a jak mnie wiecej wyglądają takie dywaniki do bagażnika? ma ktoś moze jakiegoś linka?
Printable View
a jak mnie wiecej wyglądają takie dywaniki do bagażnika? ma ktoś moze jakiegoś linka?
przypuszczam że tak samo jak ten który masz teraz tylko byłby nadruk klubowy wiec w sumie nie wiem skąd takie duże zainteresowanie tymi dywanikami:P no i byłby też nowy czysty świeży hehehe ale ogólnie sam sie zastanawiam coście się na te dywaniki do bagażnika tak uparli :D ale ok, zapytanie do producenta poszło :)
co Ty wiesz o zabijaniu ;) a co do tematu nie lubie jak ktoś nazywa mnie ściemniaczem...i to bez wyraźnego powodu...a od takich "embrionów" jak kolega Osami wolę już trzymać się z daleka(właśnie po próbie transakcji do której na szczeście nie doszło) i zadne rozdwojenie jaźni-poprostu życie nauczyło mnie trzymać dystans do takich osób (oczywiście nie obrażając tutaj znowu nikogo)
a co do tych dywaników do bagażnika jaka jest ich wielkość i jak mniej wiecej wyglądają,nie mogę ich sobie jakoś wyobrazić.Ja w swojej alfie nie mam w bagazniku zadnych dywaników no chyba,ze chodzi o tą okładzinę,którą jest wyłożona klapa pod kolo zapasowe oraz nadkola ;)
Nie wiem czy tak można dawać linka do aukcji z alledrogo, więc wole nie dawać :P zresztą tam słabo to widać i na zdjęciu wygląda gorzej niż w praktyce, jak nie zapomnę to machnę zdjęcie i wrzucę ;) ja akurat mam czarne dywaniki(do kabiny i do bagażnika) z niebieskimi obwódkami i niebieskim znaczkiem Alfa Romeo, tak żeby się komponowało z moim niebieskim autkiem :)
No szok :)
Po pierwsze Wałki to Ty pewnie masz we włosach (nie obrażając nikogo).
Po drugie, po cholerę się w ogóle odzywasz skoro mam mało wartościowych postów i i tak nie chciałeś kupić??
Po trzecie, inni widać nie maja problemów z poważnym traktowaniem innych forumowiczów i jeden z nich już kupił te "lewe dywaniki" i na pewno będzie zadowolony.
Po czwarte, nie będę sobie nabijał postów po to tylko, żeby ludzie tacy jak Ty traktowali mnie poważnie... dziwny system wartościowania ;)
Powodzenia w życiu.
Przepraszam innych forumowiczów za te niepotrzebne wstawki w temacie i pozdrawiam.
dlaczego osami nie nalicza postow?? czy ktos to zauwazyl czy tylko ja?? :)
Jakby co to piszę się na PREMIUM :)
Ja też z chęcią się piszę na PREMIUM
Fajny wzór dywaników :) Ja również piszę się na premium do 156 :D !
Są już dywaniki w ofercie dla GT? Jak tak to ja bym zakupił chętnie, ale chyba classic
Jak mniemam, to prędko ich na razie nie będzie, więc piszę się na premium, akurat odłożę kasę :)
no w styczniu coś będę kombinował z nową tura i będę chciał dodać dywaniki do bagażnika ale z tego co wiem to jest tylko 147, 156 i 159 w sedanie
pisze się na dywaniki do bagażnika!
ja bym się pisała na cały komplet PREMIUM do 156:D
PUK PUK!!!!! flatbeet otrzezwiałes już???? mamy styczeń A.D 2012 :) bierz sie do roboty :P
A ja szukam dywaników dedykowanych do 164 Q4 prosze o i nfo ile i jak beda wygladały koszty...
no właśnie dziś napisałem maila do producenta żeby odświeżyć temat i upewnić się że mogę ruszać z kolejną edycją :) musze się też dowiedzieć jakie modele są w ofercie bo wiem że parę osób się swego czasu oferowało że podeśle szablony z papieru wykonane na bazie oryginalnych dywaników tak by poszerzyć ofertę ale w końcu nie wiem czy wszyscy podesłali tak jak obiecali.. dywanik od GT chyba trafił do producenta ale wiem że też ktoś od 164ki i Giulietty miał wysłać na wzór ale czy to zrobił to nie wiem. dlatego jutro mam nadzieję dostanę odpowiedź i ruszamy z tematem :)
Rafał, jeśli się okaże że producent nie ma dywaników do 164 to jeśli Ty posiadasz takowe i możesz odrysować szablon z papieru i go przesłać producentowi to ten wtedy taki dywanik przygotuje a Ty swój otrzymasz w cenie promocyjnej :) Ale najpierw muszę się dowiedzieć czy już ktoś inny przypadkiem nie wysłał takiego dywaniku
Z dywanikami do anglików dalej będzie problem bo nie ma skąd wziąć szablonu :/
hmmmm a co z moim dywanikiem?? :)
Witam Ja bym się pisał na Premium do 147
A tak dla ciekawych oryginaly do 166 20 zł drozejj http://allegro.pl/dywaniki-welurowe-...989332615.html :)
Dziś po południu ruszamy z kolejnymi zapisami, mam już wszystkie informacje od producenta i muszę tylko przygotować temat :)
Dodam że w ofercie pojawią się dywaniki do bagażnika
dywanik do bagażnika 147 z BOSE i zmieniarką czy do wersji zwykłej?
no do zwykłej niestety :) ale BOSE to ma jakiś inny kształt? bo wiem że jak jest zmieniarka to wtedy jest taka dodatkowa kieszeń na podłożu bagażnika ale BOSE to jest chyba w boczku schowane choć pewnie ten boczek jest trochę grubszy i to zmienia kształt podłoża :/ no tak czy siak wszystkie dywaniki do bagażnika są bez BOSE i zmieniarki
Jedno pytanie, bo czegoś nie rozumiem.
"- dywanik PREMIUM do bagażnika 125zł
/cena wraz z przesyłką, duży nadruk szerokości około 80cm/"
Czyli SAM dywanik do bagażnika za 125 zł, czy 4 do kabiny + bagażnik = 125zł?
Tak myślałem, chciałem się po prostu upewnić :)
Pozdrawiam.
Różnica ze zmieniarką jest na 100% - co do BOSE nie jestem pewien ale wydaje mi się że troche wychodzi do wnętrza bagażnika - i również nie będzie pasował ;)
witam, nie tak dawno kupilem wlasnie u was czarne z czerwonymi napisami do 147 ;) nie bylo wtedy w ofercie do bagaznika zauwazylem ze teraz jest taka mozliwosc , rozumiem ze 125 ,- za dywanik do bagaznika czy cos zle przeczytalem ?
Dobrze przeczytałeś kolego tak jak wyżej 125 :D
tak dywanik do bagażnika 125zł z przesyłką :)