Mozesz sprobowac na glogowskiej albo na winogradach powinni miec.
Wysyłane z mojego HTC Vision za pomocą Tapatalk 2
Printable View
Mozesz sprobowac na glogowskiej albo na winogradach powinni miec.
Ul. Winogrady 78 jak dobrze pamietam. Jadac od przepadku to jest kawalek przed skrzyzowaniem z murawa
ktoś nabijał klime w okolicach starołęka-rataje ? przez rok uciekło mi dużo czynnika przez czujnik ciśnienia i chciałem w Poznaniu to gdzieś nabić , poleci ktoś coś ?
Po nieco ponad dwóch latach wróciłem ( chwilowo ) do 'włoszczyzny'
Co prawda nie Alfa, ale niedaleko...
Fijat Bravo MR10 Multijet 16v 150 km
kiedyś pojadę na jakiegoś spota zobaczyć co słychać ;);)
no to w sobotę na 18.30 wpadaj na pestke :)
gdzie w Poznaniu moge na spokojnie sam sobie umyć auto :D ? cholera na 14stego ślub a tu człowiek nie wie gdzie co jak :P
A to nie lepiej zaplacic te 20 zl niech umyja. Skoro taka okazja to nie ma co oszczędzać. Ja myje na car-royal za 16,90 szczotki tekstylne tak ze nie charataja za bardzo lakieru albo samoobsługowa myjnia na BP za 15 zł też jest ok
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
siwulec82, Twój kumpel z pracy na którymś spocie IS, skarżył się na Ciebie, dlaczego się na spotach nie pokazujesz ;)
Ten od seicento czerwonego??? Wiesz co dla mnie to juz stracilo urok auta wjada stoją i nic sie nie dzieje. Na naszych spotach bylo nas mniej ale bylo wesolo kawka zarcie w mc'u bylo fajnie. A tam w pesce co sie robi stoi godz przy aucie i..
i prowadzi bardzo ciekawe rozmowy na wszelkie tematy :haha:
W sezonie letnim przerzucamy się na łono natury ;) wpadnij czasem,
a co do kolegi - chyba był właśnie czerwonym seikiem :)
Jak znajde czas wpadne a kiedy sie spotykacie?
hmm teoretyczne jeżeli w czwartek o jakiejś normalnej porze wrócę do Poznania to może podskoczę rowerem ;)
ja też będę :) chwile po 20stej
I jak tam klasyki? Działo się coś?
Nic nie bylo :p
W sensie że nie było klasyków, czy były, ale nic ciekawego;)
nie było klasyków ale miałem 3 piwa ze sobą także nawet zły nie byłem :)
Czekają, aż moja Bella się zrobi :D.
Siemanko wszystkim . Patryk jestem
Może ktoś mi pomóc zrozumieć ciut strukture forum ? .
Napisałem temat odnośnie zakupu alfy 159 2.4 i jakoś go nie widze w swoim profilu
temat pisałem w pod forum porady przy zakupie - tak myśle . Jestem świeży i nie do końca się odnajduję na tym forum
Pozdrawiam
musisz poczekać na akceptacje przez moderatora.
zapewne po wpisaniu tematu pojawiła Ci się taka informacja ;)
Faktycznie tak było
Ale już ogarnięte . W złym dziale napisane . Rozpisałem nowy temat mam nadzieje żę teraz bedzie dobrze .
Pozdrawiam
Witam ponownie . Panowie czy jest ktoś z okolic poznania lub samego poznania z silnikiem 2.4 , 200 lub 210 km ?
murgal może ty mi pomożesz znaczy się jeśli jest możliwość
Uszanowanko!
Nie chcę tworzyć nowego tematu, więc pytam tutaj:
Gdzie kupujecie w Poznaniu olej silnikowy do swoich Alf? Macie jakiś dobry sklep? Zniżki, coś?:)
Ostatnio - przeważnie zamawiam z Gdańska. Ale jak kupowałem w Poznaniu to w Akumus - na Kopczyńskiego 2a o ile dobrze pamiętam.
Ja kupuję na św. Jerzego - bo mam najbliżej z domu :D. No i są autoryzowanym przedstawicielem m.in. Motula - więc nie sprzedadzą Ci wy***y. Najtaniej za to pewnie nie jest.
Kupione. Na św. Jerzego, akurat przejeżdżałem, jak sprawdzałem forum:) Dzięki!