Rustupl a jak wszyscy mówili żeby nie kupować Alfy bo się psują to nie słuchałeś :P
Nazar spoko jak od soboty do końca miesiąca jestem wolny jak ptak z wyłączeniem 27 i 28 bo wtedy % ;) Moje oczko więc zacznę się robić stary :P
Printable View
Rustupl a jak wszyscy mówili żeby nie kupować Alfy bo się psują to nie słuchałeś :P
Nazar spoko jak od soboty do końca miesiąca jestem wolny jak ptak z wyłączeniem 27 i 28 bo wtedy % ;) Moje oczko więc zacznę się robić stary :P
Dupa bydzie z GTV . Swoje auto przygotowałem do trasy , dzwonie do kolesia a on mi pado ,że nad morzem siedzi i że w niedziele może przyjechać . Sciemnia ewidentnie - w niedziele wieczorem ani nie dojże nic ani diagnosta żaden nie robi . Odpuszczam . Nie wezme w auta w worku:D ,330km to nie wycieczka rowerowa . Ja bym sobie życzył ,żeby przyszły sprzedawca który mi będzie puszczał auto był co najmniej tak uczciwy jak ja:D . Dupca to . Modzimy dalej przy mojej ( żona się aby cieszy :P ) a w przyszłym roku chyba jednak GT/159 . Ciapol będzie się chciał swojej pewnie pozbyć:D heheheh
PS. I najważniejsze ----KTO SIĘ PISZE NA SPOTA NIEDZIELNEGO NA KOPCU???? Bo padła propozycja więc miło by było jak by się więcej ludzi zebrało jak JA i BEDNAR . Jak tak dalej pójdzie to nas za gejów będą brać
może wpadna, jak beyda w stanie, w sobota ida na geburstag, i nie wim jak byba wyglondoł we niedziela, jak by co to dzwoań Nazar, moze sie przywloka na chwila.
pzd
Jakoś te "kopcowe" terminy mi nie sprzyjają..., zaś w robocie:(
raczej w doma zastać ;]
to ja z chęcią wpadnę jeśli mechanikowi wreszcie uda się złożyć belle;) przed chwilą u niego byłem i już głowice zakładał więc może do jutra wieczora mu się uda
Moze i jo wpadna do wos a o wtory ?
Wstępnie ok 16. Ale obserwujcie temat bo narazie z deklarowanych uczestników to Ja i Bednar . Jak frekwencja się będzie sprowadzała do 4 osobników to przełożymy najwyżej na przyszły weekend . A może dacie się wkońcu namówić ( korzystając z pogody ) do spotu Alfaholików na polu namiotowym - Zalew Chechło ??? Byłoby w pyte jakby wjechało tam 10 albo i więcej fur . Ustawilibyśmy się w rzędzie albo i w koło a po środku kocyk i grill . Miejsce jest zacne tyle ,że wjazdówka kosztuje 10 do parku i 10 na pole . No ale nastawienie jest co by tam spędzić miło cały dzien . Woda pewnie ciepła to i dziecioki możecie pozabierać:D
niestety o 16 mnie nie będzie na ślunsku - na 19 może bym się wyrobił
Planuje jutro wyskoczyć na strefe w Zabrzu (M1), można by się tam spotkać, co myślicie ?
tylko trzeba by zjawić się troszke wczesniej niż wszyscy żeby ustawić się koło siebie bo jutro pewnie będzie gęsto, proponuje około godziny 18-tej.
Podrzucam link dla niewtajemniczonych:
https://www.facebook.com/M1ZabrzeStrefa?fref=ts
Na M1 raczej grila nie zrobimy :)
No więc widze ,że zainteresowanie zerowe a i większośc ma jakieś zajęcia na dziś zaplanowane więc dla informacji ogółu - Dzisiaj Spocik raczej odpada . Ps. Co do spotów i miejsc grilowań to kończe robić miejscówe za domem ( czyt . podjazd i trawnik:) ) więc na przyszły rok możemy czasem pogrilować u mnie ( auta jest gdzie zostawić:D A tak bym to widział: Załącznik 102577
A teraz szybki temat: http://www.forum.alfaholicy.org/malo...skie_gory.html
Może który z chłopaków w niedziele wyskoczy z kompielówkami i Alfą oczywiscie na Chechło????
A Bednar się nie pochwalił a ma dziś urodziny...Zaspiewamy mu -Sto Lat. A na spocie najwyżej gorzołe postawi:P
Dzięki ;p oczko pękło a stary się nie czuję ;p jak dam radę to załatwię transport i podjadę jutro popływać z gorzołką ;D
Nie rób smaka:) jak Nazar za kólkiem .
Czeladź wita :)
Zabrze również wita :)
Kto chętny w ten weekend na jakiś zlot?
Ja bardzo chętnie :)
Podaj miejsce i czas ;)
po raz kolejny deklaruje, ze jesli tylko bede to wpadne
Ja po raz kolejny deklaruje że jak mi zrobią dziś brykę to z niej nie wysiadam przez cały weekend i mogę wpaść
Więc Patryczos organizujesz coś? ;)
No to robimy listę chętnych: (nie działa mi na tym forum Enter, więc pisze po kolei) 1. Patryczos 2. paweldante 3. Bednar 4. rustupl 5. Futrzak(jak poskleja bryke). Ktoś jeszcze chętny? Jaką miejscówe proponujecie? Silesia, Agora, Kopiec, 3stawy?
Może kopiec? Miejsce sprawdzone, dla wszystkich w miarę blisko.
Jutro 18:00 kopiec?
Kopiec to jest dobry wybór
Jak mi nic nie wypadnie to jak zawsze chętnie:D
1. Patryczos 2. paweldante 3. Bednar 4. rustupl 5. Futrzak(jak poskleja bryke) 6. Nazar (wpadnie jak niewypadnie:D) miejsce - kopiec 18.00 :) kto dalej?
ale 18 dzis czy jutro ? jak dzis to powinienem dać radę (jak poprzestawiam kilka innych spraw), jak jutro to raczej sie nie wyrobie.
Teraz lece do garażu wykrecic jakos urwaną srube z gumy stabilizatora z przodku - zachciało mi się 2 dni po wymianie gum sprawdzić czy napewno dobrze dokręciłem ... :D pozdro
Jak mi się udo sprzedać mój autobus to i jo dołącza do tego grona niebawem ;)
~via samsung
Może będzie większa ekipa, koledzy z okolic Gliwic również chyba wpadną :)
Ja będę na 100%. Jeszcze tylko musze skoczyć na myjkę :D rustupl - tak dzisiaj, Raku86 - w takim razie powodzenia, paweldante - no własnie pisałem na forum Gliwice ale nie wiem czy ktoś wpadnie...