Pod warunkiem, że wykorzystanie wizerunku przyniesie jakiś dochód. Bo jak przyniesie straty to będzie je Maciek pokrywał :).
Pod warunkiem, że wykorzystanie wizerunku przyniesie jakiś dochód. Bo jak przyniesie straty to będzie je Maciek pokrywał :).
Proszę o dopisanie na listę rezerwowych.
zip.pl
Pablos z przyczyn osobistych odpada. Na listę wskakuje tommy288 wędruje do Ciebie PW. Dopingujemy do szybkiej wpłaty :)
Zip.pl wędrujesz na listę rezerwowych. Trzymaj kase aby szybko wpłacić jak sie zwolni miejsce.
Witam. Dla mnie super sprawa szczególnie że jestem ze świętokrzyskiego wiec z noclegiem nie mam problemu ;). Proszę mnie STAWU wpisać na listę rezerwowa
co z tymi wpłatami ?
mobilizowac sie !!!!!!!!!!!!
Proszę o dopisanie na listę rezerwowych.
- bubu321
Proszę dopisz mnie do listy rezerwowych , słyszałem ze na ostatnim zlocie brakowało srebrnej Alfy i30CW i przez to niektórzy czuli nie dosyt ,
nawet wytoczę i30 z garażu i nim przyjadę chodź robię to rzadko ( głownie żona się tym przemieszcza )
kase przeleje do konca tygodnia.....na 100%.
Proszę o dopisanie na listę rezerwową. Chętnie pojeździłbym po torze, bo samochód mi się marnuje na tych drogach ;]
przypomnę o oficjalnej stronie wydarzenia na Facebooku http://www.facebook.com/events/450954398286008/?fref=ts
Pojawił się tam bardzo dobrze skręcony filmik - zapraszam :)
Ligar, a może żeby nie było jaj z wpłatami, zamiast listy rezerwowej zrobić kto pierwszy ten lepszy?
proszę o wpisanie na listę rezerwowych
Avari
Dokładnie! :)
ja też jestem za.
I takie pytanie ode mnie- skąd w mailu się znalazła taka dziwna informacja "Tor prawdopodobnie nie będzie obowiązkowy". A to jest możliwość, że będzie to obowiązek?
Ligar, i jeszcze jedno. Wrzucić informację na facebooka z przypomnieniem o wpłatach? Wrzucam tam info o spotkaniach i zlotach, a to w końcu temat pokrewny :)
Wpisz mnie też na listę rezerwową. Jakbym się załapał na jedno z 50 miejsc to proszę o info na maila, żebym na pewno nie przegapił.
Zgłaszam się na rezerwowego
Ja jestem zdecydowany ale wyplata 26 ;/
Proszę o wpisanie na listę rezerwowych...
EdiVip
prosze o wpisanie na liste rezerwowych
Proszę o dopisanie na listę rezerwową
Za chwilę więcej osób będzie na rezerwie niż wpłat :D jak na moje to za jakiś tydzień, tak jak chłopaki pisali, powinno się dopuścić do wpłat kto pierwszy ten lepszy i niech lista się zamyka :) Jak komuś naprawdę zależy to zorganizuje pieniądze, tym bardziej, że wypłaty zazwyczaj 1, 10 lub ewentualnie 15, więc było sporo czasu na zapłaty
Termin wpłat był z góry ustalony więc tego się należy trzymać. Podobnie z listą rezerwowych. Standardem jest, że gdy boś jest do końca miesiąca to wpłatę robi się ostatniego dnia miesiąca po 23 :).
noo... nawet po zapisach to widać :D lista rezerwowa rośnie jak ten prosiak w reklamie :D
Uważam że od 25 lutego poniedziałek powinno decydować kolejność wpłat bo termin 28 lutego jest ostateczny dla być albo nie być zlotu
Mnie to nie interesuje dla mnie ważne żeby zlot się odbył bo jak pamiętam nie wszyscy traktują wpłaty poważnie tym bardziej że lista rezerwowa jest dość pokażna
Prosze o wpisanie na liste rezerwowych
Racja.
Trudno - najwyżej zlotu nie będzie. Ci którzy się zapisali a nie wpłacą na pewno będą "uczciwi" wobec zdecydowanej 50-tki z listy głównej i rezerwowej ;)
LIGAR - proponuję co innego:
Roześlij dane do przelewu osobom z listy rezerwowej. Niech już wpłacają. 1 marca z listy głównej odpadną Ci, co nie wpłacili, na ich miejsce wskoczą rezerwowi, którzy wpłacili.
Minus jest taki, że będziesz musiał zwrócić kasę osobom, które się nie zmieszczą. Chociaż lepiej zwrócić 5 przelewów i zrobić zlot, niż 30 i zostać w czarnej d....
Proszę o dopisanie mnie na listę rezerwową
proszę o dopisanie mnie na listę rezerwową..
Nie zasiewaj zwątpienia bo zlot będzie na 100%. Poczekajmy na koniec terminu wpłat dla osób z listy podstawowej i wtedy będzie można powiedzieć, że ktoś był niepoważny zapisując się na listę na następnie nie uiszczając opłaty. Wtedy będzie wiadomo ilo osób z listy rezerwowej się załapie i będzie można skompletować 50-tkę. Biorąc pod uwagę ile osób zapisuje się na listę rezerwową można być spokojnym, że zlot w tym roku odbędzie się, a jedną z atrakcji będzie Tor Kielce.
mysle ze jezeli do 28 lutego okaze sie kto nie wpłacił to powiedzmy do 2 lub 3 marca maja czas ci z rezerwy na wpłaty a chyba swiat sie nie zawali jak ci z toru poczekaja na decyzje 2 dni dłuzej...to nie jest 500 zl tylko dobrych pare klockow wiec chyba tez powinni byc troche wyrozumiali.ale ostateczne słowo ma w tym temacie ligar wiec czekamy jak sie wypowie i wszystko bedzie jasne :)
Motywujcie się Panowie z listy podstawowej :P Żeby nie było "cyrku" na przełomie lutego i marca ;)
To taka uprzejma prośba w imieniu tych, którzy będą na torze w roli widzów ;)
Proszę o wpisanie na listę rezerwową