Lekko podrozaly w tzw miedzyczasie. No ale fajnie ze jednak sie finalizuje. Teraz problem z wyborem zapachu....
Printable View
Lekko podrozaly w tzw miedzyczasie. No ale fajnie ze jednak sie finalizuje. Teraz problem z wyborem zapachu....
juz bez przesady drogo nie jest no jedyny problem to zapachy w ciemno troszke:P
Drożej to nie znaczy oczywiście, że drogo. Liczyłem trochę na zapach black classic bo taki mam teraz no ale coś trzeba będzie.
Cena może i troszkę wyższa od początkowych założeń ale i tak w porównaniu ze zwykłą choinką (7 PLN) to wypada rewelacyjne. A my tu mamy nie tylko efekt zapachowy ale i wizualny bo takiej zawiszki będą nam nie jedni kierowcy zazdrościć.
Jestem pod wrażeniem 2 dzień zapisów i już prawie połowa chętnych jak tak dalej pójdzie to za 2 tygodnie będziemy wąchać :)... nom, żeby tylko nie zapeszyć :)
---------- Post added at 22:33 ---------- Previous post was at 22:27 ----------
Szkoda tylko, że Ci golfiarze wyprzedzili nas w rankingu Auto Świata na naj... fanklub 2011 ale może jeszcze podołamy chociaż wiadomo ich tylu na drogach co chinczyków na świecie :) z taką plagą robactwa ciężko będzie wygrać :)
HEH już 434 zapachy zamówione:) ludziska sie rzucili jak widać więc zapachy i cały pomysł trafiony w 10tkę!! :D :D A i mam pytanie: Czemu nie wpłacacie jeszcze kasy na konto. czekacie az bedzie 500 zamówień??
Dokładnie tak - czemu tak kiepsko z wpłatami? Chociaż ja wpłaciłem w tamtym tygodniu a dalej jestem na czarno a nie zielono :D więc może troszkę aktualizacja listy leży. Myśle, że to kwestia paru dni jak dobije do 500 i będzie można zamawiać - także proszę się zmobilizować z wpłatą.
flat - kto w końcu ogarnia wysyłkę ? bo 87 sztuk kopert bąbelkowych cały czas czeka na decyzję
Ode mnie jeszcze nie doszło? w piątek zrobiłam przelew .
Zamówione, zapłacone. To, że przelew z piątku nie doszedł może mieć związek z sesjami w bankach. Czasem tak bywa. Najważniejsze, że zbliżamy się do ilości 500szt. w dobrym tempie i może dziś dobijemy do tej magicznej liczby.
Dobra to ja dziś wpłacam kaskę na konto :) na bank dziś 500 sztuk przekroczy. Jupi !! :D
Spoko, ja też robiłem przelew w piątek, ale banki wiadomo w weekendy też mają wolne:)
---------- Post added at 13:13 ---------- Previous post was at 13:10 ----------
Co jeżeli uzbiera sie te 500 sztuk? Do kiedy bedą zapisy?
Czyli 500szt i na tym na chwilą obecną koniec?
Śledziłem temat od początku i można powiedzieć, że doszliśmy do finału. :D
no teoretycznie tak ale tez nie będziemy się jakoś sztywno trzymać tej liczby bo i tak musimy poczekać z zamówieniem aż wszyscy kasę wpłacą więc ja proponuję zapisy prowadzić tak długo aż pojawi się wpłata za te 500 sztuk plus powiedzmy 3 dni dodatkowe marginesu dla osób które się w ostatniej chwili zdecydowały i domówiły i zdążył w przeciągu tych 3 dni zapłacić za swoje zamówienie.
Nom jak tak dale pójdzie to trzeba będzie zrobić 2-gą edycję :)
---------- Post added at 14:55 ---------- Previous post was at 14:51 ----------
Panowie nie czekajcie z wpłatami aż uzbiera się 500 sztuk - teraz kwestia kiedy wszyscy, którzy się zapisali wpłacą kasę bo to jest uzależnione od realizacji zamówienia. Więc czekamy na wpłaty!!! Pozdrawiam!!!
