no miałem jechać dzisiaj ale widzisz :/ Jutro ide do chirurga, niech mi dadzą jakiś tutor i wpadne może w tygodniu ;)
Printable View
no miałem jechać dzisiaj ale widzisz :/ Jutro ide do chirurga, niech mi dadzą jakiś tutor i wpadne może w tygodniu ;)
a jo z bracikiem 156 zrobił co 3a :P
Dobre!! Tego wcześniej nie widziałem :)
Ale to też jest dobre :D http://www.alfaclub.pl/forum/viewtop...=249519#249519
Słuchajcie alfaholicy,
mam wielką prośbe, nad ranem jadę do żywca,
od Wrocławia,
mógłby mi ktoś z was powiedzieć czy po drodze nie ma jakiś remontów itd, które mogłyby mi namieszać planów, jeśli są to czy miałby ktoś jakąs alternatywną trase ?
Jak jezdze, to przeważnie zjeżdzam z A4 przed katowicami? tak jak na tychy, droga 86, a pozniej 1 az do zywca,
ale pamiętam, że poprzednim razem, (sierpien) trafilem tam na straszne korki, no i tak sobie pomyslalem ze może ktoś z was mógłby mi cos wspomnieć o tej trasie ;)
Jechalem trasa z katowic do zywca przez tychy 4 razy w przeciagu tygodnia i jest tam tylko jedna zwezka taka na 10 min stania w dzien powszedni. Nie powinno byc jutro problemu. Szerokosci... :p
Człowieku. Jedynie Katowice->Tychy->Bieruń->Oświęcim->Kęty->Oczków-> Żywiec.
To co się dzieje na DK1 to tragedia. Pszczyna rozkopana w cholerę, a w Bielsku wieczne korki. 1h krócej jak nic jak pojedziesz moją trasą :)
Ligar, tyś jechał kiedyś do żywca... :D
a ja ci powiem kup sie radyjko i naucz sie go używać korki znikną
To może Ja powiem swoje :D
LIGAR kochamy Cię ale tutaj bredzisz :D tzn jeśli będziesz jechał rano o godzinach mało szczytowych to S1 lajtowo ale tak to jedynie droga jaką podał Ci Quatro :) i powiem nawet że nawierzchnia znacznie lepsza niż na S1 :D
I jeszcze jak będziesz miał "chwilke" to w Kętach skręć na Andrychów :) i z Andrychowa na Żywiec się kieruj.... droga BAJKA :) szczyt/spadki zakręty 180 stopni itp coś dla Belli ;)
Szerokiej drogi
Witam znalazlem wczoraj nowa firme w ktorej ubezpieczylem swoja belle :) AC+OC+NNW wyszlo 830 zl to jest firma ktora jest stworzona tylko dla mlodych kierowcow nie ma zadnych zwyzek za wiek itp. Jet tylko przez neta to jest to samo co HESTIA. Czytalem troche o tej firmie i jest nowa na rynku wiec nie wiem jak to jest w 100% ja jestem zadowolony bo naprawde tanio jest :) ale czy Dobre i Tanie to okaze sie po roku :P pozdrawiam i polecam sprawdzenie stronki :)
P.S
Nie ubezpieczaja samochodow po Tuningu i minimum 2 lat. Aha i jeszcze jedno wiek do ktorego ubezpieczaja to jest 30 lat :) nie wiecej.
www.youcandrive.pl
Pozdrawiam
jeszcze jak będziesz miał "chwilke" to w Kętach skręć na Andrychów i z Andrychowa na Żywiec się kieruj.... droga BAJKA szczyt/spadki zakręty 180 stopni itp coś dla Belli
tak jechalem z Węgierskiej Górki do wadowic - droga marzenie ;)
wiec tak,
do zywca jechalem kierujac sie od A4 zaraz za gliwicami tym slynnym "SLIMAKIEM" na tychy, z tych (ow?) chyba to byla slynna jedynka,
do bielska wszystko ok, ale w bielsku tragedia, drogi ktorej jechalem poprzednio nie ma ?
Chcialem na zwardon jechac, bo wiedziałem ze po drodze mam zywiec, no to jade na zwardon, a tam tablica ze 20km do cieszyna, zawracalem po centrum auchan chyba to jeszcze w bielsku, pozniej krazylem po jakis osiedlach, az wyjechalem objazdem na oswiecim, zeby pozniej zeskoczyc na jakas osiedlowa droge, no i nastepnie jakas dopiero co remontowana albo budowana droga (ekrany jeszcze nie sa zalozone) wskoczylem na droge na krakow, i nie wiedziec jak znalazlem sie na poczatku bielska, skad juz wiedzialem jak dalej jechac, tzn do czasu, w tychach stwierdzilem ze nie bede sie wlókł po wiochach no i postanowilem jechac do katowic, nie wiedziec jak wskoczylem na S1- no i wyjechalem w myslowicach, pozniej jadac po miescie, wyladowalem na A4 i tam juz szczesliwie do domu,
slazacy - autostrade macie swietna, ale reszta drog - tragedia ...
co do alf, spotkalem dwie
przy wjezdzie na auchan w bielsku 156 srebrna 1.9jtd SB i jakies tam 7707 czy cos podobnego no i blekitna 156 na S1, ze spojlerem na klapie,
nie jechalem bella wiec nie machalem, ale kto widzial czerwona barchette na dolnoslaskich - to ja ;)
Jak już leciałeś na Cieszyn to na następnym zjeździe przez Auchanem trzeba było zjechać :P
---------- Post dodany o godzinie 23:37 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 23:36 ----------
http://mapy.google.pl/maps?f=d&sourc...,0.308647&z=12
mniej wiecej tak, na auchanie zawracalem ;)
z innej beczki http://www.autoinfo.pl/wiadomosci/cz...pelnie-oszalal
A ja myślałem że polscy politycy maja głupie pomysły....
hahahha mocne :)
nudzi mi sie :D
la la la la :P wyrzucili mnie z cyklicznych z bielska to se popisze pierdoły tutaj
ja nikogo nie wyrzucałem :P
Wojtku ja wiem że Ty mnie nie wyrzucałeś, ale postanowiłam że nie będę swoim infantylnym zachowaniem burzyć porządku w temtejszym temacie :) "i walić hdzie popadnie postów nie koniecznie na temat"
a mi jest dobrze tam gdzie jest taki jeden na dwóch nogach :D:D i na Górnym Śląsku i w Krakowie i w Bielsku
Kłatro :D radzę sobie z takim traktowaniem sama :) ale dziękuję za wsparcie. Słyszałeś kiedyś taką teorię że czasem udzielają się ludzie którzy nie są w temacie?? Np. ktoś kto nie ma prawa jazdy wypowiada się o jeździe samochodem, ktoś kto nie ma psa wie jak się z nim postępuje etc... i tym razem teoria znalazła odbicie w rzeczywistości. :D:D ale nic to :D jest hyde park to se moge popisać co mi się podoba :)
btw. nie możesz pisać o tym że zdechła Ci świnka w temacie cyklicznych spotów w Bielsku... robisz burdel :P