Widziałem dziś w 'TUR' Bytom, czarną 156 SW ,z hehe nakleją 'GTA' :P tablice SY68..... czyja??? :D
Printable View
Widziałem dziś w 'TUR' Bytom, czarną 156 SW ,z hehe nakleją 'GTA' :P tablice SY68..... czyja??? :D
Kolega z ktorym rozmawialem dzis na shellu od czerwoinej 145 QV przypomnij sie :) bo zapomnialem nicka :)
przedwczoraj jadąc mostem wandy swoja szara 166 ktos pomachal ze 156 oraz ktos jadący jakims dostawczakiem typu citroen berlingo czy cos w tym stylu czy to ktoś z naszych ::::?????:D
Pozdrawiam 159 we wtorek 16.06-ładnie mi światełkami zapodała w żorach kier. na rybnik-gadałem przez kom .hehe niemiałem wolnej reki :)
Pozdrawiam Koleżankę w czarnej 147 na blachach SBE
Pozdrawiam pana z czarnej ar 147 którego widziałem przy mcdonalds na murckowskiej w katowicach ok 22.00 w czwartek. Stanął koło mojej belli i jakoś tak dziwnie patrzał, nie wiedział chyba czy się witać czy nie ;)
Pozdrowienia dla wszystkich którym machalem i dla tych którym sie nie udało odmachać
:)
Mi kiedyś ktoś machnął w czarnej 156 w okolicach Tychów ale nie zdarzyłem odmachać.. przepraszam i pozdrawiam!
Jutro ruszam na Kraków, 300 km w jedną stronę jest to okaże się po drodze ilu jest Alfisti :)
pozdrawiam czerwonego spidera jadacego w strone k-ce a4 w pt ok 17-18 wiem wiem jechałem mondeo dlatego nie było reakcji ale nawyki zostaja i "rąsia" poszła do góry
Pozdrowienia dla kierownika srebrnej 156 wczoraj jechałem za toba od autostrady a4 w kierunku na krzeszowice.:)
pozdrowienia dla kierowcy czarnej 155 na rejestracji KR mijanej na Dietla zaraz obok ronda Kotlarskiego:)
Pozdro dla SYSUNIAdq,wyprzedziłes Rosso 155 jechałem całą droge od Wawrzenczyc az do NH za tobą 2 razy mrugałem i raz pomachałem:D zero odzweu:P
pozdrawiam kierowce 156 src, ktory wczoraj okolo 10.35 w gorzycach odmachal. a byl to starszy pan :)
a kto po siemcach jeźdźi 156 na tablicach SC ?? w ostaniej chwili pare dni temu zauważyłem i wydaje mi się ze zamachał:)
Wielkie dzięki dla Robaka, który wczoraj uratował mi życie po eksplozji opony w Chorzowie :)
Dzięki stary <piwo>
Bedzie okazja na ślubie Cycusia.Widziałem Cie kiedys koło kauflandu,poznalem auto.
roger - i dzisioj ( sobota ) my cie chyba mijoli na siemcach kole 16:00
Chopie, bo byś wciepnoł jakaś fotka do avataru to bym też mógł zawsze auto skojażyć hehe
Jeronej a kaj to? bo ja dziś tylu mijałem rowerzystów że nie wiem, ale o 16 to chyba nie ja (chyba że koło wieży tv, bo tylko tam krótki przejazd miałem o tej porze) bo gdzie indziej to dopiero ok 17:40 -18 jechałem:D
no w okolicach wieży na osiedlu , takie niskie bloki , okolice ul. kasztanowej( my pod górkę ty z górki )
Chciałem pozdrowić Pana od zielonej 156 która stała pod Kerfurem dzisiaj. Poutek to chyba twoja???
Chłopaki, kto z Was stał dzisiaj na parkingu knajpy "pod napięciem" rybniku-raszowiec?
I z ładnymi tarczami z Przodu:)
No to rzeczywiście musiała to być moja, dziękuję ;)
Pozdrowienia dla kierowniczki błękitnej 156 jechaliśmy dziś rano ul kocmyrzowska:)
pozdrowienia dla kolegi z bordo 155 ul igolomska :D
Dębieńsko bordowa Gtv ja jechałem jako pasażer skodą Machnąłem i zatrąbiłem. Pozdrawiam kierowcę
1 Pozdro dla kierowcy czarnej 156 na blachach SWD z chromem na atrapie mijanego obok stadionu MOSiR w Rybniku. Nie wiem czy moja reakcja była na tyle szybka byś ją zauważył.
2 Pozdro dla kierowcy czarnej 156 na blachach SR w klubowych ramkach mijanego na rondzie gliwickim w Rybniku dzisiaj. Znów nie wiem czy zareagowałem w porę.
Pozdrowienia dla Czarnej Alfki na ul.Raciborskiej o godzinie 7 pan ładnie zamrugał nie wiem czy widział ale odmachałem:) ale modelu nie zdarzyłem zauważyć ...............
Kto pracuje i przyjezdza AR 156SW na KWA do Coca Coli w Staniątkach?