Na zlocie to napewno się spotkamy!!;),ogólnie jest tak jak chciałem,miło:o!i jutro rano idę jej posłuchać!uzależniłem się na maksa!V6 to jest to!:P
Printable View
Łukasz!miazga!:D!odpalasz potwora i jest wspaniale!zapominasz o wszystkim,słuchasz i zastanawiasz się dlaczego tak krótko!ja dziś siedziałem z godzinę w garażu!nie mogłem wyjść!;),ale to jest lepsze niż narkotyki!lepiej smakuje!
Nakopie Ci do dupy zobaczysz;) Wiesz że molestowanie psychiczne jest karane hahaahah
Łukasz zazdrości bo jeżdzi T.Sem a Vka stoi pod drzewem:D
No widzisz.Znajdzie się paru oszołomów i już tworzy się fajna ekipa:) To pucuj pucuj swoją żebym mogł się jeszcze bardziej popodniecać jak ją zobaczę a z tej zazdrości żeby Ci auta nie ukradli;)
---------- Post added at 20:39 ---------- Previous post was at 20:37 ----------
nie pod drzewem a pod blokiem:D
No to jak?Ze cztery fałki na tegorocznym zlocie będą?
Artek Ty się sluchaj Andrzeja a będziesz w zimie w trampkach chodził:D Papcio mój jeździ T.S-em a ja V-kę katuję:)Andrzej ale przepalasz ją czasem nie?
jerry no ja myślę że Ty też zaszczycisz nas swoją obecnością:P
...była.No to będzie pięć:D
Łukasz uratowałeś honor!;),Andrzejowi damy radę,na torze oczywiście!ha,ha!
jerry napewno wpadnie swoim czarnym smokiem!
No ja się przyturlam dwiema, możemy się gdzies po drodze umówić i pomknąc na BB bo chyba tam bedzie zlot
A co Ci tam w elektryce klęka?
Ja myslałem przyjechać dwiema ale koszty mnie zabiją:(
Łukaszku,nie wiem!nowy aku,stoji 3/4 dni i zgon.cały pseudosprzęt grający wyleciał,ale jeszcze alternator muszę obadać.może to przez niego!
Artek miernik w łapę włączasz go w szereg z aku i patrzysz czy ucieka prąd.Jeśli tak to wyciągasz kolejno bezpieczniki i już wiesz na jakim obwodzie.Sprawdź ładowanie jakie daje alternator.Ile aku ma lat?
Cieszę się Endżi że dbasz o swojego paździocha i nie dajesz jej zapaść w zimowy sen:)
Artas napisz do epiona bo on walczył z altkiem, moze sie dowiesz co konkretnie.
No Andrzej pokaż no:P
To coś takiego tylko 4X98
http://www.inter-rally.pl/p/309/3789...elgi-kola.html
Ja nie wiem Andrzej wszystko chowa jak by miał mu ktoś coś ukraść:D
Andrzej zwracam honor:)
a i fotele Recaro leżą już chyba ze 2 lata:D
No i w końcu doczekały się.Teraz już wiesz gdzie je zapakować:P
Jak zrobię Speedline,to pokażę jak wyszło.na razie kiera i gałka od biegów do ponownego obszycia idzie
Felgi OZ są czad ku...a!:P
Andrzej normalnie podziwiam Cię.Kupić coś czego się nie widziało hehe.
Wszyscy kombinują z felgami więc i ja postanowiłem coś zmienić ale zobaczymy na ile wiarygodny będzie sprzedawca:D
Dużo ludzi męczy Speedliny a ja postawiłem na Borbety dedykowane do 155.Może mało to nowoczesne ale Ci którzy mnie znają wiedzą jak podchodzę do nowoczesności hehe
Andrzeju!czarne speedline z polerowanym rantem!!ha,ha!rancik trochę utleniony,ale dramatu nie ma.ja zachorowałem na keskiny!to są czad fele!:o
Andrzej proszę Cię.Żadnych kółek czy jajek.Fuuu.Chcę takie jak ma grzybek.