Tez bym chciał~!! PŁACE JAK ZA PREZYDENTA:D
Printable View
Tez bym chciał~!! PŁACE JAK ZA PREZYDENTA:D
to może napiszemy do babeczki ile tego byśmy chcieli, jakie rozmiary i adresy do wysyłki
Ja też bym się pisał na polar.
ja też bym się na polarka pisał (jeśli były by jakieś zapisy)
dla mnie byłyby dwa
Dla mnie jeden poproszę
Witam.
Czy rozmawiamy o wzorach z pierwszego postu? I czy można zrobić mniejsze logo okrągłe i napis z tyłu "alfa romeo" ?
Jeżeli tak to ja też poproszę.
pozdrawiam
mirek
Wniosek po ostatnich polarach był taki: zmienić producenta polarów (nie mylić z haftem). Więc pewnie będą inne. To jak szybko będą zależy od tego jak bardzo będzie widać zainteresowanie.
Z tego co pamiętam to materiał był okej, ale szycie, ściągacze i proporcje rękawów do reszty już nie :) Wszystko jest w na poprzednich stronach tego wątku, również to, że hafty były dobrze wykonane, ale była straszna nerwówka, bo pan, który je robił strasznie przeciągał... :)
tak to prawda, ściągacze były rzeczywiście jakieś takie średnie i nie każdemu przypadły do gustu. jeśli pojawi się kolejna edycja to raczej wzór nadruku nie będzie zmieniany, jedynie można zmienić producenta bo w poprzedniej edycji rzeczywiście były jakieś cyrki
Ja tez poprosze jeden bo już mi zimno bez niego :P
Tak jak Tuti napisał. Ściągacze były do de... w wielu sztukach były po prostu rozciągnięte. Dużo różnych nitek i dziwne momentami szycie. Jeszcze dodam, że ściągacze mogły by być węższe na rękawach a spód polaru mógł by być bez ściągacza a z wszytą gumką którą można regulować ściągnięcie polaru.
Ale to nie zmienia faktu że mi się podoba :)
mogę zdradzić że na dniach zajmę się przygotowaniem oferty na nowe polary i może jeszcze czapki i szaliki zimowe :) na polary będą zapisy indywidualne a czapki i szaliki, jeśli się pojawią to trafią do sklepu klubowego bo tu jest jedna rozmiarówka więc nie trzeba osobnych indywidualnych zapisów. pod koniec miesiąca myślę że pojawią się pierwsze szczegóły
Ooo było by super :) Ja się pisze napewno :) Ale bajer w takim polarku na zakupy isć....taaaak patrzcie się jestem kierowcą alfy ;p
@flatbeet: czekam z niecierpliwością na ofertę :)
Ja też ja też :P już nie mogę się doczekać alfa+polar=lansik na alfe :crazy_pilot:,:D:D
Na polar też bym się pisał
na 99% też będę chętny na polar:D jakby się czapeczka trafiła, to też nie byłoby źle:P
Można zrobić takie 2w1. Kurtka typu WINDSTOPPER albo SOFTSHELL z podbitką polarową. Taka kurtka jest ciepła nieprzewiewna i nieprzemakalna.
Firma która robiła nam klubowe koszulki polo ma takie kurtki w ofercie. Jakość koszulek polo jest naprawdę wysoka więc można powiedzieć ze producent godny zaufania. http://www.logo-haft.pl/
Ja także będę się zapisywał jeżeli będą zapisy.
No to czekam na ofertę, jak widać jest dużo chętnych, na szczęście :)
wiadomo kiedy będą nowe zapisy??
Ja też bardzo chciał bym sie zapisać na raz nastepny...
Prosze mnie wpisać z automata na nowa liste jako pierwszego...
Ostatnio na zlocie na sosinie widziałem polary logo B z haftowanym nickiem z forum, jest szansa jeszcze na cos takiego? Czy to tylko na indywidualne zamowienie?
Jeśli było o tym już pisane to przepraszam ale temat już jest dość długi...
dokładnie, pisalbym sie na taki polarek jaki preston mial na sosinie z zloginem oczywiscie...., kurteczka też fajny pomysł..., kwestia kasy...
co sądzicie o tym?
http://www.alfaaccessories.com/Alfa-Romeo-Tech-Sweater-Mens?category_id=105
zastanawiam sie czy nie kupic...
co kto lubi ... :P troche lata 90' mi przypominaja te ubrania.
http://www.alfaaccessories.com/Alfa-...eatshirt-Black
Jak dla mnie ten prezentuje się duuużo lepiej.
bedą jeszcze zamówienia na polarki? Przegapiłem ostatnie...., czy można będzie zamówić w wyhaftowanym nickiem?
jestem w trakcie przygotowywania oferty na nowe polary klubowe, na dniach powinno się jakieś konkretne info pojawić, na razie jestem na etapie wyceny u kilku producentów, indywidualnych nicków nie będzie
Chętnie bym sie też pisał :) na POlarek :)
no to czekamy:o
Będą to takie wzory jak w poprzedniej edycji, czy coś nowego?
nie planuje niczego nowego jeśli chodzi o wzór :) jedyne co się zmieni to model polara, szukam czegoś z lepszymi rękawami i ściagaczem