Ale Ci dobrze. To my w piątek na piwko wskoczymy do Ciebie ;). 3,5 godzinki i jesteśmy :)
Printable View
Ale Ci dobrze. To my w piątek na piwko wskoczymy do Ciebie ;). 3,5 godzinki i jesteśmy :)
Panowie, jeśli można podrzućcie namiary i godzinę gdzie się w piątek spotykacie to może podjedziemy. Zawsze jedna alfa więcej :)
zip.pl z Gdyni?? Spotkania mamy w Piotrkowie na LIDLU ( ul Kostromska 68 albo 70 dokładnie nie pamiętam). Godzina 18:00
Dzisiejsze spotkanie aktualne?? Wszyscy pamiętają?? Jak macie do kogoś telefony to dajcie im znaka, może nie do wszystkich dotarło. A z Gdyni to już wyjeżdżajcie ;o) Będę około 18:30
Ja też będę koło 18 30. Pod Lidlem
Było nas trzech... w każdym z nas diesel'owska krew, no i jeden przyświecał nam cel... ;)
Miło było poznać :)
Możecie polecić sprawdzonego mechanika w Piotrkowie lub okolicach, który mógłby zerknąć na moją turbinę?
Ma ktoś możliwość aby skasować inspekcję wymiany oleju?
Podam Ci mechanika w Piotrkowie. Nie jest z tych tanich ale ja do innego Alfy bym nie dał. Ma kompa więc i to Ci zrobi. Podjedź na ulicę pszczelą 5 firma A.T.Car. http://www.pkt.pl/s/piotrkow_trybuna...an_thomas.html. Gdybyś nie mógł trafić to daj znać to podjade z Tobą.
Czołem Piotrkowianie! :)
Co u Was taka cisza ostatnimi czasy?
Siema wszystkim od 4 miesiecy mam alfe 147 2.0 150 KM przesiadlem sie z Mitsubishi Eclipse 2G bo sie bryka juz sypala choc silnik marzenie. Kazdy alfe odradzal a ze czlowiek lubi robic na przekur wrzystkim to kupilem alfe i jestem bardzo zadowolony robie generalny remont stoi u mechanika juz 5 tydzien odbieram juz w tym tygodniu i mam nadzieje ze w piatek o 18 bedzie spot?? pozdrawiam
Witam Panowie. Akurat jestem bez auta; moja przebywa, nie u pana doktora-mechaniora a tylko wypoczywa w "sanatorium" /spa zwane wymianą rozrządu ;o) Prawdopodobnie jutro wieczorem pojadę odebrać więc wypadam ze spot-kania. Przyszły tydzień jak najbardziej chętnie.
Ja przez 2 ostatnie tygodnie leżałem w plaży w Hiszpanii więc nie miałem jak pisać. Wróciłem do domu godzinę temu i już działam. Następny piątek jak nie będę w pracy to oki :)
... a mówią, że kryzys pff
Podróż poślubna...;). Ja w ten piątek odpadam. Zmienił się grafik i nawet jak bym bardzo chciał to nie dam rady.
Alfa juz działa bylem teraz w piatek czekalem ale nikt sie nie pojewil moze w ten piatek ktos przyjedzie
to co za tydzień w piątek tj. 26 na focusie? no chyba że śnieg spadnie to się poślizgamy gdzieś :D
Może być 26. Mi pasuje :)
jak zdaze na 18 to bede napewno najpozniej bede o 19 ale postaram sie byc
Focus czy Lidl ?? Troszkę mi się dzisiaj spieszy ale zobaczę... Może chociaż się przywitam, tak koło 18:30
Ja raczej odpadam.
Ja mam teraz trochę wolnego. Oprócz 2 listopada mi pasuje każdy dzień.
witam.panowie planujecie jakis spocik??bede 4 dni w piotrkowie to bym podjechal bo jujz 2 alfa a jeszcze okazji nie bylo zeby sie spotkac.
Jak na tygodniu i do 1go listopada to wychodzi środa 31.10. Focus, parking 4, wieczór.
Witam panowie,
czy ktos Was bylby chetny na sprawdzenie mojej przeplywki / ew. sprawdzenie swojej w moim aucie? Kiedy padl mi stary przeplywomierz (a kupilem nowy - zanosi sie ze sprzedawca nie uzna reklamacji) kupilem od kolegi z forum drugi sprawny, uzywany. Jednak po zamontowaniu okazalo sie, ze zaniza wskazania. Zeby miec pewnosc chcialem sprawdzic go w drugim aucie lub sprawdzic czy u mnie w dolocie wszystko w porzadku montujac pewny przeplywomierz.
Pozdrawiam
Witam. Może jakieś spotkanko zorganizujemy?? Co sądzicie o piątku 7 grudnia o godzinie 18 w Focusie??
Panowie, a może kiedyś byście zorganizowali grupę wypadowa i podjechali na jakieś spotkano do Łodzi? :)
Panowie, zobaczcie :D Pamiętacie? Od 9:20 polecam.
http://www.tvp.pl/lodz/informacja/lw...1-2145/4166927
Było fajnie ale teraz...ciężko jest zorganizować mały spot a co tu mówiąc o zlocie na taką skale :(.
Brak motywacji ;) Czas się zawsze znajdzie.
Ale znowu jest lipa.
Panowie przepraszam ,ze tutaj,ale dajby ktos rade rzucic okiem
http://otomoto.pl/mercedes-benz-190-...C27343867.html
troche mi zalezy:)
Jeżeli aktualne to mogę obejrzeć go w weekend, na tygodniu wracam gdy już ciemno.
A co to za cisza?? Dawno mnie nie była ale widzę że nic się nie ruszyło :(
obecny... :D kiedy jakie spotkanko? trzeba by pożegnać w końcu tą zimę, powitać nowy sezon :D
Podajcie jakieś terminy. Może coś się wybierze :)
No wymyślajcie terminy to może się spasujemy.
Kuba no pewnie że podjeżdżaj. Tylko termin trzeba wymyśleć taki żeby każdemy pasowało i jest ok.