalnie bedziesz zadupczał do Maca po zestawa dla mnie ;DCytat:
Napisał LIGAR
Swoją drogą to was NIE LUBIE!!! FOCH!!! TAKI Z PRZYTUPEM ;p
mrutyna ja tu życie prawie oddałam za bronienie Ronda Dywizjonu, a Ty się tak odwdzięczasz???:P
Nigdy więcej nie przyjade na spota! Koniec dnia dziecka...
Nooooo... to jak??? Widzimy się za 2 tygodnie??? :]
pewnie że się widzimy :D i chyba jednak będziemy musieli jechać do maca skoro Ligar obiecał Ci zestaw, najlepiej Happy Meal :D
a ja proponuje sobie podarować maca, bo parę takich spotów, i nam zawiasy w bellach będą wysiadać :(
LIGAR ty ale dla wszystkich na spocie to McD
---------- Post dodany o godzinie 18:44 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 18:38 ----------
dla kolegi co chce 166 jtd 2.4 zobacz link http://patola.otomoto.pl/alfa-romeo-...C11251991.html jak coś to mogę to zobaczyć.
dla ciebie to na jednej nodze :P
---------- Post dodany o godzinie 19:36 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 19:34 ----------
No to sie juz nie wykręcisz :P
---------- Post dodany o godzinie 19:39 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 19:36 ----------
wszystkim to moge postawić po faworku :P
zestaw wygrywa łiczabicza ( swoja droga mam dziwne skojarzenia z tym loginem/nazwa/nikiem ) :rolleyes:
Fajnie było :), kiedy powtórka?
Mam dwa ogłoszenia ;)
1. Umyłem auto :D
2. Założyłem klubowe ramki ;)
Wniosek: czyste GT na klubowych ramkach :)
moja dziś miała prysznic :D nie wiedziałem ze moje auto się tak świeci :D
sorry ze sie wcinam w temat mycia auta :P ale ayem jeśli to ciebie pytałem jaki masz silnik, to na przyszłośc jakby kto pytał powiedz ze masz na 2 wałkach ;)
Ja nadal liczę że na następny spot będzie ładna pogoda i sucho przede wszystkim, Łukasz jakby wpadł to miło by było spojrzeć pod ubranko jego pięknej, :) a i polatać po mieście było by fajnie w grupie...
Nie ma nikt porządnej kamerki co by jakiś fajny filmik nagrać bo ja posiadam ale taką kiszkę i o ile w ciągu dnia spoko kręci filmy to w nocy kompletnie się nie nadaje.