a ma może ktoś program do alfy i będzie na spocie
Printable View
a ma może ktoś program do alfy i będzie na spocie
Ja mam tylko nie wiadomo czemu u mnie nie łączy się czasem z parametrami ale tak to chodzi..
Jeśli się pojawię to wezmę kabelek i lapka. :)
Najprawdopodobniej też podjadę :)
Pietia musisz być bo musimy obgadać projekt do reklamy :)
Ja wezmę lapka jak trzeba z programem. To co, 18-ta?
My będziemy wczesniej bo musze ponad 100 katalogów gdzies za wycieraczki powkladac,chyba ze ktos chetny pomoc zapraszam :)
A czemu nie, podjadę. Gdzie dokładnie?
Jakoś 17:30 z tamtej strony od Biedrony powkładamy katalogi i chyba na 18 sie wyrobimy na druga stronę na spota.Jak ktoś chętny jeszcze do pomocy zapraszam :)
Ok. Wezmę laptopa.
Kolaś- będę o 17.30 koło Stonki
Hej, nie dałem jednak rady dziś podjechać, siła wyższa. Następnym razem już się uda :) ps. a jak się udało dzisiaj? jakieś fotki?
Trochę zmarzliśmy, było w sumie aż 7 samochodów :P
Fotek nie robiliśmy, krótko pogadaliśmy i rozjechaliśmy się.
Ano było zimno, a nawet bardzo, następny zlocik to jak już będzie ciepło :)
A tam zaraz zimno chłodnawo było:),ale autek sporo hehhe Pietia masz ---------------.Spocik się odbył poznani nowi alfaholicy z Opola:) no i spacer wieczorny z psem zaliczony :)
I tak nie widziałem GTV-ki
Miałem wpaść ale się nie wyrobiłem... Może następny spocik zrobimy na Polskiej Nowej Wsi na lotnisku, polatamy po macie poslizgowej, jakąś kiełbe się wciągnie jak pogoda będzie lepsza:D
Jak będzie troszkę cieplej ;D Bo dzisiaj lekko przewiało, chociaż tragedii nie było :D
Niestety nie byłem w stanie podjechać :-/ A szkoda szkoda bo już dawno się nie spotkaliśmy. Najważniejsze, że się udało i spot w ogóle się odbył ;)
Wybiera się ktoś?
http://www.forumsamochodowe.pl/autom...13-vt63805.htm
Na forum widziałem że już jest ten temat, w dziale imprezy, ale tam tylko górny śląsk się organizuje.
A ja zapraszam na coroczny zjazd do Kopca w Siemianowicach Śląskich. Byłem parę razy i polecam wszystkim, grill, kiełbasa, grono znajomych bardziej lub mniej znanych ;)
Ja jadę na pewno, kto się zapisuje? Pierwszy maj 2013, wyjeżdżam ok 13.30
Więcej info w linku- http://www.forum.alfaholicy.org/malo..._na_kopcu.html
I co Opolskie? Nikt???
Ja akurat mam wyjazd w drugą stronę w tym czasie. Ale z chęcią spotkam się na małym spocie lokalnym. Jeśli ktoś ma chęć podjechać w jakiś weekend? Wiosna się robi...
A wybiera się ktoś może z okolic w sobotę rano do Bruntala na 6. Grande Pregio?
Za dużo atrakcji i trudno się zdecydować :-).
No tak, ale np do Bruntala od nas niedaleko (z Opola leciutko ponad 100 km) a na teraz podobno ma być ze 120 Alf, z czego pewnie kilka zrezygnuje bo tak bywa, to będzie ponad 100 więc myślę że będzie co pooglądać :-)
Z tym, że coś z PL mało.. :P
Ja przez Bruntal często przejeżdżam jadąc do Wiednia. W tym terminie jednak nie dam rady, a miałem jechać..
Ale na Kopiec jadę, ktoś jeszcze?
A tak z innej beczki ..... może ktoś z Opolan odda swój głos ?
http://glosowanie.duluxletscolour.pl .
Panie i Panowie, czy nikt na Kopiec nie jedzie?
Możemy na którymś zjeździe A4- np na tym, gzie po obu stronach jest Shell i Mcdonald's ok godziny 14
Ci, którzy nie byli, niech żałują;)
A swoją drogą jakiegoś Opolskiego grilla też możemy zrobić jakoś w przyszłym tygodniu, będzie ciepło.
Opole i okolice- co Wy na to?
ja jestem za:D akurat nie mam szkoły:D
Piątek, sobota czy niedziela?
Jak na razie na 100 % nie potwierdzę, ale wstępnie również za :)
Zależy gdzie?
sobota najbardziej by chyba była wskazana
Raczej sobota. Miejsce trzeba takie wybrać, żeby spokojnie można było grilla rozpalić i nie bać się o mandat.
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
Jestem także "ZA". Tylko preferowałbym godziny ok. 17 - 18 (w sobotę). Opole mile widziane jako lokalizacja. Ale bliskie okolice też ok.
To może nowe Bolko? Jest tam piasek, plaża, woda.