Mi pasuje wtorek i czwartek
Printable View
Mi pasuje wtorek i czwartek
Miło było jak zawsze, fajne maszynki koledzy mają, jest czym się chwalić :D a w przyszłym tygodniu jeszcze nie wiem jak będę pracował wiec postaram sie dostosować do większości :) Pozdrawiam
Ja również dziękuję za spotkanie :D
Ja od poniedziałku do środy jak najbardziej jestem bo czwartek praca :/ ale niech zadecyduję większość.
Więcej fotek wrzucę jutro albo w sobotę, na razie 3 na zachętę - jedno grupowe i dwóch bohaterów spotkania :) :P
Ta środkowa Alfa najlepsza (lakier Alfaholicy Competizione) :D
no i ja również dziekuję, miło było poznać, pogadać i pooglądać zebrane furki ;)
na wspomnienie dźwięku tej 156 2.5 naprawde miło się robi:wub:
Postaram się podjechać w przyszłym tygodniu, te fotki mnie tylko zachęciły. Postaram się wyciągnąć jeszcze kumpla ze 166 :-)
Jedynym powodem mojej nieobecności jest chroniczny brak czasu - dziś (jak zresztą przez cały ostatni tydzień) znów mam 'dzień-z-nielimitowanymi-godzinami-pracy', co m.in. oznacza, że wciąż tam (tu? sic!) jestem ;P
Następny czwartek będzie pod znakiem "rozjazdów", więc obecność na spocie niepewna, ale będę się starał, tym bardziej że komplementy zobowiązują :)
ach zaluje, ze mnie nie bylo ale ... no wlasnie ale ...
Aleks bedzie mial SIOSTRZYCZKE ! Alfistke oczywiscie ;)
Lcs gratulacje - napisz cos wiecej ;-)
co tu duzo pisac juz po usg widze, ze bedzie szybsza niz Danica Patrick :)
Dzieki rowniez za wczoraj... ja wtorek napewno odpadam, ale mysle ze sroda/czwartek powinno byc ok... bede wiedzial wieczorem, ktory dzien bardziej
Gratulacje! :) Będziesz miał parę Alfitów :)
---------- Post added at 11:33 ---------- Previous post was at 11:28 ----------
Z Waszych deklaracji odnośnie do przedświątecznego spotu wynika, że jednak najlepiej będzie pozostać przy tradycyjnym czwartku :) chyba, że zdecydujecie, że odwołujemy przyszły tydzień...
myślę że skoro to nowa świecka tradycja to należy ją podtrzymać i nie odwoływać:)
spoko, ja jak coś to się umówię do Bołtowicza na czwartek na 17:P więc sądzę, że i na spot bym wbił wtedy bo będę miał rzut beretem :)
Zgadzam się Tobą w 100% :) jednak niech się reszta uczestników też wypowie, wszak mamy demokracje;) ewntualnie zrobimy 'opłatek ze śledziem' w kameralnym gronie...
---------- Post added at 12:01 ---------- Previous post was at 11:59 ----------
No to super:) obstawiamy ten sam serwis, może kiedyś spotkamy się tam, jak Alfisti z dowcipu ;)
Jak odwołacie, to strzelę focha i więcej nie przyjadę :P
No nie YonasH, ja tego nie przeżyję;) uzależniłam się od widoku mojej niebieskiej sympatii Brerki ;) Więc piszę jasno: NIE ODWOŁUJEMY, STAWIAMY SIĘ TRADYCYJNIE W CZWARTEK! Mam nadzieję, że nikt nie posądzi mnie o autorytaryzm :P
---------- Post added at 12:15 ---------- Previous post was at 12:13 ----------
Ja oczywiście życzę Ci, żebyś nigdy nie musiał korzystać z serwisu! :) Jednak obserwuj bacznie Juleczkę, żeby wszystkie możliwe drobiazgi poprawić na gwarancji :)
i bardzo dobrze że to będzie czwartek:)
Mnie też odpowiada czwartek, jestem ZA :D
Super, miło, że nam się chce spotkać niemal w Wigilię w Wigilii :D
Ja tez wpadam w czwartek - tym razem wymyta i wypielegnowana bella ;)
My tu sobie gadu gadu a chyba nikt nie skomentowal nowej zabawki u Stanleyya zaprezentowanej podczas ost spotu.
Wiec w temacie:
Stanleyyy - fajny wydech i rasowe brzmienie. Szacun !!!
Mam nadz ze juz sie uporales z netem :D
ja dodałem komentarz:) bardzo pozytywny:)
aha, nie zauwazylem...
jestem troche zakrecony robota :) next week mam nadzieje bedzie juz bardziej lajtowo ;)
gorąco przed świętami chyba u każdego w pracy..:)
Się wątek rozwinął, chyba muszę wpaść za tydzień:)
Właśnie, przystopujcie trochę z tymi postami, bo nie nadążam czytać... :)
RSS by się przydał, bo ten na głównej to wyrzuca wszystkie nowe tematy :D
Fisz, to lektura na długie jesienne wieczory - ma skłonić do przemyśleń na temat obecności we czwartki - obowiązkowa:)LOL
A co tu pokazywać, chyba rudą:P