Tyszanie jak tam wasze alfy po gradobiciu. Mam nadziej że się uchowały. Moja żona jechała akurat swoją 147-emką do domu. Maska wygląda jak powierzchnia księżyca, to samo dach.
Printable View
Tyszanie jak tam wasze alfy po gradobiciu. Mam nadziej że się uchowały. Moja żona jechała akurat swoją 147-emką do domu. Maska wygląda jak powierzchnia księżyca, to samo dach.
jak by to określić ... szukam dobrego i taniego klepacza :)
maska, dach, oba błotniki i jedne drzwi - około 20 wgnieceń
Ja na szczęście stwierdziłem że jadę autem do pracy i moja 9-tka się uchowała. Na fiacie gradobicia nie było.
U mnie maska pognieciona dosyć mocno na dachu nie widać ale zobaczy się jak w słońcu będzie wyglądał.
W tym wypadku dobrze że nie mam Alfy :) , ale chce mieć :) , naszczeście byłem w obi w garzach jak to się zaczeło i auta ludzi wyglądały naprawde fatalnie, porozbijane szyby , pogniecinone dachy i maski
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
Schowane na kilka sekund przed gradobiciem do garażu :) Niestety auta sąsiadów wyglądają masakrycznie...
cały przód dach prawy bok... szyby całe połamało mi jedynie tylną wycieraczkę... jestem załamany
zacząłem liczyć ile kulek dostałem... sama maska dostała ponad 30...
edit nr2... pęknięty lakier na masce...
Akurat mi sie udalo, wracalem 159 z pracy (2h jazdy do Tychow), ale Panda rodzicow cala zmasakrowana - przednia szyba, dach, maska, nadkola, wsio. Naprawa z AC w ASO, niech sie na cos skladka przyda, w ASO maja technike i powinni wyciagnac wiekszosc, a moze i wszystkie blacharki. Uffff
szczęście posiadaczy AC...
Ma ktoś maskę do 147 w kolorze czarnym 601A. Oczywiście bez wgniotek.
kupta sie w kilku ta maszinka to tych wgniotek - tani wos wyjdzie i bedzieta wspólnie sie bawić
- - - Updated - - -
a jak sie już naumieta to i jo podjada :-) to mie tyż zrobicie :-)
Ja niestety mam też "karbowaną" maskę i dach. Szyby całe. Niestety kolega który miał być na spocie odpada. Wybiło ju 2 boczne szyby i przednią :(
Panowie do roboty:
https://www.youtube.com/watch?v=ILVWPzO_swY
To co zamiast spotu organizujemy wspólne wyciąganie blach
Teraz zrobić małą galerię przed i po:P
Wysłane z mojego HTC One
Załącznik 98493Załącznik 98494
to jedno nad światełkiem mnie najbardziej boli...
Może zrobimy konkurs na największą ilość wgniotek. Jeszcze nie liczyłem, ale żona napewno zaliczyła liczbę trzycyfrową.
wole nie... bo jeszcze wygram...
Ja jak wracałem z pracy do domu to mówili w radiu że nad rybnikiem przeszła taka burza z gradobiciem wielkości piłem golfowych. Wjechałem na plac i auto do garażu - chwilę później już szalało. Auto całe ale dom zmasakrowany :(
Ciao! Moja bella nie ucierpiała ale dach w garażu do wymiany :( Mam kolegów z pracy co naprawiają takie usterki .A ja też mogę się tym zająć bo jak by nie było znam się na lakierze itp. Ale z tego co wiem to już są kolejki do fachmanów .
Witam Wszystkich z Tychów i Okolic Jestem tutaj nowy od roku posiadam AR Giuliette Po zakuie Julki i wyjechaniu na Miasto zaraz zauwazyłem ze to nie tylko autko tylko cos wiecej zalogowałem sie na forum i chciałbym poznac fanatyków tych Najpiekniejszych Maszyn Powiedzcie Kiedy i gdzie sie spotykacie bo chetnie tez bym zawitał.
