Pozdrowienia dla czerwonej 147 nr KCH6m** widzianej pod CH MAX w Chrzanowie oraz czarnej 156 KOL***, Kolegę kojarzę z niedzielnego spotu w Trzebini :) PZDR
Printable View
Pozdrowienia dla czerwonej 147 nr KCH6m** widzianej pod CH MAX w Chrzanowie oraz czarnej 156 KOL***, Kolegę kojarzę z niedzielnego spotu w Trzebini :) PZDR
Który kierownik zaparkował wczoraj ładną srebrną GT na ramkach pod Platinium w Factory Park na Fabrycznej w Krakowie :) ? Ładna sztuka.
Pozdrowienia dla czarnej oramkowanej 156 SW na KOS 58... widzianej dziś około 15 w Oświęcimiu na parkingu obok Salezjan :D Jak się nie mylę to czarne tylne szyby i zadymione lampy :)
Pozdrawiam kierowniczką czarnej 147 widzianej wczoraj na krzyżówce w Biertowicach - łapki były :-)
Pozdrawiam spotkanego dzisiaj kolegę na zbieżności :)
Pozdrawiam czarną 147 po lifcie spotkaną (UWAGA) wczoraj około 22 w Poysdorf w Austrii. Niestety bez ramek, blachy KWA. Może jednak ktoś tutejszy :D ja jechałem busem także żadna Alfa, niestety nie tym razem :P
Pozdrowienia dla kierującej czarną Bellą SW wczoraj w Sułkowicach o godzinie 19.20 :)
Pozdrawiam sasiada, ktory sam mnie pozdrawial White-Gt.....klaksonem;) NMK-----> Najpiekniejsze Miasto Kety;)
Pozdrawiam kierownika czarnej 159 SW na ramkach, dziś rano na Powstańców Warszawskich w KRK :)