Poldek z 2 litrowym silnikiem i szybami elektrycznymi, to był wypas na tamte czasy i od czasu posiadania tego poldka jeżdzę tylko na Motulu
Printable View
Poldek z 2 litrowym silnikiem i szybami elektrycznymi, to był wypas na tamte czasy i od czasu posiadania tego poldka jeżdzę tylko na Motulu
To i Ja swoje pokażę:oFiat Tipo Sport 2.0 16V i Fiat 125p 1.5:PZałącznik 79112Załącznik 79113Załącznik 79114
Może jeszcze jakiś spot przed nowym nadchodzącym rokiem?na zachętę parę fotek tzn.Alfa Romeo 75 1.8 turbo plus NOS kolegów z Litwy.No i nasz Guru:ochwalący się Alfa Romeo 155V6,wtedy się poznaliśmy,jakieś 12 lat temu:DZałącznik 80332Załącznik 80333Załącznik 80334
Ale to było jakieś 6 lat temu a nie 12.
12 lat temu to ja śmigałem 75 Turbo i to były czasy:D
Ja sie pisze dajcie znac jak cos konkretniej bedzie
To co umawiamy sie na 30.12.2012 ?
Jestem
Też jestem :)
może i ja podjadę ;) chyba, że spadnie śnieg to wtedy nieruszam bolidu z garażu...
Może i ja wpadnę, może alfą. Nie nie... Nie na lawecie :D
Jak nie damy rady złożyć to klekotem podlecę-postaram się.
Jeśli nigdzie nie wyjadę na niedziele, to się zamelduję :)
No problem:) Tylko ktoś musi Arcziego zagadać jak będziemy go ściągać;)
Jak mi wrzucicie jego V-kę, może być z wydechem który zdejmiecie Andrzejowi to ja go zagadam :D :D
Wydech w ZŁOMKU będą mi yumać!:Pbandyty,ha,ha
Andrzej,spoko dla ciebie już jest koncepcja na wydech do PP:omyślę że będziesz zadowolony i się zgodzisz:o
Ty wez lepiej zacznij szukac jakiegos lokum , bo jak bedzie cieplo tak jak dzisiaj to raczej dlugo w kolo nie pokopiemy :p
V6 jeszcze nie zaczeta robota , nie mam czasu narazie sie za nia wziasc , robie pande 4x4 . Potem grzybka , i pozniej v6 . Chce ja zrobic na forze na przyszly rok , a na spota wpadne albo 33 albo 156
Będę :D
Dziękówa za spotkanie:Dbyło jak zawsze,za krótko;)
Andrzej dzięki za rundkę,jestem pod ku...a wrażeniem:o
Mnie ktoś z forumowiczów zrobił rundkę po wisłostradzie 156 na WPI..... Położyłem tak radio ze nie mogłem zapiąć 4 i 5 po szarpaniu wrzuciłem ledwie 4 ale było już za późno on pojechał na łomianki a ja na most grota ale wydech też mu fajnie ryczał:D.
Dzieki za spota
Dzięki i do następnego, zielona fajnie ryczy:)
Dzięki również. Zielona fajnie jeździ :)
W sumie pierwszy raz dziś jechałem 155 v6 :)
Dzięki chłopaki i do następnego. Jestem pod mega wrażeniem tej czarnej na LU. :))
Ona nie jest czarna, to kolor który określiliśmy HGW:)
Na autoskaucie stoi 155 3.0 za niedużą kasę ale trochę roboty wymaga, widać to już na fotkach.
Dzięki za spotkanie :)
Załączam w końcu customowy wydech made by Artas :D kolejne filmiki jak się w końcu uploadują
http://youtu.be/YrilNmYAZGI
Kolejny film http://youtu.be/HhIVRQMre38
Na to czekałem:) tylko nie wiem jak się ustosunkować do tego wydechu,bo słychać,że warczy i charczy:) Tego jednak trzeba posłuchać na żywo i każdej strony,bo film nie odzwierciedli faktycznego dźwięku.Nie mniej jednak jak Artek się tym tak jara,to musi być dobrze:)
według mnie trzeba poprawić może nawet przerobić mocowanie wydechu żeby to też wyglądało chociaż przy budowie tego tłumniora ciężko cos poprawić. Akustyka dobra lekko za głosna przy wyższych obrotach trochę przechodzi w charczenie