Ja póki co zostawiam to w takim stanie jaki jest. Będę miał nowoczesną Alfettę :)
Info dla kolegi pawlas109 - w Tychach jest mało spotów, zostaje śledzić Tyskie tematy, ewentualnie w czwartki na parking przy Go-Sport w Katowicach lub Sfera w Bielsku w piątki ;)
Parę stron wcześniej masz info na temat spotu w tychahch dnia 22 (szczegóły też są)
A propo gokartów - trzeba by na czasie rezerwowac tor (to jest sobota i pewnie będzie oblegany) z tego co wiem to przedpłaty robić nie trzeba, tylko na czas sie trzeba być i nr. rezerwacji przedstawić.
A o ktorej chcecie te gokarty 17? Moze troche pozniej, na 20 dam rade ;]
Oki Dzieki Koledzy A gdzie wy na ten tor idziecie tam na tereny przemysłowe? mozna tam wpasc tylko tak pogadac nie uczestniczyc w jezdzeniu Myslicie o jakies posiadowie czy cos?
Przydała by się powtórka w niedzielę nie koniecznie już z gokartami :) ale żeby gdzieś się przejechać tłumem alf ;)
Panowie mam pytanie u kogo podłączacie swoje Alfy w celu diagnostyki komputerowej ? chodzi mi ,żeby było jak najbliżej na fiacie podłączają ale za drogo chcą .
Ja też, w każdej chwili... jeśli nie jestem w pracy ;)
Koledzy i koleżanki wstępna lista jest , jeżeli kogoś brakuje to się wpisywać
1.Tigerseye (147)
2.Lesio80 (Czarna chabeta)
3.Pietropili (156)
4.Naur (147)
5. Sickboy (159 )
6.Mario84 (147)
7. Maron ( czorno 147 )
8. RaLf (156)
9. Sharpi (147)
10. Jaboleq (156 FL)
11. Pampik ( 159 )
12. Tasiek (159)
13. Wojtas_aw (147)
14. Carlos711 (147)
Jeżeli chodzi o wynajem toru kartingowego to jest jeszcze dostępny od godz 17.40 do 23.00 , wcześniej są rezerwacje , oczywiście w tą sobotę 22.06
Trzeba się spieszyć, kto jest chętny ?
Ja jak coś zarezerwuje tor i proponuje godz 19.00 - wcześniej nie dam rady , godzina może też być trochę puźniejsza z tym nie ma problemu
Tu coś na temat toru : http://tychy.wrt-karting.pl/
Jesli chodzi o mnie to im pozniej tym lepiej, wieksza szansa ze bede juz w Tychach i bede mogl sie poscigac;]
1.Tigerseye (147)
2.Lesio80 (Czarna chabeta)
3.Pietropili (156)
4.Naur (147)
5. Sickboy (159 )
6.Mario84 (147)
7. Maron ( czorno 147 )
8. RaLf (156)
9. Sharpi (147)
10. Jaboleq (156 FL)
11. Pampik ( 159 )
12. Tasiek (159)
13. Wojtas_aw (147)
14. Carlos711 (147)
15. Himek (156)
No przecież mówię, że mnie brakuje :(
Jak coś to też pasuje mi godzina 19:00
można 19-20 mi to pasuje no chyba że rzeczywiście pójdziemy taśkowi na łapę i jak najpóźniej tak żeby się chłop też załapał :D
BTW.
Ma ktoś z kabelkiem dziś chęci do pogrzebania przy cudzej alfie tak po 16?? Bo potrzebuje pomocy z ogarnięciem "elektryki"... bo nie umiem ogarnąć prawej tylnej lampy a na domiar złego od wczoraj świeci mi się kontrolka poduszek...
Ja jednak odpadam na ten weekend :(
Wysyłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2
Policja jezdzila dzis po Tychach i ostrzegala przed gradem, podobno wszystkie parkingi podziemne zajete. Pod blokami auta spia pod kocykami. Moja 159 tez, ale wstydze sie pokazac zdjecie :))))
Faktycznie, u mnie też na podziemnym pełno samochodów, nawet tych które nie mają miejsc wykupionych :P ,,Mądry polak po szkodzie" zawsze na czasie :D
Tak tak, a gradu u nas nie będzie ... chmury obeszły sobie inną drogą :)