panie i panowie co z sobotnim spotem?
Printable View
panie i panowie co z sobotnim spotem?
bydzie spot :)
jutro aktualizacja z dokładnymi informacjami.
pozdro,
adam
O rybkito ty się nie martw Adam. Myśle że roku by ci brakło żeby pochytać wszystko. A tak poza nawiasem to postaraj się do piątku pochytać ilu nas będzie na tego paintolla. I jak się sikniemy w tą sobote żeby reszta ekipki trafiła tam gdzi trza;). Wisz jak.
---------- Post added at 22:14 ---------- Previous post was at 22:11 ----------
Poprawka. SPIKNIEMY. na peintbolla. Masakra analfabetyzm na całej lini:o. Ale nie ma to jak nie patrzeć co się pisze. Wstyd!!!!!!!!!!!!.
ta AR jest jedrkaDSK
---------- Post added at 22:38 ---------- Previous post was at 22:37 ----------
nietyx juz wiesz ...
Pojawiła się nowa Alfa w Gliwicach. Trzy drzwiowa czerwona 147 w Bojkowie. To brat, ale muszę go pouczyć o obowiązkach alfisti i pozdrawianiu :)
PS. dlaczego firefox mi podświetla słowo "alfisti" i proponuje zmianę na "golfista" :P
Witam !
zlot już coraz bliżej, dlatego postanowiłem wszystkie informacje zebrać w całość.
Miejsce spotkania : Pilchowice, dokładnie na stawach pokazanych tutaj: http://g.co/maps/fguj
- zjazd na stawy jest oznakowany tablicą z napisałem "Łowisko" z głównej ulicy widać również banery reklamowe, które umiejscowione są obok stawu.
- w sobotę ok godziny 14.00 spotykamy się na parkingu Auchan (za stacją paliw).
- może skoczyć do sklepu po zaopatrzenie (ugadamy to na miejscu)
- ok. 14.30 powinniśmy być na miejscu (przejazd spod Auchan do Pilchowic to 15 minut)
- każdy bierze ze sobą rzeczy, które chce upiec na ognisku oraz napoje, pieczywo itd
- jeśli ktoś ma możliwość niech weźmie ze sobą krzesełko
- można brać wędki
- będzie komputer, gdyby ktoś chciał wykasować błędy
- do piątku zbieram chętnych na paintball'a ! koszt 20 zł za stroj, 100 kul, kolejne 100 kulek 20 zł
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...tow-pogoda.png
pozdrawiam,
Adam
Witam
wczoraj ok. 17.00 jechałem z Os. Kopernika do Knurowa i widziałem kilka oramkowanych alf na blachach SG (czerwona 166 na Kozielskiej, zaparkowana czarna 147 na Rybnickiej - domki) lub SGL (srebrna 147 miedzy zjazdem na Bojów a Knurów) - ale nie kojarzę ich ze znanymi juz alfaholikami, zastanawiam się ilu jest zarejestrowanych alfaholików z naszego miasta i jego okolic?
Jesli nie wyskoczy mi nic nie przewidzianego, to tez sie zjawie ;)
Plany na weekend uległy zmianie i niestety nie wiem czy przyjadę - chciałbym wpaśc chociaż na chwilę - ale czy to się uda okaże się dopiero w sobotę.
W razie czego zadzwonię Adam do ciebie dopytać o godzinę.
Szkoda :-(
czy ktos tutaj ma moze ciemna 159 w dieslu bo wczoraj jak wracalam o 9 z rybnika na rybnickiej wpuscilam tego pana bo stal na przystanku autobusowym i nawet nie podziekowal.....nieladnie;P
Po przeprowadzonej przed chwilką rozmowy tel. z Dodaskiem i zapewnieniu przez Adama że o 18:30 (o tej godzinie mogę wpaść) impreza się dopiero rozkręci przyjadę po pracy na spocik:)
Jeżeli jest możliwość przyjechania o tej godzinie myśle że się pojawie ;)
spoko koledzy :)
o 16 spotykamy się przed auchanem. zanim zrobimy zakupy i dojedziemy na miejsce będzie 17 :)
zanim się rozpakujemy, pogadamy itd będzie 18. a jeszcze trzeba rozpalić ognisko i pograć w paintball'a.