Zamówionych jest na chwilę obecną 471szt, a zapłaconych (pieniądze na koncie) około 180szt, ale myślę że do końca tygodnia lista zmieni kolor na zielony :)
Zapłacone. Ja także apeluję o pośpiech, bo im szybciej przelejemy kase na konto tym szybciej dostaniemy zawieszki :D
Cos zmalało zainteresowanie zapachami. Jagiel uaktualnij liste kto wpałcił kase. Brakuje jeszcze tylko pare sztuk i 500 peknie.
ja jutro wysylam kase nie mialem chwili zeby wbic na kompa jutro od rana pojdzie przelew:)
Jeszcze..... tylko 5 i będzie 500 :) Pytanie brzmi tylko czy wszyscu wpłacą ci się zapisali. Najgorsze, że niektórzy się ociągają a my musimy czekać!
parę godzin temu poszła kaska za 25 sztuk :)
Jest już dawno 500, tylko muszę coś uzgodnić z Flatem, a jego jak na złość nie ma :P
co to znaczy ze jestem na liscie rezerwowej ?
to, że nie załapałes sie do pierwszego składu:) Jagiel juz to wczesniej wyjasnił. Może znów cos ciekawego napisze i zaaktualizuje liste, co by wiecej zielonego na niej było.
coraz więcej zielonego na tablicy :D moze juz niedługo powąchamy ... :)
Ja mysle, że trzeba to bylo zrobić w ten sposob, że na te 500 sztuk łapią się te osoby, ktore jako pierwsze wpłacą kasę a nie ktoś się zapisal i ociąga się z wpłatą przez co cała reszta na tym cierpi. System jest taki, ze od momentu zapisania się na zapach - Jagiel czeka 10 dni na wpłatę - jak tej brak klient jest aut a na jego miejsce wskakuje osoba z listy rezerwowej.
no właśnie też sądzę że to jest dobry pomysł. albo po prostu dajemy termin zapisów do końca miesiąca bo też nigdzie nie jest powiedziane że musi być równo 500 szt. coś wymyślimy tylko czekam na Jagiela tym razem :P
---------- Post added at 16:39 ---------- Previous post was at 13:20 ----------
ustaliliśmy z Jagielem że póki co obwiązuje lista główna i rezerwowa, do momentu aż cała lista główna nie zostanie opłacona /czyli do momentu aż każdy wpłaci za siebie/ będziemy zbierać też zapisy na rezerwową i w momencie gdy będziemy już gotowi z podstawowym zamówieniem na 500 szt sprawdzimy ile jest osób na rezerwowej, jeśli będzie tam z 250 kolejnych sztuk to wtedy przedłużymy już zapisy o kolejne 250 tak by dobrnąć do granicy 1000. Natomiast jeśli w dniu gdy uzbieramy wpłaty z listy głównej a na rezerwowej będzie tylko ze 100 zawieszek to nie będziemy czekać z zapisami a lista rezerwowa stanie się listą zamówień na kolejną serię.
także namawiamy gorąco by cały czas składać zamówienia ale osoby z listy rezerwowej na razie NIE wpłacają pieniędzy
oczywiście osobno obowiązuje zasada 10 dni roboczych na wpłatę, po tym czasie dana osoba będzie usuwana i na jej miejsce wskakuje pierwsza osoba z listy rezerwowej
Moze napiszcie do tych co nie wplacili jakiegos meila przypominajacego o tym albo cos przeciez kazdy jest czlowiekiem mogli zapomniec :)
przyznaję uczciwie - nie chce mi się szukać ( 40 stron )
poproście moda o wywalenie zbędnych postów , zostawcie tylko te konkrety
i bardzo bym prosił podesłać na PW choćby dane do wpłaty i wpisać mnie na listę 10 sztuk ( wpłacę jak tylko będę miał namiary )
przepraszam za lenistwo
Bocian, ale Ty leniwy jesteś :)
Zapisy:
http://www.forum.alfaholicy.org/skle...y_otwarte.html
przelew poszedl, czekam az zrobie sie zielony Jagiel :)
moim skromnym zdaniem to czekamy na te zawieszki tak długo, że te 500 sztuk opłaconych powinno być wysłanych a reszta niech czeka na kolejne 500 aż się nazbiera
Jestem tego samego zdanie co Karol. Moim zdaniem zbyt na zapaszki będzie więc kolejne 500 sztuk sie sprzeda. Tylko szkoda klubowiczów z pierwszej serii zeby musieli tak długo czekać.
eeeeej
dajcie mi przelać kasę bo jednak mam już teraz :lol:
czekam tylko na dane