Dziś kolo 21 miałem mały sprint z czarna 159 i GT, domyślam się, że byli to tdi86 i lesiu ?:)
Pozdrawiam;)
Printable View
Dziś kolo 21 miałem mały sprint z czarna 159 i GT, domyślam się, że byli to tdi86 i lesiu ?:)
Pozdrawiam;)
Taaa z Mareczkiem pomyslelismy ze od 2 dni nie byly Alfy myte wiec maly sprint byl na myjke.
Ja tylko widzialem ze Marek pojechal w dziwnym kierunku i zaraz widze sliczny tyleczek 159 x 2 ;)
Pozdrawiam
hehe to Ty byłeś!:P Owszem ja i Lesiu na myjni byliśmy Aflami i trochę wysuszyć auta jechalismy:) Ładna ta Twoja. Ma Xenony i 2.0 JTDM czego Ci zazdroszcze:(
Mam jeszcze podgrzewane siedzenia;) hehe. Ja swoją myłem 3 godziny wcześniej, ale po chwili jeżdżenia w tą pogodę auto straciło blask;)
Pozdrowienia dla kolegi z ładnej GT...jechałem A6 na wysokości zjazdu do Podjuchy mijałem i mrugałem awaryjkami,ale bez odpowiedzi :(
A kto w goleniowie ma ciemna 155,taka grafitowa chyba
na drodze Gryfino Szczecin około godziny 20.15 widziana czerwona 155-tka nie zdążyłem mrugnąć pozdro
Gwiazdor tą Alfe ma nasz stary kolega Uftii... ale tez już dawno nie było go widac ani słychac. a tak na marginesie to słyszałem ze u Was tam smiga 147 GTA czy to prawda może?.
macki2go ta Alfa to tez naszego kolegi z klubu ale chłopak tez cos ucichł ostatnimi czasy.
Dzis widziałem srebrną 156 chyba miała nasze podkładki klubowe, godz koło 16 wjeżdzała na BP na Struga...
Pozdro
Nie spotkałem jeszcze tej 147 a od dawna krąży?Chociaz częściej jadę w stronę szczecina niż goleniowa bo mieszkam po środku
Praktycznie codziennie przebywam drogę Gryfino-Szczecin, ale nie przypominam sobie żebym ostatnio ok 20 jechał, więc wbrew dużemu prawdopodobieństwu to chyba jednak nie byłem ja ;)
czyli w powiecie Gryfińskim lata jeszcze jedna czerwona 155 :D
Oj nie wiem :P Chyba że to był piątek? Jeśli piątek to pamięć mi się odświerzyła :D
heheheheh no właśnie to był piątek pozdro :D
Gwiazdor jeden z naszych kolegów z forum na spociku napomknął ze widział ten egzemplarz na goleniowie...
No to niestety ja nie miałem tej przyjemności,chciałbym posłuchać jak to chodzi
Rysiek kilka minut przed 18:00 dzis na.. Jagielonskiej w korku;) Minelismy sie. A czerwone AR155 widuje w okolicach gryfina czasami;)
Bywasz? Przyznaje się, od 156 w górę nie mrugam i nie macham, bo w większości przypadków patrzą się jak na kretyna.
Sorry tdi, po 18 byłem po pracy, to mało kojarzyłem. kln;) Masz racje:):)
Widuję w Kołobrzegu parę alfinek jest tu ktoś z Kg ?
A swoją droga macki2go pewnego razu widziałem Ciebie w Gryfinie na ulicy Słowiańskiej (obok antyków). Poznałem po ZPY i charakterystycznym spojlerze na klapie, niestety byłem w pracy białym Peugotem Boxerem i próbowałem przekazać swoją radość dotyczącą Alfy znakiem rękoma "ok", ale też patrzałeś na mnie z politowaniem :D
hejka :D masz racje kln ale szczerze mówiąc nie spodziewałem sie pozdrowienia zwłaszcza z busa :D następnym razem skojarze :D często jestem w
gryfinie także na pewno jeszcze nie raz się spotkamy pozdrawiam i sorki za tamto.........................długo się zastanawiałem po tym spotakniu czy ten kciuk oznaczał coś dobrego czy na odwrót hehehehehehhehe
Widziałem dziś w korku na wojska te "słynne" czerwone Mito z blondynką w środku;)
Czerwone MiTo... widziałem wczoraj... natomiast dziś byłem w serwisie na kawce i... zauważyłem 147 i 156SW... :D
Wczoraj jak wyjezdzalem z krematorium widzialem wjezdzajaca czerwona 155. Tak kolo 22. Nie zdazylem mignac :D
Wczoraj koło południa 156 GTA czerwona, jakas Pani za kółkiem...
Dzis na Goleniowskiej Bordowe GT i zaraz za nim kawałek czarny Spiderek z Goleniowa...
Pozdro
pozdrooooooo dla czarnej 156SW!!!dzis na Mieszka...pomrugane...odmrugane!!!
Dziś ma moście pionierów słynne czerwone MITO chyba ZPL.
Pani lewym pasem, ma lusterka ale zapewne twierdzi, że są popsute bo nie można
się w nich pomalować i ich nie używa.
Trochę wstyd, nie z uwag,i że zawalidroga , bo to nie wstyd, że ktoś jeździ wolno,
wstyd to wozić się z prędkością spacerową lewym pasem gdzie na środkowym i prawym jest luźno.
Z racji tego, że to alfa tylko było trąbnięcie i nie karałem już pani. :)
W Gryfinie czerwone MiTo na ZGR. Wnioskując po blachach raczej nowy nabytek. Mimo ze nie pałam zbyt wielkim entuzjazmem do tego modelu oczy zaświeciły się :)
Dziś na Warcisława, czarna 155 na klubowych ramkach, kierowca chyba zagadany przez fona.
dziś bodajże na Słowackiego widziana srebrna 166 z dużym logiem na boku samochodu z przyczepką to na pewno kogoś z forum :D
---------- Post dodany o godzinie 18:05 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 18:05 ----------
w Szczecinie
166 z przyczepką jest tylko jedna :)
A przyczepka to pewnie na czesci zamienne ;)
Dawno mnie nigdzie tu nie bylo :)
Pozdro dla kierowcy trzydrzwiowej 147 nr. rej chyba ZMY - było i mrugnięcie awaryjnymi i drogowymi:)
Nasze belle podróżowały dzisiaj razem od bramy królewskiej aż do zjazdu na Dąbie przy basenie górniczym oczywiście w Szczecinie :)
Pozdro dla cuoreventi! Właśnie miałem pisać o piątkowym spotkaniu;) Szkoda, że tylko taki kawałek udało nam się razem śmignąć... Niestety, leciałem na Śląsk i musiałem jeszcze o Dąbie zahaczyć. Ale widziałem, że sporą załogę miałeś na pokładzie - mam nadzieję, że to sami alfaholicy!:)
Dzisiaj "na Krzekowie" koło 18. Czarne Mito na blachach ZPL. :)
Powiem Ci szczerze cuoreventi, że widać po Twojej AR że jest stosunkowo nowym nabytkiem! Rzadko widać tak wylizane auto w taką pogodę:D
A co do wspólnego latania to mam szczęście do "śledzenia" Alfaholików na tym odcinku (Trasa Zamkowa - Basen Górniczy);) Jakiś czas temu tak samo śmigałem tam z czarną 156 SW na ZGR - zdaje się z Jazz'em...
Szerokości!