także zapraszam !
adam
ma ktoś zamiar nocować na miejscu?
pozdrawiam alfistów... często bywam w waszym pieknym miescie.... srebrna alfa 166 rej SJZ a wcześniej niebieska GTV również SJZ...
no tak ja raczej o namiocie myslałem u mnie troszke ciaso
---------- Post added at 11:37 ---------- Previous post was at 11:36 ----------
sa chetni tak wogóle na nocleg?
---------- Post added at 11:40 ---------- Previous post was at 11:37 ----------
podobno jest gdzie rozbic namiot
namiot jest gdzie rozbić, więc nie ma problemu.
nikt oprócz Dimana i nas się nie zgłaszał. ale może ktoś zostanie.
jak coś to wez tylko materace ja mam jedną sypialnie wolna
ok, zadzwonie do Dimana czy bierze namiot, także więcej osób mogłoby zostać.
polecam stawy fajne miejsce na rybki
---------- Post added at 20:34 ---------- Previous post was at 20:33 ----------
Adam 3:3 ;)
dzięki za spota wszystkim :)
za wielu nas nie było, ale ekipa zgrana:)
szkoda, że dopadło nas ulewa i wiatr prawie urywał głowy :D
Kiedys Tomek umówimy sie na dłuższe posiedzenia na stawie :)
dzięki również dla pepola i nietyxa, że wpadli na chwilę.
ps. nietyx paintball wyszedł 10 zł, więc resztę dam Ci przy okazji.
pozdrawiam,
Adam
Cześć chłopaki. Co prawda to prawda. Ekipka była naprawde spoko. A gdyby nie ta pogoda to myśle że raczej nikt by tak szybko spać nie poszedł. Musimy kiedyś zmątować coś większego:o. Tak poza nawiasem. Kiedy możemy się spiknąć kolego drogi z tym kabelkiem do alfki.
Ja niestety nie mogłem być. Jednak wygrał Air Show w Radomiu, na który oczywiście pojechałem Alfą :)
Przy okazji - czy ktoś z Gliwic ma może ramki alfaholików do sprzedania?
Z tymi ramkami to gadaj z Dadaśkiem. On mi też zamawiał.
Dzięki, już do niego piszę.
fajnie było fajnie
Mój numer to 517485557 jak dasz rady to w ten weekend prawdopodobnie będę cały czas na stwach. I chyba znowu będzie nocka hi hi. Także jak chceta to wbijajta chopaki. Pozdro.
Coś tu cichutko ostatnio.
Środek tygodnia to dlatego :)
bo mie ni ma na ślonskiej ziemi :P
Witam na wstępie serdecznie pozdrawiam wszystkich Alfistów , jestem wsród Was nowy ponieważ od kilku dni stalem się posiadaczem przepięknej AR 147 1. jtd 150 kucyków i mam do was pytanie. gdzie w Gliwicach lub okolicy mogłbym podpiać ją pod kompa i zrobić jej małą diagnostykę Pozdrawiam serdecznie Norbert Gliwice
Sie ma.I co z tym kabelkiem misiek. Damy rady.
---------- Post added at 06:21 ---------- Previous post was at 06:19 ----------
A ciebie Adam to gdzie wywiało.:crazy_pilot:
Minik34: najlepiej zgadaj się z którymś z kolegów którzy mają kabel.
Będzie ktoś jutro na Arena Moto Show?
No ok. Tylko musiał byś do mnie przedzwonić i się ugadamy.
---------- Post added at 20:56 ---------- Previous post was at 20:54 ----------
Cześć Tomek. Kiedy wpadniesz na rybki.
Kto jeździ po Sikorniku czarną 147?